Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (168)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Banu si noi avem probleme cu scaunul dar la noi e vb de constipatie.
De ceva vreme incoace ne confruntam si cu o flatulenta excesiva am fost si noi la dr si ne-a spus ca e ok.Acum vreau sa fac si eu un copro ca am citit ca flatulenta accentuata poate fi semn de giardia.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

dy nu a sarit peste 38.3, dar na e febra si ma ingrijoreaza.Deocamdata ii dau paracetamol sirop si scade.O urmaresc non stop, vad ca are si stare de somnolentza, am stat cu ea in pat sa doarma pana la 11 am sau asta pt ca nu a dorimit bine noaptea.

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

banu, imi pare rau de voi. noua nu ni s-a intamplat... dar eu zic ca daca toate analizele sunt bune (copro, sange, paraziti etc) poate fi de la alimentatie, de la ceva ce a papat, sau pur si simplu tranzitul lui e mai lenes - de asta face la 3 zile, si aici tot cu alimentatia poti sa il ajuti. mucozitatile insa nu par a fi ceva normal... ai mei au mai patit o data sa aiba mucozitati in scaun de la branza fagaras...

imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult si va doresc multa sanatate.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

dy nu a sarit peste 38.3, dar na e febra si ma ingrijoreaza.Deocamdata ii dau paracetamol sirop si scade.O urmaresc non stop, vad ca are si stare de somnolentza, am stat cu ea in pat sa doarma pana la 11 am sau asta pt ca nu a dorimit bine noaptea.

Pe termometru?Nu e febra f mare dar e semn de ceva totusi.Dinti, un rosu in gat usor ceva o fi...sa treaca cat mai repede.

Diana

Mergi la inceput

Azi Andrei s-a hotarat sa fie baiat mare si a sarit peste somnul de la 10,30 la 12,30 si a adormit acum la 15 era rupt sa vedem cat doarme si daca si maine face la fel inseamna ca vrea sa treaca la un singur somn pe zi, sincera sa fiu nu ma bucur prea tare dar daca el vrea asa atunci fie cum vrea el.
Bb vostri cum dorm ziua???

Diana

Mergi la inceput

kllemi pt paste eu am facut asa: dovlecel, ardei gras, rosie, brocoli.Eu am inceput sa pun putzina sare, doctora ne-a zis ca de la 8 luni se pune, ce este drept putzin, nu ca la noi.
Asa si am fiert pastele separat si am facut o zi cu carne si o zi cu ou toate blenduite....asta cand a poftit sa pape, of course

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nikolici, merci. sanatate multa pisicutei!

bitza, o sa pun poze, mi-a facut ieri sotul vreo 4. am si un filmulet, dar nu promit ca reusesc sa-l incarc pe undeva, l-a facut cu aparatul foto, e fara sunet si nush in ce format.... dar merita incercat, e f comic...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

dy noi depinde cand ne trezim dimineatza, stam vreo ora pe urma mancam si imediat cere la somn, adika frecush la ochi.Si doarme maxim o ora.Si mai avem un somn pe la 3 sau 4 pm maxim 2 ore asta daca dorm sau stau cu ea in pat.Repet asta in zilele normale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nikolici, sanatate Karinutzei

Diana, Carla are un singur somn pe zi in medie o ora si jumatate. Se trezeste dimi in jur de 7 si se culca pe la 21.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Anca Carla nu e prea somnoroasa se pare.Tu cum rezisti cu ea atatea ore treaza???Ca eu de ex azi am inebunit ca era treaz de la 8 si abia acum la 3 a adormit.
Andrei doarme de la 22,30-23 pana la 7,30-8 si mai dormea de 2 ori cate 2 ore ziua.

Diana

Mergi la inceput