Burtici fericite de septembrie-octombrie (144)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

danangie multa sanatate si multe chefuri de acum in colo la voi in familie

Citat:
citat din mesajul lui titi143

Ma fetelor daca la mine in familie adica si eu si sora mea ne-am nascut mai devreme, oare si eu o sa nasc mai devreme? Ca cu mine si mama a ajut o sarcina cu probleme asa cum am eu.
trebuie luata in considerare si treaba asta , macar nu te panichezi daca se intampla
anco si acum esti ?
uve felicitari pt analize
Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Uve ce bine.!!Ai scåpat azi de cu asa vesti bune..Toate am fost panicate la randul nostru de nasteri premature si uite eu am ajuns binemersi si astept in orice moment sa plec tui tui la spital..Nu te mai mai panica..
nu stiu daca tu nu o sa astepti sa faci 'tui tui' pana prin saptamana 41-42 ca asa sunt baietii mai lenesi
Ellenuta felicitari pentru vestile de la eco

... trimit si mai citesc ...

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

ia uitati aici! pentru relaxare!!
bine maaaah , dar daca eu ma asez acolo cine ma mai ridica?

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Mimika...ce fericire pe tine sa fii deja cu bebitii acasa . Sunt tare scumpi si, da, nu sunt identici.
Asteptam povestea nasterii si numai vesti bune.

Crocodana cred ca intreba de plafonare la prenatal acum ceva vreme. Si la mine la fel mi-au calculat...mi-au plafonat la 7200 vreo 4 luni.Sa-i ia naiba si cand or fi in situatia de a beneficia de drepturi sa li se suspende de tot. Eu asa le urez maestrilor calculatori de salarii si indemnizatii...As putea sa continui.

Aaa..la mine "uitasera" pe iulie sa-mi acorde si diferenta de 15% si cum abia acum 2 zxile mi-au trimis fluturasul...azi am stat pe mailuri sa le "reamintesc". Noroc ca am facut cerere in scris cand am depus prenatalul pe iulie.

In fine...ce ar fi viata daca nu am avea in jur specimene ca astea cu care sa ne luam de gat pt. fiecare rahat de drept al nostru.

Dana 34+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 5-6 saptamani

Dana nu imi vine sa cred ...ai patit si tu asta?...stiam ca esti pe aproape dar nu am indraznit sa te mai intreb...imi aminteam eu ca tu ai veniturile apx constante si ma gadeam ca nu te afecteaza...
Eu astept fluturasul, desi stiu ce scrie pe el...si dupa vreau sa le cer socoteala, sunt contabili care dupa aceeasi lege calculeaza corect...la casa de asigurari bineinteles ca o duduie la telefon mi-a zis ca se plafoneaza lunar...am sa vorbesc si cu un avocat..la mine diferenta este mare si inca ma gandesc daca sa continui oficial sau nu...in acest moment sunt asa
legat de cei 15% oricum habar nu aveau...si nu m-am agitat ca eram sigura pe lege..da uite ca m-am inselat..se pare ca e o pb de interpretare prost a legii in soft..

37+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mai...eu am brutul 7500 si asta e tot. In iunie si o sapt din mai am fost in medical deci a scazut si baza de calcul (brutul). Deci au plafonat ian-aprilie de la 7500 la 7200. S-au pierdut niste bani dar ma cert degeaba cu ei ca tot nu pricep. Asta e...sa-i f**** cainii.

Dana 34+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 5-6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Adi ce de vesti bune de la doctor! Si eu nu stiam ca ai momente de paranoia, te consideram mai cu capul pe umeri decat noi
30+

Raluk, daca nu ma plang, nu inseamna ca nu o mai iau si eu pe aratura ocazional . Doar ca stau la rand cu "plansul" . Intaietate au doamnele 3-in-1 ;)

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

si daca nu te plangi... dar pari foarte calare pe situatie si normala

Eu daca imi recitesc post-urile, imi dau seama singura ca am niste probleme

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

se pare ca mimika a fost rapita..speram temporar ca asteptm cu sufletul la gura continuarea

raluk si mie imi e tare teama ca nu o sa stiu ce sa fac...cum sa o imbrac..daca ii e bine...daca a papat suficent..numai la asta ma gandesc ...cand nu ma gadesc la nastere..evident

37+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

asta a fost tare! ai dreptate

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Aida daca taietura e pe orizontala eu stiu ca se poate naturala, dar din moment ce nu vrei, sunt sigura ca doctorul tau va face cum spui tu
deci taietura e pe orizontala , nici nu se vede si eu nu sunt deloc curioasa sa nasc natural , nu stiu daca as indura durerile plus ca imi este frica sa nu se intampele ceva din cauza greutatii ... riscuri sunt f multe la mine ... , dar medicul asta al meu e mare fan nastere naturala si tare imi e sa nu ma fraiereasca cum a fraierit-o pe prietena asta a mea de pe forum ... a programat-o in ziua X la cezariana la ora 8 (ea a vrut mai devreme ... ) si ea in ziua X la ora 7:30 deja nastea natural ca a intrat in travaliu si intr-o ora a nascut , dar si ea e la fel ca si mine cu toleranta la durere ...
so , cam asta e marea mea temere

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Anco,bafta la eco.Poate renunti la "????" de la semnatura
Am tras un pui de somn cu Alex,asa bine a fost...
Mimika,bine ai revenit. Asteptam si continuarea povestii

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 36+, cu -Razvan

_

The Big Day - 25 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Mimika - felicitari pentru copiluti, sunt foarte frumusei asa miniaturali si chiar par usor diferiti. Sa te bucuri de si cu ei, sa va traiasca.

Crocodana - imi pare rau de faza cu banii, stii ca ziceam si la sectiunea juridic de faza cu softu'. Ca sa te amuz, hai sa-ti zic in ce situatie sunt eu - ca mi-s de la HR si nu am cui sa cer diferenta de 15% ca mi-e jena. Am un singur sef peste mine si nu stiu cum sa pun problema... ma gandesc sa ma las pagubasa.

Fetelor ce emotionant e la voi... stau in permanenta cu DC deschis, urmarindu-va.... in asteptarea de

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

nu stiu daca tu nu o sa astepti sa faci 'tui tui' pana prin saptamana 41-42 ca asa sunt baietii mai lenesi

Aida ... 34+
Poze cu noi

Posibil ..dar dupå durerile de mijloc care le am stau cu gandul de tui tui in orice moment..De aia am spus..Si contractiile ba dureroase ba nedureroase..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

ooof , vad ca mai avem de asteptat dupa continuare

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput