Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (168)
Raspunsuri - Pagina 8
kllemi spune:
dya hmmmmm....deci si tu pleci la mare...ok o sa dau cu uuuuuaaaaa si dupa tine ....plecati toate lasa ca raman eu sa inchid usa
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Si ca sa iti facem in ciuda si noi plecam la mare in 17.Dar va asteptam si pe voi da Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
si noi plecam la mare pe 17
ne vedem acolo .......daaaaaaaaaaaaaaa????
Izabella isi revine miraculos...azi avea 9kg...adica am recuperat ce am pierdut...
si culmea azi a mincat legumele cu peste...ea pestele nu il minca mai deloc...adica nici in vremurile bune nu lua decit citeva linguritze de legume cu peste..
chiar si motoriu incepe sa isi dea drumul....parca nici nu imi vine sa cred..
.
ca sa nu mai zic ca de citeva zile zice ma-ma-ma-ma......ma...la orice..
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
anca81 spune:
Dya, noi nu mancam sarat, practic mancam noi din mancarea ei. Nu mai fac mancaruri la steamer ci in tigaie, inabusite in unt/ulei de masline sau la cuptor. Mai adaug putina sare, piper sau alte condimente in farfuria noastra si gata. Carla nu mananca inca bucati asa ca blenduiesc tot. Lapte junior inca nu i-am dat, am mai luat o cutie de Aptamil 2.
Lidia, ce remediu i-ai dat Izabellei pentru pofta de mancare. Hai, spune tot
Anca & Carla (13.08.2008)
dyanira spune:
Lidia da ne vedem noi suntem din 18 in Neptun pana in 25.
Ne bucuram tare pt Izabella sa o tina tot asa.Vezi ca iti faceai griji degeaba meriti bataita.
Eu ma apuc deja de spalat rufe pt bagaje ca sambata e sarbatoare iar duminica e duminica.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Anca de ce nu mai gatesti la steamer.Si eu care vroiam acum sa imi cumpar unu ca sa gatesc sanatos si pt noi.Poate ca nu mai merita investitia?
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
mamidestefan spune:
eu oficial am terminat SUPERDIETA...am scapat de 8 kg ...dar as mai vrea sa dau vreo 2 ...sa vedem ..daca reusesc sa maninc cit de cit sanatos..poate imi iese
lapte la tzitzi...e din plin...parca si asta mi se pare super ..ca tare eram speriata ca o sa il pierd..dar e numai meritul Izabellei care a tras de ea ...pina nu a mai putut..
Muuh spune:
nikolici te dor pe tine sanii cand suge? Vezi sa nu fie vreo candida ca asta da durere de san si in gurita la copii si poate sa planga si de la asta. Ma rog nu prea ai cum sa verifici, ca inteleg ca esti departe de tzara. Off....
lavida spune:
Lidia, spune-ne si noua, te rog,ce remediu a dat rezultat, de mananca mai bine Izabella?
Ratusca mea lav1 si lavi2 e aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8
mamica de Eliza (24.09.2008)
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Lidia, ce remediu i-ai dat Izabellei pentru pofta de mancare. Hai, spune tot Anca & Carla (13.08.2008) |
remediu primit este cel constitutional..pentru ea CALCAREA CARBONICA..
Siropelul care a schimbat situatia..zic eu ..este unul pe baza de plante dar care contine miere.. HELMI FLORES
in plus am continuat cura de vitamine VI-SOL..am sa o tin pina la sfirsitul lui august
toate sunt luate la indrumarea homeopatului...
pediatrul a tot insistat sa luam PERITOL..l-am cumparat ..dar nu i l-am dat ..acum ramine sa vad ce ii spun pediatrului
si ca sa fie tabloul complet ...vreau sa spun ca analizele de singe au arata o anemie destul de severa (in plus Izabella era diagnosticata si cu rahitism)...coproparazitologicul repetat a fost negativ..iar la urocultura inca nu am vazut rezultatul
luminita2008 spune:
kllemi, eu cred ca nu m-as descurca fara carucior, datorita lui nu am luat nicio cazatura pana acum. desi nu-i timpul pierdut...
ah, era sa uit, si noi plecam la mare pe 26. si stiai ca ratonel si nerantula sunt la mare, huh?
dya, noi ne jucam cu mingea/mingiile, batem din palme si batem cuba, dansam (au invatat sa dea din cap, nu-s experti asa precum Karinutza), aduc jucariile daca le arunc spre ei, bat toba in cutiute si sticle, arunca baloanele in sus... cel mai fain e totusi mersul in picioruse si agatatul de patuturile lor si/sau de canapea. ar sta asa agatati in picioare cu orele, daca nu ar obosi.
angelynna mamica si crinul.
lidia, ma bucur mult ca sunteti mai bine!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."