Burtici fericite de septembrie-octombrie (144)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Fetelor aveti cumva voi o listuta cu cde ar trwebui sa imi duc la spital? Ma gandeam sa imi pregatesc de pe acum bagajul sa fie gata in caz ca o sa nasc mai devreme. Ma fetelor daca la mine in familie adica si eu si sora mea ne-am nascut mai devreme, oare si eu o sa nasc mai devreme? Ca cu mine si mama a ajut o sarcina cu probleme asa cum am eu.

30+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Am devenit matusa ptr a 5-a oara.A nascut cumnata nr 3: un baiat de 3,560.Cu multttt par , il chiama Daniel Andrei. E leit fratesu'.Iuuu s-au dat drumul la nasteri in familie!Acu' e randul cumnatei nr 2!

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

dana sa traiasca si sa creasca mare, sanatos si mancacios

Laura 29+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

fetelor la birth stories este o mamica insarcinata cu gemanuti..oare naste in episodul asta?!

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

fetele plec acasa
ne revedem intr-o ora ca Ramona a plecat la munte cu socrii!

Laura 29+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Am devenit matusa ptr a 5-a oara.A nascut cumnata nr 3: un baiat de 3,560.Cu multttt par , il chiama Daniel Andrei. E leit fratesu'.Iuuu s-au dat drumul la nasteri in familie!Acu' e randul cumnatei nr 2!

felicitari! sa fie sanatos si norocos.

MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

deci eu problema cu am rezolvat-o cu pepene verde/rosu ca toata vara am iesit si de 3x/zi afara si cum nu am mai mancat cum ... si cum am iesit la wc cum nu s-a mai pus nimic pe mine si cantarul arata la fel ca in ziua precedenta ... asa ca anco daca esti degeaba nu mananci

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

da eu nu sunt , n-am fost niciodata toata sarcina tocmai pentru ca am mancat mancare gatita si ciorbite zilnic si lapte dimineata si fructe multe dupamasa si etc, adica nu prostii uscate.

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Acuma am ajuns. Am intrat rapid pe mess, nu am offline de la Iulika, deci nu a fost nici un pericol sper.

Acuma ma apuc sa citesc din urma, dar cu intreruperi ca sa pap si de amiaza ca sunt lesinata

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Buna,

Mimika, sa iti traiasca bebitii, sa fie sanatosi, norocosi si cuminti!

Monica, sunt fericita fiindca mi-am luat rezultatele la sange si transaminaze: nu am anemie, leucocitele is multe si trombocitele putine(de la 110 000 au crescut la 111 000), dar transaminazele sunt ft bune zic eu:GPT 13<31 si GOT 19<32; deci nu se pune problema de HELLP. Acum sunt mai linistia, vinerea viitoare o sa am eco de trim 3 si o sa vad si IR-urile, dar sunt mult mai putin panicata acum de o nastere prematura.

Desi aveam gramada de probleme cu kk inainte de sarcina, adica o data la 5 zile..., in sarcina nu am mai avut nicio problema, mai ales de cand iau Elevit, cred ca fe continut ma duce la baie de urgenta

31+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Danangie felicitari matusico.. Så iti traiasca nepotelu..

Eu am adormit ca valiza..Am primit un masaj de la sot(nu din acela) si am adormit amandoi..El s-a trezit cam devreme azi si a zis ca merge så mai doarmå in caz de ma apuca ceva la noapte så fie fresh..dragul de el..Si uite asa daca o duc pana la termen va fi fff odihnit..

raluk papå incetisor nu te grabi..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Buna,

Mimika, sa iti traiasca bebitii, sa fie sanatosi, norocosi si cuminti!

Monica, sunt fericita fiindca mi-am luat rezultatele la sange si transaminaze: nu am anemie, leucocitele is multe si trombocitele putine(de la 110 000 au crescut la 111 000), dar transaminazele sunt ft bune zic eu:GPT 13<31 si GOT 19<32; deci nu se pune problema de HELLP. Acum sunt mai linistia, vinerea viitoare o sa am eco de trim 3 si o sa vad si IR-urile, dar sunt mult mai putin panicata acum de o nastere prematura.

Desi aveam gramada de probleme cu kk inainte de sarcina, adica o data la 5 zile..., in sarcina nu am mai avut nicio problema, mai ales de cand iau Elevit, cred ca fe continut ma duce la baie de urgenta

31+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Uve ce bine.!!Ai scåpat azi de cu asa vesti bune..Toate am fost panicate la randul nostru de nasteri premature si uite eu am ajuns binemersi si astept in orice moment sa plec tui tui la spital..Nu te mai mai panica..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput