Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, wow, ce veste! sa fie cu noroc!
Uite Gabi a si calculat - mai, iunie perfect!

Hot. Cormoran din Delta de care mi-ai scris era in Tulcea?

Andreeap, ce vacanta! imi si imaginez ce era in curtea aia.
Stai linistita, ca cicatricile de pe fata se vindeca fara urme cu timpul - spun din experienta de mamica de fetita nazdravana, poseseaore de lovituri peste tot.

Si a mea urca scarile tare hotarata, fara probleme, insa la coborare e durere.

Lorich, n-a prea avut succes laptele! stric orzul pe gaste, vorba aia.
E si f. dulce, asa mi s-a parut mie, ca m-am sacrificat si l-am baut eu.
Si Annika se dadea cu capul de podea sau pat, insa s-a lasat de "sportul" asta de ceva vreme deja.

Eu vin pana la urma maine in pantelimon - am schimbat planurile, joi nu cred ca mai ajung

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Adriana iubita, www.iloveromania.ro/hotel_262/hotel_cormoran.html" target="_blank">ASTAera hotelul. Vezi ca sunt poze in dreapta paginii. Mie atunci mi-a placut ff mult.
Alyshuca, Micaela, Cleo, GAbitzu, Ylari, Adriana merci de incurajari!!! Maine dimineata fac testul sa nu stau in incertitudine...
Andreutza bine ai veniiiit!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Salutari fetelor,

am revenit si noi de prin concedii...am vazut cam tot ardealul si ne-am intors cu o enterocolita pe cinste, dar a trecut si dansa

Ilinca mea acum e bine, a mai luat in greutate ceva ca slabise f mult la enterocolita cu pricina, se mai trezeste noapte in urlete si sta treaza cate o ora, incerc de azi sa ii fac un program de masa si somn si peste zi, cu aceleasi ore pe cat posibil, ca se pare ca un prg haotic ziua influenteaza si somnicul de noaptea...cel putin asa zic americanii astia pe net

M-a emotionat si pe mine mesajul Laurei cu bb2 Doamne ajuta!
Si ca tot veni vorba...stiti pentru bb2 care este baza de calcul pentru indemnizatia de 85% in cazul Laurei de ex? Ca ma bate si pe mine gandul cand si cand Ah, si inca ceva - pe voi va ajuta cineva cu bb1 in perioada asta de asteptare a lui bb2 si dupa? Ca mie imi e cam teama cu ridicatul daca ar fi sa fiu graviduta din nou...probleme astea nu imi dau pace

Am vazut si poze frumoase de Raducu si fratior, de pui de Laura number 1 of niste dragalasi...si mai recuperez din urma

Cand va intalniti in 23? ca vrea si eu sa va cunosc..de fapt abia astept

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns momMinodora spune:

Buna, fetele....Daria doarme asa ca forumez putin...multumesc tuturor fetelor care mi-au scris programul bebeilor lor...m-am lamurit ca programul Dariei e cam acelasi cu exceptia trezirilor nocturne...meniul e diferit in sensul ca sunt excluse branzica dulce, iuartul, mamaliguta cu branza, pastele, lactatele si preparatele cu ele datorita problemei expuse pentru care n-am primit niciun raspuns...chiar toti bebeii papa lactate si numai fie-mea e asa o mofturoasa?...of, of...fructele iar sunt cam absente din meniu, noroc cu sucul ca e preferatul ei...banana nici sa n-o vada...
multumesc ca ne-ati viziualizat pozele si pentru complimente ...
SImonix, crede-ma ca incerc sa-i scot mesele de noaptea de cand era bebelus...nu se poate...si am incercat si eu cu apa, incerc mereu, dar fara lapte e scandal mare...se ridica in fund si plange, ma striga...n-am ce face...si i-am dat si mese mai consistente seara...degeaba....tot se trezeste...asteptam sa mai creasca...pana se marita ii trece...
cleo, n-am facut inghetata, am cumparat una... e mai simplu asa [:d]
gabitzam, ce dulci sunt Raducu si Andrei imbratisati...
si, cam atat pentru ca s-a trezit misunatoarea...revin...numai bine

reallaura, felicitari!!! sigur esti insarcinata pentru ca asa a aparut si la mine, a doua linie mai stearsa..si eu am avut indoieli si cand m-am dus la primul control bb avea deja 13 saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Ne-am intors de vreo saptamana din concediu unde a fost super totul. Fetele au fost foarte cuminti. Am ramas saptamana trecuta cu fetele acasa si ne-am facut de cap. A fost minunat. In weekend am dus-o pe cea mare la mama pentru ca eu urma sa incep munca astazi. Dar surpriza ..ma suna bona ieri seara sa-mi spuna ca are niste comisioane de facut si nu poate veni azi. I-am explicat ca trebuie sa ma duc la munca azi si totusi n-a venit. Dimineaza am sunat-o si am concediat-o. Ideea e ca i-am dat bani in avans pe vreo 2luni jumate si i-am platit si concediu cat pentru un an. Ma umple de draci situatia asta si nu faptul ca trebuie sa caut alta bona. Mi-a fost mila de ea si am ajutat-o tot timpul si ea a considerat altceva mai important decat slujba mea. De fapt asa a facut tot timpul. Isi gasea ceva de facut mereu in timpul programului. Si eu o credeam mereu desi o si plateam pentru timpul ala. Nu stiu ce sa fac ca-s plina de nervi parca-mi plezneste capul. Credeam ca sunt om cu experienta ca nu ma poate duce de nas oricine dar se pare ca mi-am luat ditamai teapa.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

nu ma pot concentra acum pe ce am citit din urma. Scuze. Nu pot nici sa fac urari macar ca n-ar fi foarte sincere in acest moment. Imi vine doar sa urlu de draci.

Mergi la inceput

cat am scris mesajul mi-a adormit fata singurica in patut. E pentru prima oara. De obicei trebuia sa o tin in brate sau sa o plimb in brate si adormea. Azi a adormit singura dupa ce a facut o groaza de boacane de dimineata. Daca eu nu eram in apele mele ea a facut numai rele.

Mergi la inceput

uitati ce mult a crescut Elena:
http://entertainment.webshots.com/photo/2915775010104239163ybBJJp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Belleane calmeaza-te si bucura-te de faptul ca a adormit fata singura! Eu am reusit acum sa o adorm cu bibe de lapte. Asa ceva nu s-a mai pomenit la noi. Ziua. S-a dus naiba tot programul ce-l aveam inainte de a fi internati in spital. E efectiv de-re-gla-ta! E treaza de la 9 si abia acum a adormit cu ajut. lui bibe. Ea care adormea singurica in patut. NU mai zic nimic ca nu mai are sens. Sanatosi sa fie, ca in rest le ducem pe toate.

Silvia_Pop sanatate multa iti si va doresc! Bine ai revenit!

piggy si noi ne-am intors din conced cu enterocolita...vad ca se poarta! Si tot cu program haotic...

andreap mai ce plimbarete sunteti...bine ai revenit pe la noi!
sa ne mai dai poze cu fetele!

Laura sa fie cu noroc mai! Si cu codite!

Nu mai stiu ce vroiam sa scriu...sunt suparata cu programul asta al nostru! Si iar nu mananca decat cu fite...semn de boala la noi. Imi vine sa

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am intrat doar sa o felicit pe Laurita! FELICITARI!!! Acu' ma duc sa lenevesc pana doarme Victoria.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput