Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (168)
Raspunsuri - Pagina 10
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Lidia felicitari pentru kg pierdute ![]() La noi deja a devenit o problema laptele...nu prea mai bea lapte, seara bea 150ml iar dimineata cam 125ml; in schimb a inceput sa mananace fulgi de porumb cu lapte zuzu fericita de Crina Alexandra Crinul Meu Poze Crina |

pai daca papa lapte cu cereale ..atunci tot lapte e ..important e sa manince / bea 500 ml lapte pe zi..din ce stiu eu.
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cu SUPERDIETA... in curind sirena
babytza spune:
Cristina spor la treaba in continuare , sa va iasa cum va doriti !!!! 
Ramona bine zis, nici eu nu reusesc sa ma uit la dinti , da la gat
Cred ca piciul din cauza spatulei de gat o uraste pe dr
Cum o vede urlaaaaaaaaaaaaaaaaa 
valy vacanta frumoasa 
kllemi eu i-am facut paste la cuptor cu spanac, rosie si vita , iar maine ii fac paste cu pui, rosie si dovlecel.
nikolici imi pare rau de pisicuta ca are febra
sper sa nu fie rosu in gat , sa fie un dintisor 
Dya noi dormim de la 11.30 la 1.30 si apoi mai dormim de la 16 la 18 cand il trezesc eu sa plecam in parc. Daca il las, el doarme pana la 19....
Angelyna
ma bucur ca ai scris 

Pupici maraiciului mic , sa scapati repede de iesitul dintisorilor
Felicitari pentru MAMA si pentru mersul singurica
te mai asteptam cu vesti
Am vazut Crinutul 

Pupici pe obrajiori 
Lidia felicitari pentru progrese si papa 

SI FELICITARI PENTRU DIETA !!!!!!!!!!!!!!!! TRAIASCA SIRENA !!!!!!!

Jocuri : ne place sa dansam, sa ne jucam cu mingiuta , cu carticele, plimba toata ziua antemergatorul, sa rasturnam toate sticlele si sa le plimbam de-a dura prin casa , sa bage diverse lucruri in cutiute de plastic ( cum ar fi ceapa si cartofii
) mai vine "goanga" si pe la noi si ne papa burtica si manutele si piciorusele
iar in parc nu sta locului o clipa
ma fugareste in tot parcul plimband cate o jucarie in mana pe care o tot arunca si apoi o culege de pe jos , apoi iar o arunca...si tot asa
mai sunt si altele, dar nu imi vin acum....
banu imi pare tare rau ca sufera mititelul
nu stiu ce sfat sa iti dau , ca nu am avut probleme cu burtica deloc pana acum. Sper sa gasesti solutia pentru puiut 
lavida am avut si noi perioade in care piciul nu a avut pofta de mancare..... atunci cand i-au iesit dintisorii , apoi si-a revenit si a inceput iar sa pape bine. Sper sa isi revina si sa pape si la voi , imi dau seama cat de frustrant este sa nu poti face ceva sa manance 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Nausica spune:
De unde pot sa-i iau Aniei ceva incaltzaminte cinstita, fara pretentii de brand, care sa nu ma ruineze? Am inteles ca e ceva magazin (si) cu incaltaminte pentru copii mici la Unirea. Asa e? Unde anume?
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
Piersicutza spune:
buna seara mamici
Eu n-am mai aparut demult, din cauza serviciului, lucrez si la firma si de acasa si tot nu termin. Am intrat acum si-am citit in fuga despre ce s-a discutat in capitolul curent si uimire mare ce-mi vad ochii: maine implineste Carla 1 anisor, wow, ce mare e deja!!!
Si Razvan al claudinnei la fel...
La multe lunitze pentru cei nascuti intr-o zi de 12 
Elsa de Piolica , Maya de Cosmy , Amalia de kilemi
Nikolici scuze, n-am mai citit din urma dar inteleg ca esti pe alte meleaguri, esti cumva iarasi in Geneva? Pana cand mai stati? Cum facem sa ne vedem ca tare mult m-as bucura, am putea sa facem fiecare cate jumatate de drum si ne intalnim undeva. Imi pare rau de Karinutza, noroc ca mai ai lapte ca asta o linisteste mult. Si eu am trecut cu Anna printr-o faza asemanatoare si numai de la mine vroia, in rest nimic nimic. Multa sanatate pisicutei 
piolica probabil ai scris mai demult si mi-a scapat mie. Cum sunt conditiile la cresa acolo, ce ai discutat cu directoarea, cere-i programul?
Vacanta si vreme frumoasa tuturor care pleaca sau sunt deja plecate!
Lidia felicitari!!!
Eu nu m-am mai cantarit demult si ieri am incercar doar asa ca m-am impiedicat de cantar si mi-am sunat sotul de emotii: cantarul meu arata exact greutatea dinaintea sarcinii. Apoi m-am mai cantarit odata si mi-am revenit :-( mai am totusi ceva kg in plus.
Ce buna a fost ideea cu "ce se mai joaca micutii", trebuie sa ma gandesc si scriu si eu in mesajul urmator.
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
julax spune:
Dyanira,vroiam si eu sa intreb de programul de somn,caci Ioana doarme destul de putin.Se trezeste in jur de 8-9,doarme o ora jumatate-doua de la 12,apoi inca vreo ora de la 17.30,iar seara la 21.30-22.Ieri am fost plecati si nu a mai dormit a doua oara,desi eram pe masina si de obicei adormea.Problema e cum adoarme,mai exact in brate,leganata de bunica sau tatic.Seara ii dau san si adoarme,iar daca nu adoarme o pun in patut,iar eu stau in pat,pe net ,ea se mai foieste si adoarme.Ziua insa maraie,nu adoarme singura.Ai vostri cum adorm?Parca Ania e cea mai tare la capitolul somn,adoarme oricum,dar in rest?
Mamidestefan,e super ca Iza a recuperat asa bine,iar tu ai devenit sirena
Nu prea reusesc sa ma uit in gatul Ioanei,dar la dinti ma uit cand rade,iar daca am ceva dubii,pipai,sa fiu sigura ce si cum![]()
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
babytza spune:
La multi ani Carla !!!!!! Sa fi sanatoasa, norocoasa , voioasa si fericita !!!!!!!!!!!!! Sa iti traiasca scumpica Anca !!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
julax spune:
La multi ani,Carla!!!
Anca,
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
nikolici spune:
GO CARLA GO CARLA!!!LA MULTI ANI FETITZA DRAGA, SA FII SANATOASA SI SA-TI BUCURI PARINTZII!
Cu toata dragostea Nikolici si Karinutza pisicutza
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
muuh Ma dor sanii, pt ca ma suge non stop...e piele supta, nu e nimic grav....sper
babytza ce semne ar fi la rosu in gat, of course ca nu pot vedea nimic in guritza ei.
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)