Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (168)
Raspunsuri - Pagina 5
luminita2008 spune:
Banu, nu gasesc subiectul, unde ai postat? nu mai bine ne dai si linkul?
sanatate!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
anca81 spune:
Salut gagici
Banu, imi pare tare rau de Salih, chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau. Totusi cred ca trebuie sa investighezi mai in amanunt. Multa sanatate . Ce mananca Salih, in afara de laptic? Acum gaze nici Carla nu mai are, nu eructeaza dupa fiecare masa asa cum facea cand era mica.
Valy, concediu placut . Noi venim la mare, voi fugiti de ea
Anca & Carla (13.08.2008)
Banu2268 spune:
l-am postat la clubul scutecelore jos de tot acum vad
probleme cu scaunul
Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
bitza2008 spune:
Valy spor la bagaje si distractie placuta! Vii la Moldova deci??Nu-ti fa griji cu drumul lung,copii rezista muuult mai bine decat noi,asta iti spun eu care am facut drum Romania(Botosani)-Olanda si retur,adica 5000km in total,cu opriri si stationari la greu.
Dya
Luminita tare as vrea sa te vad cu rolele!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
Banu2268 spune:
hai ca scriu aici.
de mic de la 2 luni 3 ... avea scaun la 3 zile verde moale balonat
mi-a zis sa-i dau debridat sab simplex si atat ca n-are nimic.
apoi am plecat la altul si la fel n-are nmic
dar el avea niste crize de plans de nu stiam ce sa-i mai fac
ne-am internat la 6 luni cu bronsiloita si diaree tot scaun verde moale la 3 zile
pana la 4 luni a papapt doar lapte de la mine si diversificarea doar la 6 luni am inceput,.
azi a avut scaun dupa 3 zile normal consistent cu mucozitati,.
dar nu prea mai elinmina gaze nu ecruteaza... si se screme de parca naste
se incordeaza trantaeste loveste e mai nervos.
de fiecare data cand ies afara ma uit la toti bebelusii si la toti copii doar doar sa vad ce fac si ei... poate sunt eu......
am fost la dr ieri i-am factu dezobstrucita de canal lacrimal si dr mi-a dat avizul de clinic sanatos.
am mai fost la alt dr l-a si palpat la abdomen.
dar nu sttiu analizele din spital copro si paraziti si sange sit ot n=-a iesit nimic. dar el cateodata nu vrea sa pape supita nu vrea daca ii fac 180 de lapte el mananca 120 plus de la mine.
toti mi-au zis ca n-are nimc. i-am factu masaj la burtyica i-am pus caldut la burtica si ii era mai bine.
nu stiu.... are 9 kg 77 cm si-l mai alaptez inca....? de l asta sa mai apara mucozitati?
asa o fi el?
maien avem programre la prof dimitrie dragomir la medsana ... daca o zice si el ca e bine......
Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
nikolici spune:
bitza multumim de intrebare.Bubitzele sunt destul de mari, dar par a bate in retragere.
Insa temperatura vad ca nu scapam de ea...iar K este foarte maraita, plange la propriu de multe ori, iara toata noaptea m a alergat prin pat...cred ca in curand nu o sa mai am lapte in tzitzi ci sange ..asa de mult ma suge si doare in ac. timp.
De suparare s a dus la un scaun azi si a dat cat a putut ea de tare cu cpul in el...ca sa fie si mai suparata...ce mai, sunt chiauna dar ma refac eu cumva.
Nu vrea sa manance apx nimic.Ma rog sa fie doar de la dinti, deja al meu sotz m a intrebat aseara la ce ora am avion ca sa vin in tzara, ma rog el este extrem de panicos.Sper sa treaca repede!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
banu cred ca fiecare omuletz de pe planeta reactioneaza cumva mai frumos sau mai putzin in momentaul defalcarii.Poate asa reactioneaza Salih, cand face.
Ai repetat anlizele de copro si coproparazitologic ?Stiu ca se refac de vreo 3 ori!Acum e balonat mai tot timpul?
lavida spune:
Fetelor,
Raportez o fetita care nu vrea sa manance nimic din ce-i dau, nici fructe, nici legume cu carnita, nici cereale... Daca reusesc sa o fac sa pape 5 lingurite, sunt fericita... Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea. Ma bate gandul sa incep sa-i dau din mancarea noastra sau sa incep sa-i pun sare in mancare, poate-poate o conving sa pape si altceva in afara de titi. Am sperat ca dupa ce ii ies dintzisorii ii revine pofta de mancare dar se pare ca nu e asa, acum are 4 dinti (2 sus si jos) si altii nu dau semne sa apara curand si degeaba, de cand ii pun bavetica incepe sa ma impinga si sa maraie ca nu ii trebuie. Am lasat-o si 5-6 ore fara sa-i dau nimic sa pape doar-doar i se face foame... in zadar, m-am lovit de acelasi refuz.
Va rog dati-mi idei ce sa mai fac ca sa o determin sa pape!
mamidestefan, ziceai ceva de un tratament homeopat?
Ratusca mea lav1 si lavi2 e aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8
mamica de Eliza (24.09.2008)
nikolici spune:
lumi Ada e plecata in gasca la munte, din cate stiu pana maine!
dyanira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici bitza multumim de intrebare.Bubitzele sunt destul de mari, dar par a bate in retragere. Insa temperatura vad ca nu scapam de ea...iar K este foarte maraita, plange la propriu de multe ori, iara toata noaptea m a alergat prin pat...cred ca in curand nu o sa mai am lapte in tzitzi ci sange ..asa de mult ma suge si doare in ac. timp. De suparare s a dus la un scaun azi si a dat cat a putut ea de tare cu cpul in el...ca sa fie si mai suparata...ce mai, sunt chiauna dar ma refac eu cumva. Nu vrea sa manance apx nimic.Ma rog sa fie doar de la dinti, deja al meu sotz m a intrebat aseara la ce ora am avion ca sa vin in tzara, ma rog el este extrem de panicos.Sper sa treaca repede! Yo Miss Karinutza(14.10.2008) |
Nikolici sa treaca.Febra e mare?Poate ar fi bine sa o vada un medic daca ai posibilitatea.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR