Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (168)
Raspunsuri - Pagina 9
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidestefan eu oficial am terminat SUPERDIETA...am scapat de 8 kg ...dar as mai vrea sa dau vreo 2 ...sa vedem ..daca reusesc sa maninc cit de cit sanatos..poate imi iese lapte la tzitzi...e din plin...parca si asta mi se pare super ..ca tare eram speriata ca o sa il pierd..dar e numai meritul Izabellei care a tras de ea ...pina nu a mai putut..![]() LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cu SUPERDIETA... in curind sirena |
FELICITARI!!!!!!!!!!!! ESTI SIRENA!!!!!

(schimba semnatura, mami
muuah!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
_giulianna_ spune:
Hello!
Cum faceti voi orezul cu lapte?
Mie nu-mi iese neam, ba prea 'orezos' ba prea 'laptos'.
Cine detine secretul orezului cu lapte perfect sa mi-l spuna si mie, dau un cico ![]()
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)
claudinna spune:
salutare!
La multe lunite boboceilor de 12!!
Felicitari mergaretilor! am vazut filmuletele si m-am emotionat!! e atata bucurie pe fetele lor!!
Bravo, Eva, Carla si Edi!!
Felicitari si lui David!! am citit ca a facut pasi singurel! mai e putin si vine suriaoara sa-l vada![]()
babytza, daca ai timp si vrei
si eu te rog frumos sa faci album cu boboceii la un anisor, ca atre frumoase sunt celelalte si e chiar un eveniment important implinirea primului an din viata!
mai sunt 2 zile si face si Razvan un anisor si simt ca mi se strange stomacul de emotii!
azi tr sa fac lista cu ce am de cumparat, maine facem cumparaturile...de maine seara ma apuc de pregatiri, vineri vom sarbatori in familie si sambata avem invitati, taiem si motzul...
daca stiti ceva obiceiuri la taierea motului, va rog frumos sa-mi spuneti si mie!
lavida, am vazut mesajul tau, insa am scurtat vacanta si n-am ajuns la
Sibiu, din pacate! sper sa plecam iar dupa 20 august si atunci nu va ratez![]()
Angelynna, pupam Crinul si vrem pozeeeeee!!
Dya si Razvan da semne ca ar vrea sa doarma doar o data pe zi si m-a dat peste cap si pe mine. sunt in asteptare, incerc sa inteleg ceva din ce se intampla, insa sunt zile cand mai doarme si de 3 ori...e clar o perioada de tranzit!
jocuri: pai ne jucam destul de mult si printre preferate sunt: "goanga-goanga", "cip-cirip, cirip, zbrrrrrr!" (aici il prind de maini si le leganam in sus si in jos, apoi la zbrrrr le ridicam brusc), "pic, pic, pic, ploua (si bat cu degetele in ceva), bum-bum-bum, tuna (si bat cu bumnii in ceva sau lovesc un pumn de altul), a iesit soarele, uraaaaaaa! (ridic mainile in sus, brusc si le ridica si el
)....multe inventate si pt cine e interesat mai scriu
cu laptele: de aseara am trecut la Novalac 3, combinat cu 2. are vanilie. acuma, ieri ams arit peste masa de la ora 18, ca eram pe drum, a dormit inainte f mult si i-am dat masa de la 14 la 16...deci aseara ori ii era foame rau, ori i-a placut mult laptele asta, ca nu s-a oprit pana nu a terminat cat ii facusem, adica 180 ml
de dimineata, l-am luat eu din patut si am trimis sotul sa-i faca lapte, spunandu-i sa faca 210 ml, ca el atat bea dimineata si sotul, somnoros, a inteles 120
a baut fara oprire cei 120 ml, apoi i-am mai facut 120 si nu a mai vrut...de obicei, daca il intrerup nu prea mai bea, asha ca i-am pus biscuiti in el si l-a papat tot cu lingurita...se plimba in 4 labe prin bucatarie si venea la mine cu gura deschisa sa-i mai dau
deci am trecut la formula nr 3 si-i place!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
Lidia, ma bucur ca e bine Izabella!
Felicitari pentru kg pierdute! ai slabit destul de repede!
Luminita, abia astept sa te vad pe role!
_giulianna_, eu il fac dupa ochi, iar de multe ori fierb orez in apa si adaug laptele fiert sa treaca peste el...apoi daca e cazul mai pun
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
angelynna82 spune:
Dya si Lumi
ici si voua si boboceilor
Claudinna va
am cu drag si pe voi, mai mai ce baiat mare ai…mai are putin si face 1an 
Anca eu ii dau Crinei din mancarea facut pentru noi si mananca cu placere 
Lidia felicitari pentru kg pierdute 
Giulianna eu mai intai fierb putin orezul in apa si intre timp pun laptele la fiert…cand este aproape fiert orezul il adaug in lapte 
La noi deja a devenit o problema laptele...nu prea mai bea lapte, seara bea 150ml iar dimineata cam 125ml; in schimb a inceput sa mananace fulgi de porumb cu lapte zuzu
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
dyanira spune:
Claudinna
spor la lista, cumparaturi si pregatiri.Ce emotionata trebuie sa fii.Si da eu mai vreau jocuri se pare ca esti experta.![]()
Eu deja incep sa am emotii si ma gandesc in fiecare zi ce faceam anu trecut pe vremea asta si ce emotii aveam la gandul ca o sa imi vad puiul, cum va fi etc si uite ca a trecut deja 1 an de atunci am senzatia ca in curand merg la gradi, la scoala, se casatoreste si pleaca de langa noi
si gata viata nu pot sa ma mai gandesc la asta.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
kllemi spune:
lumi am inteles si dupa tine vrei sa dau cu uuuuuaaaaaaa....ok am in teles v-ati pus toate pe mine
....bine ma...lasa ma...ca ma fac eu mare.....in legatura cu rolele eu ma refeream daca ar avea copilul nevoie de ceva si ar trebui sa o dau jos din carut...la asta ma refeream ca nu m-as descurca...in rest...uuuuuuuuaaaaaaaa....![]()
lidia felicitari ptr IZA......uuufffff ce bine ca a trecut....ce pot sa iti spun uuuuuuaaaaaa si tie 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
angelynna82 spune:
Uoff Dya
, exact acelasi lucru ii spuneam lui tacsu zilele astea...ca va pleca fata mea si si si...asta ma intristeaza la culme dar mai este pana atunci![]()
Poze noi avem la semnatura
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 ah, era sa uit, si noi plecam la mare pe 26. si stiai ca ratonel si nerantula sunt la mare, huh? ![]() ![]() ![]() lidia, ma bucur mult ca sunteti mai bine! Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 _ "Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea! Si nu uita: Stelele care cad, nu pier Stelele care cad, se duc pe un alt cer." |

cu putin noroc..daca sunt copii sanatosi..Va asteptam cu piine si sare la intrare in OLIMP
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cu SUPERDIETA... in curind sirena
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui claudinna Lidia, ma bucur ca e bine Izabella! Felicitari pentru kg pierdute! ai slabit destul de repede! blog cu basca Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Multumesc mult

am slabit repede ..in primele 3 saptamini..apoi lent..si apoi blocaj

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cu SUPERDIETA... in curind sirena

..ca tare eram speriata ca o sa il pierd..dar e numai meritul Izabellei care a tras de ea ...pina nu a mai putut..