Burtici fericite de septembrie-octombrie (144)
Raspunsuri - Pagina 13
aidaciolac spune:
danangie 
multa sanatate si multe chefuri de acum in colo la voi in familie 
| Citat: |
| citat din mesajul lui titi143 Ma fetelor daca la mine in familie adica si eu si sora mea ne-am nascut mai devreme, oare si eu o sa nasc mai devreme? Ca cu mine si mama a ajut o sarcina cu probleme asa cum am eu. |

anco si acum esti
?uve felicitari
pt analize 
| citat din mesajul lui Iulika29 Uve ce bine.!!Ai scåpat azi de ![]() cu asa vesti bune..Toate am fost panicate la randul nostru de nasteri premature si uite eu am ajuns binemersi si astept in orice moment sa plec tui tui la spital..Nu te mai mai panica..![]() ![]() |
Ellenuta felicitari pentru vestile de la eco

... trimit si mai citesc ...

Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Dana15 ia uitati aici! pentru relaxare!! |

Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Danuta1979 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crocodana
Dana nu imi vine sa cred Eu astept fluturasul, desi stiu ce scrie pe el...si dupa vreau sa le cer socoteala, sunt contabili care dupa aceeasi lege calculeaza corect...la casa de asigurari bineinteles ca o duduie la telefon mi-a zis ca se plafoneaza lunar...am sa vorbesc si cu un avocat..la mine diferenta este mare si inca ma gandesc daca sa continui oficial sau nu...in acest moment sunt asa ![]() legat de cei 15% oricum habar nu aveau...si nu m-am agitat ca eram sigura pe lege..da uite ca m-am inselat..se pare ca e o pb de interpretare prost a legii in soft.. 37+ fericita mamica de jucausaMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! Jucausa mea |
Mai...eu am brutul 7500 si asta e tot. In iunie si o sapt din mai am fost in medical deci a scazut si baza de calcul (brutul). Deci au plafonat ian-aprilie de la 7500 la 7200. S-au pierdut niste bani dar ma cert degeaba cu ei ca tot nu pricep. Asta e...sa-i f**** cainii.
Dana
34+ cu
Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 5-6 saptamani
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adimercedes
Raluk, daca nu ma plang, nu inseamna ca nu o mai iau si eu pe aratura ocazional "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
si daca nu te plangi... dar pari foarte calare pe situatie si normala
Eu daca imi recitesc post-urile, imi dau seama singura ca am niste probleme

30+
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui crocodana se pare ca mimika a fost rapita..speram temporar ca asteptm cu sufletul la gura continuarea raluk si mie imi e tare teama ca nu o sa stiu ce sa fac...cum sa o imbrac..daca ii e bine...daca a papat suficent..numai la asta ma gandesc ...cand nu ma gadesc la nastere..evident 37+ fericita mamica de jucausaMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! Jucausa mea |
asta a fost tare! ai dreptate 

30+
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Aida daca taietura e pe orizontala eu stiu ca se poate naturala, dar din moment ce nu vrei, sunt sigura ca doctorul tau va face cum spui tu ![]() |
, nu stiu daca as indura durerile plus ca imi este frica sa nu se intampele ceva din cauza greutatii ... riscuri sunt f multe la mine ... , dar medicul asta al meu e mare fan nastere naturala si tare imi e sa nu ma fraiereasca cum a fraierit-o pe prietena asta a mea de pe forum ... a programat-o in ziua X la cezariana la ora 8 (ea a vrut mai devreme ... ) si ea in ziua X la ora 7:30 deja nastea natural ca a intrat in travaliu si intr-o ora a nascut , dar si ea e la fel ca si mine cu toleranta la durere ...so , cam asta e marea mea temere

Aida ... 34+
Poze cu noi

mary_07 spune:
Anco,bafta la eco

.Poate renunti la "????" de la semnatura![]()
Am tras un pui de somn cu Alex,asa bine a fost...
Mimika,bine ai revenit

. Asteptam si continuarea povestii
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
36+, cu
-Razvan
_
The Big Day - 25 august

monis5 spune:
Mimika - felicitari pentru copiluti, sunt foarte frumusei asa miniaturali 

si chiar par usor diferiti. Sa te bucuri de si cu ei, sa va traiasca. 
Crocodana - imi pare rau de faza cu banii, stii ca ziceam si la sectiunea juridic de faza cu softu'. Ca sa te amuz, hai sa-ti zic in ce situatie sunt eu - ca mi-s de la HR si nu am cui sa cer diferenta de 15% ca mi-e jena. Am un singur sef peste mine si nu stiu cum sa pun problema... ma gandesc sa ma las pagubasa.
Fetelor ce emotionant e la voi... stau in permanenta cu DC deschis, urmarindu-va.... in asteptarea de 

monis
27+
acum si cu poze
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac nu stiu daca tu nu o sa astepti sa faci 'tui tui' pana prin saptamana 41-42 ca asa sunt baietii mai lenesi Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Posibil ..dar dupå durerile de mijloc care le am stau cu gandul de tui tui in orice moment..De aia am spus..Si contractiile ba dureroase ba nedureroase..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
ooof , vad ca mai avem de asteptat dupa continuare 
Aida ... 34+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()

Lisa Maria 01.10.2007