Burtici fericite de septembrie-octombrie (144)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ziua buna burtici

m-am adunat si eu de pe drumuri si am ajuns la job .. am fost la eco azi .. bb e mai mare cu 1 saptamana fata de UM, e bine, dezvoltat normal si cam 2200g (si eva avea la fel pe la 32-33s si am scos-o cu 4420g si 54cm). dr a spus ca la termen ca va avea intre 3500 si 4000g. deci as avea 33s4z, nu 32s4z dar nu imi mai modific tickerul .. noul DPN e 25.09 ..

eu nu mi-am facut niciun bagaj .. poate ma apuc si eu de el, just in case .. oricum, la mine va fi tot ceza, din pacate dar poate ma apuca mai devreme, cine stie ..

pentru cele interesate .. la miniblue au reducere 60% si la piciul de 40% ..

mi-am cautat pantaloni de gravi dar nu mi-am gasit pe masura .. cred ca o sa defilez la popou gol cat de curand.

ieri am dat comanda la amway ptr detergent de bb, am auzit ca e super ok si tine destul de mult.

monica sa stii ca eu am scaunel din ala de baie si imi prinde tare bine .. dar, sarcina trecuta am cazut de 2 ori de pe el ... m-am intins sa iau ceva, insa mi-a fost lene sa ma ridic in picioare si a alunecat scaunelul si am cazut drept in fund .. o data la vreo 32s si apoi la 36s ..

eu mi-am luat sutiene de alaptat super bune si ptr tatatoase ca mine de la debenhams .. 2 la 150 ron .. asta anu' trecut .. acum nu stiu cat or mai fi dar merita, arata ca noi desi l-am purtat a la longue ..

techiluta tare frumoasa camera pestilor! abia astept sa la vad mocutele in patuturi!

anco lasa mai mami infometatul .. nu e ok deloc! papa sanatos, salate, gratar, fara dulciuri si sucuri din astea acidulate .. o sa dai tu kg jos, stai linistita!

manga ce lucrusoare dragute ai luat ptr bebic! sa le poarte sanatos!

emy placenta ta e super ok .. se pupa cu varsta sarcinii. nu-ti mai face griji aiurea!

mimika ce comori ai tu acolo! sunt doi scumpici si frumosi. sa fie sanatosi si norocosi! cum e? te ajuta cineva cu piticoteca?

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Juhuuuaici cred ca se pune pune pe plouat..Si s- ainnegrit asa tot ..vine sigur cu bulbuci..Nu mai plouase de vreo såpt ( a fost o perioada tare faina cald si soare)..si pe mine ma iau asa niste dureri de burtica..O fi avand legatura cu ploaia..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Ellenuta felicitari pt bebelina grasulina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

kiki si noua ne-a fost dor de tine si ne e dor de vremurile cand intrai zilnic. Dar faptul ca nu intri inseamna ca stai mai mult la aer si la soare, si asta e de bine

Raluca_u multumesc ca m-ai adaugat

Maria multumesc, am reusit sa rezolv in sfarsit
hihi te-am adaugat

Dana nici eu n-am prins-o pe alinadragut, deci probabil o fi scris la inceputuri

anamaria eu sunt ca mamicile alea care povestesc numai despre copiii lor si sunt tare fericita cand nu plictisesc cu povestile despre cateii mei dragi

wireless-ul asta de la ai mei tot pica M-a scos de pe mess, acuma sper sa nu dau send la mesaj decat cand o sa am semnal, sa nu-l pierd :D

Adi ce de vesti bune de la doctor! Si eu nu stiam ca ai momente de paranoia, te consideram mai cu capul pe umeri decat noi

trimit ca imi tot pica... sa nu pierd....

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

mimika bebeii sunt superbi, cred ca ii pupi toata ziua, eu asa as face.
fetele am trimis pe mail un pps, cu ce ne asteapta dupa nastere, e f amuzant.
ma bucur ca totul e ok pe aici, si asteptam vesti bune de la ionika in continuare

Ioana 29+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Juhuuuaici cred ca se pune pune pe plouat..Si s- ainnegrit asa tot ..vine sigur cu bulbuci..Nu mai plouase de vreo såpt ( a fost o perioada tare faina cald si soare)..si pe mine ma iau asa niste dureri de burtica..O fi avand legatura cu ploaia..

Nu cred ca are vreo legatura cu ploaia de la tine, dar si la noi s-a innegrit cerul..mi-ar place sa-i traga una mica, puternica si scurta..sa se mai racoreasca putin atmosfera..

ce zici tu acolo de dureri de burtica?! scoatem un pompon asa..timid?! glumesc Iulika

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

cica ma duc sa mananc...fara paine. asa mi-e de somn, nu stiu ce e cu mine, doar am dormit si azi noapte si dimineata pana la 11 si ceva.
si mai am putin si merg la controoool

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Uve ma bucur pentru vestile bune de al tine;

Ellenuta ce mi-ar place mie sa nasc pe 25 sept! imi place mie data aceasta! ee, dar vrabia malai viseaza..ca eu am DPN mai tarziu, pe 3 oct..felicitari pentru fetita voinica! Eva ce mai face?

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Nu cred ca are vreo legatura cu ploaia de la tine, dar si la noi s-a innegrit cerul..mi-ar place sa-i traga una mica, puternica si scurta..sa se mai racoreasca putin atmosfera..

ce zici tu acolo de dureri de burtica?! scoatem un pompon asa..timid?! glumesc Iulika

Thank God I'm a woman!

Muhahaha ia si glumeste cat vrei..Ca eu astept oricand så stii...Mai ales presiunea care o am in mijloc si cu mici dureri..Mai vine si cat eo contracti micå..Nu se stie..Ori pot så o duc asa pana la termen ori pana disearåChiar ca e cu bulbuci..Nu mai merge nici antena..E latå...

Mergi la inceput

ia uitati aici! pentru relaxare!!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput