Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (168)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dya, hunii dorm asa:
1 - 09.00 - 09.30
2 - 13.00 - 15.30
3 - 18.00 - 19.00

trezirea zilnic la 06.30, maxim 07.00 si culcarea in jur de 22.00. chiar ma intreb cand o sa aiba doar 2 reprize de somn pe zi....

ai mei sunt bebici pe langa ai vostri vad, voi deja treceti la o singura partida de somn pe zi... unde mai pui ca si papa noaptea, Edi chiar de 2 ori pe noapte.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

banu imi pare rau sa aud asa ceva...nu stiu ce sa iti zic...vreau sa zic, ca daca o vezi pe Amalia, cum se screme cand face kk ti se face o mila....se iroseste toata, se contracta de la burta in jos foarte urat dar ideea este ca face cel putin o data pe zi.....imi pare foarte rau ptr Salih...lasa-l in pace poate asa este el...de ce trebuie sa cauti ceea ce nu exista???

dyanira exact asta vroiam si eu sa spun...a mea sa trezit pe la 10.30 si dabea acum pe la 15 a vrut sa mai doarma....vb ta..."astept sa vad cat doarme"...sincer nici mie nu prea imi convine chestia asta dar ce putem sa facem

nikolici merci mult ptr. reteta...o s-o iau in calcul....acum am preparat eu ceva...astept sa se trezeasca sa vad daca ii place...ceva improvizatie ...am pus ardei, morcov, ceapa, usturoi,rosie si carnita de vita...am facut-o ca ptr noi si sa sti ca si eu pun putina sare, ca am vazut ca de cand ii pun,a inceput sa manance mai bine

Vreau sa zic ca deja ma enerva-ti,pai chiar toate plecati la mare...se pare ca eu nu mai ajung 3 nunti am avut vara asta in fiecare luna cate una acum mai am pe 22 inca una si sper sa scap...macar sa ajung si eu 3 zile

lumi tare mi-ar placea sa te vad pe role....si eu as vrea sa ies cu ele...desi merg destul de bine pe ele nu ma incumet sa ies si cu carutu....am impresia ca nu ma pot descurca.....si nu este doar o impresie

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Anca Carla nu e prea somnoroasa se pare.Tu cum rezisti cu ea atatea ore treaza???Ca eu de ex azi am inebunit ca era treaz de la 8 si abia acum la 3 a adormit.
Andrei doarme de la 22,30-23 pana la 7,30-8 si mai dormea de 2 ori cate 2 ore ziua.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Pai ma ocup de ea non stop, nu sta singura defel. Sta in patut si se joaca dimineata pana pe la vreo 8, apoi o iau cu mine in living si ascultam muzica, pe la 9.30 o pun in scaunul de masa - ii dau sa manance, spal vasele etc iar apoi iesim la plimbare. Revenim pe la 12.30-13 - ii dau un iaurt si somnic timp in care ii pregatesc mancarea pentru pranz (daca am facuta din ziua anterioara ma relaxez si eu). Dupa ce se trezeste si papa o iau iarasi in living cu mine si ne jucam. Apoi vine ta-su si trece el la aparat . In principiu, dupa masa iesim toti 3 la plimbare pana pe la 20 cand facem baita, cerealele si somnic. Cam asta e programul zilnic. Cand ploua insa e jale

Moama, acum am realizat ce program beton avem

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Kllemi eu am facut pastele super simple am curatat 2 rosii de pielita si seminte le-am taiat cubulete si le-am calit in ulei de masline am luat d epe foc si am adaugat cascaval ras si busuioc apoi sosul l-am pus peste pastele integrale fierte si racite cu apa.
Si ca sa iti facem in ciuda si noi plecam la mare in 17.Dar va asteptam si pe voi da

Diana

Mergi la inceput

Cu noutatile in alimentatie - n-am prea schimbat nik. Sare inca nu i-am pus, i-am dat o jumatate de albus de ou impreuna cu galbenusul si 8 cereale cu miere de la Nestle (pana acum ii dadeam simple). Si azi un piciorus de la un Barni, restul l-am papat eu

Aaaa, si a papat somonul ieri, deci ii place. Doar ca e cam in greva si nu prea inghite nik. Isi umple gura si tine acolo minute in sir , tre' sa bagam apa sa se duca pe gat in jos.

Ramo, am uitat sa-ti spun, de ieri am luat Hepatobil V-ul asta de care mi-ai spus tu si sunt mai bine. Multam

Mergi la inceput

Anca esti cea mai tare.
Si pt ca azi am limbarnita mai pun o intrebare:
Cum va jucati cu bebei?Ce jocuri stiti care le plac?

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

p-aci, ne mai tineti minte?

fetele

Am absentat nemotivat din pacate, dar nu mai gasesc nici timp...nici nimic, mai mereu mi-s obosita sau alte cele...

La multe lunite Elsa de Piolica , Maya de Cosmy , Amalia de kilemi

Noi suntem bine...fata mea e maraita din cauza dintilor de sus ...avem 2 dinti (incisivii centrali), urmeaza incisivii laterali si caninii de sus...nu prea mai mananca, temperatura mai mereu(mai trece cu nurofen si supozitoare), i-au cam disparut falcutele si burtica
In schimb se ridica in picioare singura, sta si in patut in picioare, a facut cativa pasi singura si spune MAMA MEA , ba ba, da da, tata, incearca sa cante

Ii place tare mult sa o plimb pe afara in ham, are libertate deplina si se duce unde vrea ea, mai nou are doua lovituri la activ una din premergator si alta afara

...cam atat despre noi

Multa sanatate Karinutzei

Dya, Crina are cam 3 reprize de somn dintre care una e de 2 ore, restul cam 1 1/2h si seara adoarme pe la 21.00 - 21.30

Banu speram sa fie totul bine

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Eu ii pun putina sare de la 9 luni jumate.
Andrei mananca bine dar numai ce ii place.El prefera fructele, iaurturile, branza acum e inebunit dupa almette cu paine, painea, biscuitii, ciorba de perisoare de fapt ciorbele, supa cu galuste, si cartofi la cuptor cu putina carnita de pui.Nu prea ii plac cartofii piure, sau alte legume nu se da in vant dupa mamaliga si nici dupa carne de vita sau peste.
Alte noutati ati mai incercat?
Anca tu de cand vrei sa ii dai Carlei mancare ca pt voi?
Ai trecut deja pe lapte junior?

Diana

Mergi la inceput

Angelyna bine ai revenit.Crinul.
Sa stii ca nici Andrei nu prea papa in ultimul timp de cand i-au iesit 3 masele si 2 canini doar ca el nu a facut febra decat ceva scaune moi.Trec ele si astea zic eu.

Diana

Mergi la inceput

Dya

Acum doarme, iti dai seama, altfel nu e loc de forum

Jocuri - Carlei ii place mult sa se joace cu mingea, sa-i cant, sa dansam, sa-i arunc diverse chestii pe care ea super fericita mi le aduce inapoi - mai ales acum de cand merge singurica.

Ma duc sa pregatesc mancarica, tuturor.

Mergi la inceput