Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 18
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inais Eu am reusit acum sa o adorm cu bibe de lapte. Asa ceva nu s-a mai pomenit la noi. Ziua. S-a dus naiba tot programul ce-l aveam inainte de a fi internati in spital. E efectiv de-re-gla-ta! E treaza de la 9 si abia acum a adormit cu ajut. lui bibe. Ea care adormea singurica in patut. NU mai zic nimic ca nu mai are sens. Sanatosi sa fie, ca in rest le ducem pe toate. mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!! |
Inais, ptr tine am intrat scumpa, imi pare rau ca esti suparici din cauza programului dereglat... of... La fel, IDEM am patzit si noi cu Eva cand ne-am intors din concediu, doar ca Eva n-a dormit DELOC toata ziua... of... eram foarte nervoasa, si eu, dar si ea! Numai cand vedea ca vreau sa o duc in pat o apucau istericalele. A doua zi si-a revenit la normal fara nicio problema. Cine stie ce au si ei (bebelacii) poate se mai satura si ei de rutina asta... Cu rabdare o sa va refaceti voi programul.
Belleane imi pare rau ca bona angajata de tine e neserioasa. Foarte bine ai facut ca ai concediat-o. Stiu ca iti va fi tie greu acum pana vei gasi pe altcineva. Pupici.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
simonacip spune:
Sis, bravo!!! Ce sa mai zic, inca imi tresalta inima la gindul unei fetitze bucalate...SI ce-i mai super e ca tu vei fi inca in CIC 1 cind vei naste bb2... Deci nu-s probleme cu indemnizatia, o vei primi pe aceeasi. Dar am citit la legislative ca daca intri in prenatal fie si o luna intre CICuri se pare ca nu se mai primesc cei 85% si doar 6 mil
Nasol...Cel putin pt mine ca dc nu sunt acum insarcinata nu mai am cind sa ma incadrez..
Cami...cheia era la vecinul de alaturi (noroc cu el), ne-a lasat un bilet in usa![]()

In rest..pupici tutuor fetelor, din pacate nu apuc sa fac conspect.
AM vazut ca a revenit SIlviaPop
de la noi...Oof, baieteii astia..
si pt Piggy si pt Belleane, ce bona neserioasa, ce ai de gind sa faci acum..i-ai mai platit si in avans..nu poti sa-ti recapeti macar banii cumva?
Ah, fetelor Mati are niste bubitze ciudate pe el, sper sa nu fie varicela, miine merg la dr sa-l vada. Dc e varicela ratez Moldova...Sper totusi sa nu fie. Tineti-mi pumnii.
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
YLARI spune:
| citat din mesajul lui simonacip Dar am citit la legislative ca daca intri in prenatal fie si o luna intre CICuri se pare ca nu se mai primesc cei 85% si doar 6 mil Nasol...Cel putin pt mine ca dc nu sunt acum insarcinata nu mai am cind sa ma incadrez..Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Aoleu! Chiar azi am intrebat-o si eu pe Doamna de la HR de la noi si nu mi-a zis chestia asta. Dar ... nu prea inteleg... hai ca arunc si eu un oki pe la legislative.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Danicris spune:
Seara buna, fete dragi !
In primul rand sa-i spun Micaelei ca si Vladuc face pe fantoma de vreo cateva zile, a si dat cu capu’ de un calorifer si de patut, insa nu foarte tare, chiar s-a distrat din cauza asta. Stai linistita, o sa renunte, pe Vladuc l-a tinut vreo 3-4 zile, azi vad ca nu a mai facut asta. 
Andrei si Raducu, m-ati dat gata cu dragaleala voastra. 
Cleo, felicitari pentru silueta, eu chiar nu credeam ca ar putea avea acest efect electrostimularea, intotdeauna am considerat asta o fita. Am vazut si site-ul la care lucrezi, fugitiv ce-i drept, mie una mi-a placut. 
Alysh, felicitari pentru progresele lui Vladi, Doamne cate stie sa faca si sa spuna, bravo ! Legat de dormitul impreuna, si mie imi placea insa am considerat ca este mai bine pentru toti sa doarma in camera lui singurel. Bafta la proiectul bb2. 
Gabitza, parca Iulia isi comanda de la Yves Rocher. Si eu mi-am comandat de la ei in urma cu vreo 2 ani, nu am fost incantata insa depinde de gustul fiecaruia. Spun asta pentru ca i-am luat si soacra-mii niste creme si ea a fost innebunita dupa ele. Deci ... poti incerca sa vezi ce si cum. 
DanaH, bine ai revenit, asteptam poze. 
Simonix, tare faza cu bogatiile, habar nu aveam. Ce-i drept, Vladuc n-a facut niciodata temperatura ca sa observ chestiile astea. 
Laurita, esti insarcinata, altfel ce sa caute a doua liniuta. E slaba acu’ da’ daca faci un test dimineata o sa fie clara. Felicitari ! Super pozele de la ferma, Mirciulica este un scump. 
Lorich, eeeee, te uitam, nici vorba. Vladuc nu se da cu capul in schimb se arunca pe spate si tot ajunge sa dea cu capu’ de ceva. Mor cand face asa, se arcuieste si … buf. I-am explicat, l-am mai si certat da’ tot n-am rezolvat nimic. 
momMinodora, sunteti o familie foarte frumoasa, imi pare rau de problemele de alimentatie, cu rabdare se vor rezolva pana la urma. 
Belleane, imi pare tare rau sa aud ce ai patit cu bona. Da, din pacate e greu sa gasesti un om serios, eu sunt foarte speriata din cauza asta, deja ma indoiesc ca voi putea vreodata sa angajez o bona. Tin pumnii sa gasesti o persoana serioasa. 
Inais, poate n-o fi semn de boala totusi, stai linistita. 
MsBB, unde esti ? Dar Georgiana ? Mai, voi lipsiti in gasca, iar ati pus la cale ceva. Sau sunteti in vacanta si eu habar nu am ?!? Daca da, distractie placuta, sa va intoarceti relaxate si cu chef de vorba. 
Simonacip, tin pumnii sa nu fie nimic grav cu bubitele alea. 
Vladuc este intr-o perioada de explozie dentara, i-au iesit un dinte si 2 masele insa are gingia umflata rau si baleste la greu. A slabit, nu sta o clipa, de cand se trezeste pana se culca nu se aseaza 5 minute, totul face din mers, e innebunit sa mearga, vin cu el pe jos din parc si e ceva distanta de parcurs. In rest … toate bune, slava Domnului ca este sanatos. De vorbit cam putin, mama, tata, papa, apa, caca (dupa ce face sau daca ma vede pe mine pe wc), cate (carte) si muuuuuuuuulte de-ale lui pe care inca nu le inteleg.
Scuze fetelor de care nu am amintit, va pup pe toate si va doresc copii sanatosi, mancaciosi si … cumintei.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Danicris spune:
Ylari, scuze, mi-am adus aminte, nu mi se pare ok ca socrul tau o ia pe Eva la el in camera si inchide usa, foarte bine faci ca intri dupa ei. Felicitari Evei ca doarme fara laterala si se da singura jos din pat, al meu face niste tumbe si rasuciri in pat, cred ca in secunda 2 ar fi pe jos. 
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Micaela06 spune:
Danicris hai ca ne linistim una pe alta, iti zic si eu ca revine, ea face de mult timp asa.
Cat despre dintisori imi pare rau cand va aud ca aveti probleme, eu una nici nu am simtit, nu stiu o-i fi eu mai nesimtita o fi fimea rezistenta precum 'soldatu rus'... pupam Vladucu.
Simona nu cred mai ca aia care nu intra direct au doar 6 mil, o sa citesc si eu iar legea aia cand o sa am timp, mie de altceva imi e teama sa abroge astia legea ca na criza e criza, bani nu's... eeee, vorba aia 'noi sa fim sanatosi'.
Azi am fost pana la serviciu si cand m-am intors Daria era in parc cu taicasu facea tractiuni la bara de sus de la topogan
si cand m-a vazut a tras un chiot si a strigat 'Mami'
... mi-e asa de drag de ea
Reallaura spune:
Piggy, Belleane, Mom Minodora, Inais, Desiree, Danicris, Cadinutza, SIS scumpele merci de felicitari!!
Azi am fost la papa Nicolau si m-a si palpat si mi-a spus "sunteti insarcinata. o sarcina asa de 6 saptamani" Adevarul e ca de cand suntem pe treaba e o luna si cum se adauga inca 2 sapt e exact cum spune ea. Maine repet testul. Imi dadusera lacrimile, nu-mi venea sa cred si parca o emotionasem si pe dna dr. Am plecat pe 15 carari de acolo. Apoi a inceput sa ma mustre constiinta ca -l tradez pe Mirci
. Nici nun stiu daca sa-l mai dau la cresa...ne mai gandim la asta.
Uuuf, Doamne, ce viata frumoasa!!!
Belleane mai urata faza cu bona...nu poti recupera banii??
Acum pana gasesti alta bona ce faci??Cata neseriozitate! Am vazut-o pe Elena. ce frumoasa e. Am admirat iar si pozele de la mot!
Micaela, DAnicris Azi a inceput si Mircea sa circule cu o plapuma in cap. O tot scoate el si se intinde pe ea...acu si-a pus-o in cap ca alte mladite..![]()
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
simonacip spune:
Dani,
lui Rasfatzel, sper sa treaca usor peste partea cu dintisorii...Spune destule Vladucul tau..pai Mati nu iese din sfera ma...mama, meme, mamam(hamham), ma(miau)..mai zice ba(bau) si clampane din buze cind vrea apa sau ii e foame. La fel clampane cind ploua sau cind vede o balta
Cam atit vorbeste in schimb arata multe..
Ylari...ai citit? tu ce-ai inteles??
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Micaela06 spune:
Laura felicitari 
Uau ati reusit din primele incercari, mai mai
Nu il tradezi mai pe Mirciulica el ramane primul tau bebeu , doar ca acum faci din el fratior mai mare, super. Iti doresc sa ai o sarcina fara probleme si sa fie cu 'codite'
Reallaura spune:
| citat din mesajul lui Micaela06 Laura felicitari ![]() Uau ati reusit din primele incercari, mai mai Nu il tradezi mai pe Mirciulica el ramane primul tau bebeu , doar ca acum faci din el fratior mai mare, super. Iti doresc sa ai o sarcina fara probleme si sa fie cu 'codite' |
Inais, Micaela draguta urare asta "cu codite".
Sa dea DUmnezeu!!Ah! Si sa nu se schimbe legea cu 85%

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
E treaza de la 9 si abia acum a adormit cu ajut. lui bibe. Ea care adormea singurica in patut. NU mai zic nimic ca nu mai are sens. Sanatosi sa fie, ca in rest le ducem pe toate.
lui mami si a lui tati