Burtici fericite de septembrie-octombrie (144)
Raspunsuri - Pagina 11
raluk16 spune:
Aida daca taietura e pe orizontala eu stiu ca se poate naturala, dar din moment ce nu vrei, sunt sigura ca doctorul tau va face cum spui tu 
techila imi pare rau ca te-a trezit lumea. Mi-ai amintit de bunica mea, veneam pe la 5-6 de la disco si ea la 8 ne trezea sa ne intrebe daca nu ne e foame ![]()
Emy felicitari pentru vestile bune de la doctor!!! Ce mare printesa, si harnica, gata de "lansare" ![]()
Uauuuu acuma am ajuns la mesajul mimikai 

Ce mult ne bucuram ca esti acasa bine cu flacaii tai! 

Cred ca inca nu-ti vine sa crezi! (adica eu asa ma astept la mine, sa ma tot mir ca sunt mamica
). Intru sa vad poze.
30+ 
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 techila imi pare rau ca te-a trezit lumea. Mi-ai amintit de bunica mea, veneam pe la 5-6 de la disco si ea la 8 ne trezea sa ne intrebe daca nu ne e foame 30+ ![]() |
Am si eu amintiri de genul asta..Si ce mai aruncam cu bibelouri in usa ca eu voiam så dorm...
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas
Ellenuta spune:
danutza eva e un pic mai bine .. parca nu mai tuseste asa rau. a luat siropurile, din fericire, insa cu tot tacamul de plansete si urlete .. am reusit si niste aerosoli .. sper sa se faca bine repede ca ma deja capul patrat! 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
raluk16 spune:
ihihiii ce frumosi si grasuti sunt!!! 

Niste minuni adevarate!
Cum te descurci acasuca? Totul a intrat deja in normal? (eu sunt stresata ca nu voi stii nici cum sa-i imbrac
, oare iti vin astea de la sine?...
)
Si zici ca-i deosebesti? Ce tare
. Dar stii ca in burtica deja stiai cum sa-i deosebesti si le spuneai diferit pe nume? Acuma banuiesc ca nu ai cum stii despre care vorbeai atunci, nu? ![]()
Sunt foarte simpatici 

30+ 
laura78nico spune:
Felicitari Elena pt amandoua fetele.Ce bine ca Eva este mai bine! Multa sanatate!
Laura
29+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
mimika spune:
Am revenit. Cu o mana pe friptura, cu una pe tastatura
Cu ochii la pitici. Zau daca stiu cu ce sa incep.
Sunt mamica de 2 pitici frumosi si cumintei
2 sufletele care au crescut in mine si care acum imi cauta caldura si papica si stiu ca eu sunt centrul universului lor iar ei sunt tot ceea ce ma inconjoara.
Nu au avut probleme deosebite. O usoara hipoxie la nastere, in special Matei. Insa au tipat din prima, au primit nota 8 ambii. Matei este intaiul nascut, 2120g, 48 cm iar Luca 2240g, 49 cm. Astea sunt greutatile reale, nu cele pe care le-am zis initial, cred ca era Razvan prea ametit cand mi le-a zis. Am nascut la Municipal, deoarece Tutu a luat decizia care i s-a parut mai buna pentru copii. Se pare ca neonatologia din Elias nu vrea prematuri. Varianta oficiala este ca nu sunt echipati corespunzator, insa se pare ca nu este asa. Asta mi-a zis-o un rezident de-al lui Tutu, cu care m-a trimis la Municipal.
La 2 fara 10 noaptea m-am dus la toaleta. Eram cam balonata, ca papasem fasolica
. Nu stiu daca o fi contribuit si balonarea la ruperea memebranelor, insa aveam impresia ca nu mai termin de facut pipi. M-am pus iar in pat, peste 2 minute am zis sabeau un pic de apa. M-am ridicat si...m-am udat. M-am blocat o secunda, am vazut ca imi curge pe picior. M-am dus la Razvan in sufragerie, de-abia adormise, i-am zis ca eu cred ca mi s-au rupt membranele, nu a avut nici o reactie
Dormea in continuare. Am zis sa fac incercarea cu chilotii uscati, m-am asezat in pat, m-am ridicat in 30 secunde, iar balta. Am zis: asta este!. M-am dus la Razvan din nou i-am repetat ca mi s-a rupt apa, el a gangurit nu stiu ce...Dupa care am zis: EU NASC! A deschis brusc ochii, parca rostisem cuvantul magic. Stateam in picioare amandoi, el zicea suna la doctor, eu incercam sa ma adun. L-am sunat pe Tutu, mi-a raspuns, mi-a zis sa ma duc sa ma internez la Elias. Eram paroasa peste tot
Ca aveam luni control si ma pastram pentru atunci, sa fiu prospatura
. M-am dat cu lama pe picioare, l-am rugat pe Razvan sa ma faca pe jos, mi-a facut o freza de cred ca au ras tare de mine la spital...
I-am zis sa ma lasa asa, ca am vazut ca nu se coordoneaza. M-am schimbat, am trezit socru-soacra, am luat bagajele si am fugit la spital. Nu aveam nici o durere, nici o contractie. Din cand in cand ii simteam miscand.
Danuta1979 spune:
Mimika...ce fericire pe tine sa fii deja cu bebitii acasa . Sunt tare scumpi si, da, nu sunt identici.
Asteptam povestea nasterii si numai vesti bune.
Crocodana cred ca intreba de plafonare la prenatal acum ceva vreme. Si la mine la fel mi-au calculat...mi-au plafonat la 7200 vreo 4 luni.Sa-i ia naiba si cand or fi in situatia de a beneficia de drepturi sa li se suspende de tot. Eu asa le urez maestrilor calculatori de salarii si indemnizatii...As putea sa continui.
Aaa..la mine "uitasera" pe iulie sa-mi acorde si diferenta de 15% si cum abia acum 2 zxile mi-au trimis fluturasul...azi am stat pe mailuri sa le "reamintesc". Noroc ca am facut cerere in scris cand am depus prenatalul pe iulie.
In fine...ce ar fi viata daca nu am avea in jur specimene ca astea cu care sa ne luam de gat pt. fiecare rahat de drept al nostru.
Dana
34+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 5-6 saptamani
mimika spune:
Am ajuns la spital, mi-am facut foaia de internare, m-au dus la maternitate, m-au bagat la monitorizare, au inceput sa imi completeze fise peste fise. Pe la ora 4 o rezidenta care inteleg ca lucra tot cu Tutu mi-a zis ca trebuie sa vorbim cu el ca e o problema cu neonatologia (care probabil aflase intre timp ca e rost de prematuri si nu vroiau sa ii primeasca)). L-am sunat pe telefonul de urgente, mi-a raspuns din nou (ce somn o avea saracul
), a vorbit rezidenta cu el, el i-a zis sa sune la Municipal, Polizu si Giulesti, sa vada unde ma primesc. Unde credeti ca m-au primit? Nicaieri -evident. Cine vrea gemeni 34 s la 4 dimineata! Au hotarat sa raman acolo deocamdata, m-au bagat la perfuzii cu ginipral, dexametzona..si ce o mai fi fost. Contractii era neregulate, unele nedureroase, dar apareau si dureroase. Colul se prezenta bine. Mi s-a zis ca daca ramane asa pot sa stau in spital si 2 saptamani cu membrane rupte. Vedeam momentul nasterii undeva, departe in timp...
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui mimika Sunt mamica de 2 pitici frumosi si cumintei 2 sufletele care au crescut in mine si care acum imi cauta caldura si papica si stiu ca eu sunt centrul universului lor iar ei sunt tot ceea ce ma inconjoara. |
vai Mimika ce frumos!

Dana 31s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta danutza eva e un pic mai bine .. parca nu mai tuseste asa rau. a luat siropurile, din fericire, insa cu tot tacamul de plansete si urlete .. am reusit si niste aerosoli .. sper sa se faca bine repede ca ma deja capul patrat! |
Ellenuta ma bucur ca eva este mai bine! un
la fetita curajoasa! si unul
la mamica puternica!Dana 31s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi