Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 16
Reallaura spune:
Gabitzule ce poze-s alea, sa-i pap eu pe ei de dulcei!!
Ms de raspunsul cu numerotarea...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
YLARI spune:
Lauritaaaaaa, Doamne ce ma bucur!!!! Sa dea Domnul sa devina mai pronuntata liniuta cu nr 2. Noi inca lucram temeinic, dar inca n-am ovulat luna asta... Si trebuie sa se intample dar cred ca voi fi la mama atunci
Asta e...
Da, vin miercuri dar vb ptr intalneala ca miercuri cred ca voi merge si eu la epilat. Vedem, vorbim!
Lorich si Eva isi mai da cu jucarii, biberon in cap, incerc sa-i distrag atentia, i-am spus sa nu mai faca asa ca nu-i ok... ma rog, cand e suparata se da, asa, usor cu capul de diverse chestii pe care le are la "indecap" dar se intampla destul de rar.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Edit: Simonix, merci de raspuns
, sorry dar m-a bulversat (in mod placut) vestea Laurei si am uitat sa-ti multumesc in mesajul initial! Of Laurita ce mi-ar place sa fim colege si la odiseea ptr bb2!
gabitzam spune:
Laura, ce bucurie !!!
Hai sa fie adevarata liniuta aia!! O sa fii tot de mai-iunie ![]()
Alaturi de SEBI
Reallaura spune:
Lorich, Ylari, GAbitzule inca nu indraznesc sa ma bucur, mi-am luat alt test il fac maine sau peste o sapt, nu stiu..

DAnaH ma bucur ca ati revenit din vacanta voiosi. Asteptam poze!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
Alysh spune:
LAURITAAAAAAAAAAAAA, AM PIELEA DE GAINA FATA MEA! ESTI INSARCINATA, SUNT SIGURA!
Stii cum era liniutza de control la mine: aproape invizibila, trebuia sa-ti iei ochelari s-o vezi! Doamne, nu-mi vine sa cred! Mai fa-ti unul maine dimineata te rog mult!
Sunt cu ochii in lacrimi! Doamne ajuta!
Vlady
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh LAURITAAAAAAAAAAAAA, AM PIELEA DE GAINA FATA MEA! ESTI INSARCINATA, SUNT SIGURA! Stii cum era liniutza de control la mine: aproape invizibila, trebuia sa-ti iei ochelari s-o vezi! Doamne, nu-mi vine sa cred! Mai fa-ti unul maine dimineata te rog mult! Sunt cu ochii in lacrimi! Doamne ajuta! Vlady |
pt liniutza o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Micaela06 spune:
Laura, sigur e
asa am avut si eu o linie pala-pala si la primul si l-a al 2-lea... pana nu mi-au facut analize la sange nu se pronunta nimeni si uite cu ce fata nazdravana a iesit.
Superbe pozele de la ferma, abia astept sa o duc si eu pe Daria ca e fascinata de animalute.
Legat de fimoza stiu ca si fratele meu a avut, a mers la taiat acolo sau ce i-a facutt si a plecat acasa, nu imi amintesc sa fi suferit prea tare, poate mai mult mama.
Lori , daria s-a lasat de fumat, ceea ce va dorim si voua
... ziceai ca are radar pentru chistoace, cate am adunat io din nisip sa le duc la cosul de gunoi...
Gabi pe mine ma dispera ca ea nu intelege inca pericolul, ma gandesc ca la 3 ani deja te intelegi altfel cu ei... sau nu 
Alysh sa stapaniti sanatosi mobila, eu ma uit pe catalogul de la ikea si ma gandesc cum o sa-mi mobilez viitoarea casa 
De cazut a cazut si ea, urat de tot s-a lovit la ochi si eram de fata si eu si mama si tata, 3 adulti si tot nu am reusit sa o ferim, zici ca am baiat nu fata
Adriana cel mai important e ca Lara e bine, din moment ce ati hotarat sa mearga tot la gradinita aia nu mai puteati sa ii reclamati... sa fie fata bine, eu asta zic ca asta conteaza.
cat despre Annika cu hainele in cap, ti-am mai zis eu ca avem caprite? sa ne deschidem un club ceva.
CamiM si noi avem un program haotic de masa, desi are gura plina de dinti/masele nu mananca ce trebuie mestecat... sau daca mananca e asa de fitze cateva guri, baza e tot piureul.. nici nu vreau sa ma stresez...
Acum doarme de pranz, mama ce lupta e pana o ia somnul, tot ar mai avea ea ceva de facut... o jucarie, o carticica...
andreap spune:
Salutare!!!!
Iata ca ma revenit din dulcea MOldova cu chef de...odihna.A fost superb..dar obositor
.inchipuiti-va 2 mamici cu 4 fete,una de aprox.6 ani,a mea de aprox 5 ani,o caprita batausa de 2 ani si Saratina de 1 an!!!!!
Adauga o curtew superba,leagane,scari
,pisici si catei..iata ce faceam eu cat e ziua de lunga!!!!Sara a invatat sa urce in 4 labe scarile,dar le coboara in cap
;Sara e nebuna dupa catei(oricum toate animalele-exceptand calul-sunt 'ham'
) deci trebuia spalata pe maini non-stop,iar pisicile nu stateau sa le prinda,deci le alerga si cadea!toate astea ii faceau ei pofta de mancare si somn si mie zile fripte!
Adauga o capritza de 2 ani o batea cum o prindea,deci inca un motiv de urlete si nervi din partea noastra:una urla speriata,alta urla ca era pusa la colt!
Unde mai pui ca intr-o zi Mariuca s-a crezut cascador si a aterizat in parc cu fata direct in nisip!sa vedeti urlete,ce zgariata era la fata..am dat-o cu muulte creme,sper sa nu ramana cicatrici
...
Una peste alta a fost super fain si spert sa mai repetam experienta!
Acum stam la bunici 1 saptamana si pe 31 August sau 1 Septembrie sper sa o tulim la mare....numai vreme buna sa fie.
Cat despre Sara..e la fel de maraita uneori,parca-si gaseste motiv de plans din orice
..sper sa ii mai treaca in timp ca altfel
.am incercat timp de 1 saptamana sa o fac sa spuna 'co-co' la gaini si tot 'ham' le zice
..incerc sa nu fac comparatie cu Mariuca da' nu reusesc
...Cand nu e maraita si plangacioasa e o dulce
.si cand doarme!
Nu am citit din urma
,am vazut numai ca Laura este posesoarea unui test buclucas
..si la mine la Sara s-a vazut doar o umbra de linie 2 si uite ce capritza am...sa fie cu noroc

Lorich,Sara isi da palme in cap sau se trage de urechi cand e nervoasa..sau imi da mie cu picioarele in cap,burta...
Promit saptamana asta sa intru cat de des pot...
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
gabitzam spune:
Mihaela, la trei ani doar tipi tu mai tare la copil, el tot cam atat intelege. Sau vrea sa inteleaga
Sau o face intentionat 
Mi-am adus aminte, Lori, si Raducu incearca taria suprafetelor cu capul cand e nervos. De podea, de covor, de gresie, de usi, de dulapuri, ce nimereste. A incercat si cu peretele si tot el plangea mai abitir dupa aceeea.
Andreap, welcome back!
Alaturi de SEBI