Burtici fericite de septembrie-octombrie (144)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

si? asteptam tot, mimika.

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Mimika mami dar tu cu membranele rupte si te mai gandeai la epilat??M-ai amuzat de minune..Astept si eu continuarea..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

scrie mimika... sau s-o fi trezit un mimikos?!

am ramas asa, in asteptare anco..

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Sunt mamica de 2 pitici frumosi si cumintei 2 sufletele care au crescut in mine si care acum imi cauta caldura si papica si stiu ca eu sunt centrul universului lor iar ei sunt tot ceea ce ma inconjoara.

Doamne ce m-am emotionat la aliniatul asta

30+

Mergi la inceput

Vai, mimika, dupa cum povestesti, pareai asa calmaaaaa.... eu cred ca as fi fost deja terminata de frica. Deci cand ai vazut ca se rup membranele la 34s nu te-ai speriat ca e prea devreme? Si ca vei naste atunci? Eu as fi cedat psihic...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Mimika...ce fericire pe tine sa fii deja cu bebitii acasa . Sunt tare scumpi si, da, nu sunt identici.
Asteptam povestea nasterii si numai vesti bune.

Crocodana cred ca intreba de plafonare la prenatal acum ceva vreme. Si la mine la fel mi-au calculat...mi-au plafonat la 7200 vreo 4 luni.Sa-i ia naiba si cand or fi in situatia de a beneficia de drepturi sa li se suspende de tot. Eu asa le urez maestrilor calculatori de salarii si indemnizatii...As putea sa continui.

Aaa..la mine "uitasera" pe iulie sa-mi acorde si diferenta de 15% si cum abia acum 2 zxile mi-au trimis fluturasul...azi am stat pe mailuri sa le "reamintesc". Noroc ca am facut cerere in scris cand am depus prenatalul pe iulie.

In fine...ce ar fi viata daca nu am avea in jur specimene ca astea cu care sa ne luam de gat pt. fiecare rahat de drept al nostru.

Dana 34+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 5-6 saptamani

Dana nu imi vine sa cred ...ai patit si tu asta?...stiam ca esti pe aproape dar nu am indraznit sa te mai intreb...imi aminteam eu ca tu ai veniturile apx constante si ma gadeam ca nu te afecteaza...
Eu astept fluturasul, desi stiu ce scrie pe el...si dupa vreau sa le cer socoteala, sunt contabili care dupa aceeasi lege calculeaza corect...la casa de asigurari bineinteles ca o duduie la telefon mi-a zis ca se plafoneaza lunar...am sa vorbesc si cu un avocat..la mine diferenta este mare si inca ma gandesc daca sa continui oficial sau nu...in acest moment sunt asa
legat de cei 15% oricum habar nu aveau...si nu m-am agitat ca eram sigura pe lege..da uite ca m-am inselat..se pare ca e o pb de interpretare prost a legii in soft..

37+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

mimika sunt niste frumosi flacaii tai? cum te descurci?

iti multumim frumos ca ai intrat sa ne povestesti..imi imaginez ca nu iti e usor si iti doresc sa te refaci repede repede, sa fiti sanatosi tu si sotul sa-i cresteti mari si puternici!

Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Adi ce de vesti bune de la doctor! Si eu nu stiam ca ai momente de paranoia, te consideram mai cu capul pe umeri decat noi
30+

Raluk, daca nu ma plang, nu inseamna ca nu o mai iau si eu pe aratura ocazional . Doar ca stau la rand cu "plansul" . Intaietate au doamnele 3-in-1 ;)

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Techila pupam boticul bolnavior sa-i treaca repede

Dana felicitari cumnatei! Sa fie sanatosi!

Nu stiu ce are netul asta ca tot pica... pai asa cum pot fi eu pe baricade???

Iulika ce bine ca se gandeste sotzul tau sa se odihneasca! . Deci nu sunt singura careia ii vine sa arunce cu lucruri in lumea care o trezeste

Elle ce bine ca ai venit cu vesti bune de la eco!

30+

Mergi la inceput

se pare ca mimika a fost rapita..speram temporar ca asteptm cu sufletul la gura continuarea

raluk si mie imi e tare teama ca nu o sa stiu ce sa fac...cum sa o imbrac..daca ii e bine...daca a papat suficent..numai la asta ma gandesc ...cand nu ma gadesc la nastere..evident

Jucausa mea

Mergi la inceput