Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 15
YLARI spune:
Buna fetelor.
Gabitzam nu am comandat niciodata de la Yves Rocher
Imi pare rau ca nu te pot ajuta. Ca o parere, unele colege de la sv de la mine comandau dar nu au fost prea incantate, totusi eu cred ca cel mai bine ti-ar raspunde cineva care chiar a comandat.
Simonix explica-ne si noua scumpa cum actioneaza "bogatiile" lui Robert mai bine ca termometrul! Uite ca in fiecare zi invatz cate ceva.
Welcome Silvia Pop, imi pare insa rau ca ai pribleme, sper sa se rezolve curand toate-toate.
Fetelor ma roaga o colega de-a mea de servici sa postez aici la noi ca are 2 doze de Prevenar de vanzare, cu 500 ron, perfect valabile si cu toate actele in regula... mersi! Daca este cineva interesat, asteptam PM!In rest, nimic deosebit, va pup pe toate!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Scuzoaiele mele atunci, Ylari Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
nu-i nimik!Am uitat sa iti spun ca Raducu si ursu' ma lasa paf de fiecare data, la bb2 am sa fac si eu ceva de genul asta ca e super super!
Iar Raducu si Andrei, asa cum au spus si fetele sunt... o fericire, vreau si eu bb2 sa vad asa iubire sincera de copii.
Raducu e mai bine decat zilele trecute? I-a spart si Evei maseaua stanga jos. Cu restul inca ne chinuim.
Fetelor eu am o problema: Eva este fooooaaaarte cuminte cat sunt doar eu cu ea acasa. Cand vine tati si mai ales socramiu, gata, o apuca pandaliile! Vrea ba aia, ba ailalta, se scanceste aiurea, nici ea nu stie ce vrea, cel mai tare ma enerveaza ca vrea in camera la socramiu si ala o duce acolo si inchide si usa dupa el! Eu ma duc mereu dupa ei, nu-i las singuri ca socramiu e cam suspect ca sa zic asa... n-are rost sa intru in amanunte... dar crede-ti-ma ca nu-s nebuna... In fine... intrebarea e: cum sa fac sa sie asa cuminte si intelegatoare cand sunt si ceilalti acasa??? Va confruntati cu asa ceva? Bine... nu stiu daca mai e cineva care sta ca mine cu socrii...

Mihaela
Spor la credit si la gasit teren!YLARI
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Scuzoaiele mele atunci, Ylari Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
am vb cu getutza81 - ca io is tare zapacita, gasesc tel. apoi ma iau cu altele si iar pierd carnetzelul cu nr.
era bine, le ies masele, la anu mai fac si ei un bb- ea e intre munca si cupil si casa - ce mai, o mamica de mladitza implinita
ylari, nu poti sa controlezi astea...copilul pe tine te simte calma, si sigura, si ferma, iti cunoashte limitele - celorlalti stie cum sa le speculeze slabiciunile.
Doar sa te mutzi de la socri?
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
am vb cu getutza81 - ca io is tare zapacita, gasesc tel. apoi ma iau cu altele si iar pierd carnetzelul cu nr. era bine, le ies masele, la anu mai fac si ei un bb- ea e intre munca si cupil si casa - ce mai, o mamica de mladitza implinita o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
Cleo, ce ma bucur ca ne dai vesti despre ea! I-ai zis ca ne lipseste, da?

Fug sa pap, acu e momentul ca am culcat grasa!
YLARI
DanaH spune:
Salutare fetelor!
I am back, finally! Ce bine e acasa....
deocamdata nu pot sa spun decat ca a fsot lunga vacanta, agitata, dar a fost bine sa fiu cu copiii 24 din 24.
acum sunt cu capul in calculator, cu o lista lunga de to do's, dar promit ca vin cu povesti si mai ales cu poze. am cateva de care sunt tare mandra si abia astept sa vi le arat si voua.
pupici si pe curand
Poze
Simonix spune:
Fetelor de mamici, nu cititi mai jos
in afara de Ylari:
Ylari - ![]()
![]()
deci, cand Robert are febra, outzele
sunt pleostite si lasate asa ... ![]()
![]()
ii atarna anemic. In functie de cat de pleostite sunt imi dau seama daca are febra, daca trece de 38, daca e doar fierbintel de la agitatie sau baie etc. Si mi se pare ca se albesc asa, e o culoare mai albicioasa, sunt moi rau. Cand e ok, au aspect normal, un pic mai inchise la coloare, mici si mai taricele
Voila - termometru la purtator ![]()
Ah si cand e frig sunt miiici rau ![]()
si zburlite haha
Mai mai ce de detalii ![]()
Mai voiam sa zic ca o inteleg f bine pe Alysh] cu bebe molicios langa ea in pat - si eu ador si credeti-ma ca a fost tare dur sa ma educ pe mine sa nu cedez tentatiei de a dormi cu el :) Acum profit de el in weekend sau dimineata. Sau la pranz daca stau acasa cu el.
Si sa pupam pe Getutza si sa me multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebarea mea de ce dau laptic bebilor noaptea. Eu nu ma gandiseam, dar e drept ca Robert nu plange de oame mai niciodata... Nici cand era mic nu plangea de fom. El face asa de prea mult stres si oboseala. Laptele nu l-a calmat niciodata prea tare, daca e sa urle noaptea, urla cu si fara laptic.
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Reallaura spune:
L-am culcat pe MIrcea, azi am o gramada de facut, merg la epilat, apoi la papa nicolau, poate mai pun si de un shopping ca am pauza intre programari
Sa nu-i spuneti lui Bogdan!
Gabitzule, Inais, Adriana, Micaela ieri am fost iar la ferma animalelor cu Mirci si am facut si cateva POZE FERMA ANIMALELOR EL a fost foarte incantat. LA intoarcere i-am luat o carte cu animale cu sonor, ii place, vede calul si apasa pe figura cu calul si necheaza...si tot asa..
Alyshuca scumpa, n-am mai ajuns ieri in IKEa, a adormit Mircea, nu l-am mai trezit, apoi cand s-a sculat nu a vrut sa ramana la socrii, plangea dupa noi asa ca am fost cu el la ferma iar...
NU-ti face procese de constiinta. Dragaleste-l acum, cat poti, eu asa ma gandesc, daca vine bb 2 nu ma mai pot concentra atat pe el... Noi tot cu el in pat dormim, tot din pricina noastra
.
AM FACUT TEST DE SARCINA dimineata. Mi-au iesit 2 liniute, dar una mai slaba asa. Doamne, sper din tot suflectul sa fie
ar fi prea frumos sa fie adevarat!!!!! Inca nu indraznesc sa ma bucur.
Ylari vii miercuri??
Silvia pop ma bucur ca ai aparut si regret tensiunea in care ati stat, dar sper ca totul sa fie bine si cu tine si cu puiul mic!!
Socrate
Simonix ooof, bietul Robertcik, si decalotat si tot mai are pielitele???
Imi vine sa mor!!! I-am vazut pozele...s-a dolofanit, arata superbine. Numai Mirciu nu pune pe el oricat mananca...
MomMnodora Mircea mananca asa:
dimineata la 6am -200-250 ml lapte praf,
la 11-12 un borcanel de mancare, sau budinca cu branza si paste integrale, sau branza cu fructe, sau cereale cu lapte - 150 ml facute piure
la 15-16 iar un borcanel cu mancare (200-220 ml)
la 18-19 budinca, cereale, fructe, eventual mancarica iar daca la 11 a mancat fructe
seara - 200-250 lapte praf
Intre mese mananca mult: biscuiti, pufuleti grisine, fructe, stafide.
Gabitzule ai pus poze noi??? ma duc sa caut, desi nu cred sa fi ratat ceva...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
Lorich spune:
Scriu si eu ceva rapidisim, ca ma uitati ![]()
Carmina te pup, imi pare tare bine ca ai scris despre voi, Doamne ajuta sa nu fie nimic grav cu sanul, si sa ne dai vesti despre cum a mers cu putzica de Robertel.
Minodora multumim de poze cu papusica frumusica!
Simonix pai am baiat de 1 an si ceva si nu stiu atsa cu "bogatiile"; pai, spune-mi mami, tot!! Sincer, eu imi dau seama imediat cand e cald, "altfel", pun termonetru doar ca sa vad ce cale e de urmat. Pupic la bebic dulcic (este o reclama la noi cu un copilas mai mare asa,, dar ma uit si ma gandesc "uite asa va arata Robert al Simonei"); oricum e un dulce si ala ca o papusa...din pacate acum nu stiu la ce e reclama.
Cami eu ti-am mai spus, ai niste fete, numai bune de mancat, sunt de o frumusete rara, of, ce le-as pupaci!
Gabi mersi de linkul cu ferma, am vazut si eu pozele adorabile cu fratiorii. 
Micaela imi pare rau ca si-a gasit Daria o activitate riscanta, dar iti spun ce-mi spun mie cu mucurile de tigari ale lui Robert - e o faza, va trece! 
Gata, m-am intins destul, Robert e super marait si miorlait de la cele 2 masele care ies sincron, nici el nu mai stie ce vrea, mai face si o faza nasoala, se da cu capul pana il doare si urla, nu stiu cum sa managiuesc asta, daca ignor se da pana il doare, daca nu-l las..nu stiu... poate ii tin interesul treaz pt asa ceva..off.. ai vostri bebici se dau cu capul de chestii (covor, perete etc) in mod voit? Ce faceti?
Laura!!! sa fie intr-un ceas bun, Doamne Dumnezeule, ce veste. Stai linistita ca a doua linisuta abia vizibila am avut si eu. [pup Wow...ce emotii mi-ai dat. 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Reallaura spune:
Lorich Mircea se da cu capul de saltea cand il dor dintii si se joaca cu mine dand cu capul in capul meu...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008