Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

dar are o energie debordanta .. seara dupa ce vine din parc, o ia la alergat in casa in cerc (am peretii sparti) de zici ca e la maraton .. maricica puica i se spune (tata a poreclit-o asa) .. aseara a facut si gimnastica cu tata .. alergat pe loc, ridicat mainile sus-lasat jos, genuflexiuni .. trebuie s-o filmez caci noi am ras cu lacrimi ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

zici ca este sora cu eleni a mea....
asta a mea, mai nou, se invarte pe loc cu bratele desfacute pana ameteste si cade. si mai si spune "poooc" atunci cand cade
si la fel,... la cat de mult alearga in parc,tipa, se joaca v-ati-ascunselea cu copiii mai mari ai zice ca pica lata cand o bag in casa...
as'...!!! se activeaza imediat dupa ce-si bea laptele si merge din camera in camera, la "bana" care este "buna" - mamma, sau la "baba" taica-sau, la "ate" dimitrakis...
se joaca cu masinutele, danseaza...
of! pana nu stigem cu totii lumini, televizoare si nu ne bagam in pat nu vrea sa adoarma !

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

haha .. sa se ia de mana printesele ..

si eva se activeaza dupa lapte (asta de ceva timp ca pana acum dupa ce-l bea, zicea nani si se culca) .. vrea sa sara in pat, sa se joace cu plusurile .. si mie imi pica ochii de somn ..

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare duamnelor!

Elenutz - wawwww! mai ai putin si o ai si pe Anita in bratic...ce frumos Vis a vis de ce spuneai cu nasterea naturala...te-as incuraja, doar ca eu aveam 2 ani si 10 luni intre nasteri si chiar asa era considerat f riscant...nush ce sa zic, vorbeste cu dr si daca ea se risca...ar fi mult mai usor; dar parca ce-i mai sigur e de ales

Grati - distractie la mare oricare ar fi pensiunea! De negociat prea mult nici eu n-am tupeul, dar poate negociezi cu mami si este ea de acord cu varianta ta

Laurici - spor la treaba, cu sau fara permanenta

fetele care m-au intrebat de Ana - ei bine "insolatia" este de fapt eruptie de stomatita aftoasa si nu numai atat dar de ieri a inceput si Stefania, nu mananca, plange, saliveaza ca nu-si poate inghiti saliva vrea numai calare pe mine - distractie nene, ce mai...Elle si Laura - mi-am amintit si m-am gandit la voi aseara...
Vorbeati de copii slabi, ei bine, tocmai ma bucuram ca a pus ceva pe ea Stefanitza,...ne intoarcem iar la punctul de plecare

Lala - sper din tot sufletul ca sunteti bine

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

same here...doar ca Stef e "activata" toata ziua, seara si noi trebuie sa stingem tot si sa "parcam" toti pana adoarme ca altfel sta pana la 12 noaptea treaza si titirez prin casa

Stancutz - am facut tortul de gris si e f bun

Ereena - facut si ficatei taranesti...yummmi Aoleu ce ai si tu in ograda...sa stii ca si eu sunt speriata de bombe cu cataratul...ultima moda e ca incearca sa escaladeze balustrada de la balcon...tre sa fim cu ochii pe ei ca pe butelie

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Am si eu o intrebare pentru fetele ai caror copii au renuntat la biberon si beau laptele din canuta. Cat lapte beau ai vostri? Le faceti laptele in bibe si apoi il varsati in cana? Ati gasit canute mai mari de 180 ml?
Daria are seri in care bea cam jumate de bibe dupa care restul il dau cu lingurita.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Natalia, chiar ieri m-am uitat la pozele voastre si ii admiram parul Anei( in comparatie cu Stefi ) si ce frumos se joaca fetele impreuna.
imi pare rau ca a facut stomatita, mai ales ca stiu prin cate a trecut Eva. pupam fata, sa se faca repede bine.

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput

nati uffff fir-ar sa fie de stomatita aftoasa .. ce pacatoasa e. stii ca si eva a avut. fa-i o solutie din 100 ml apa si 2 lingurite de bicarbonat si tamponeaz-o pe limba si gingii de 3 ori pe zi. de asemenea, tot de 3 ori pe zi tamponez-o cu glicerina boraxata cu stamicin si anestezina ... si de 3 ori pe zi 2-3 pufuri de tantum verde.

mi-a mai spus cineva de isoprinosine .. dar eu nu i-am dat evei ..

sanatate multa!

cat despre cezariana .. e riscant, dar vedem cum sta treaba ..

Eva

papa bun

Mergi la inceput

aoleu natalia...
stomatita aftoasa si la voi...
imi vine sa plang cand ma gandesc cum a fost la mine cu eleni zilele alea...

sanatate multa si sa treaca cat mai repede!!!
fetele !

si Eleni - 05.02.2008

vara2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Am si eu o intrebare pentru fetele ai caror copii au renuntat la biberon si beau laptele din canuta. Cat lapte beau ai vostri? Le faceti laptele in bibe si apoi il varsati in cana? Ati gasit canute mai mari de 180 ml?
Daria are seri in care bea cam jumate de bibe dupa care restul il dau cu lingurita.

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

eva e inca la stadiul de bibe .. imi tot spun s-o trec la canutza dar tot aman .. tu ii dai restul de lapte .. cu lingurita asa lichid sau ii mai pui cereale in el?

pe la ce varsta trebuie sa treaca la canuta cu cioc?

eva inca are masa de lapte la 6 dimi .. rar se trezeste ea s-o ceara, insa, ma duc o iau din pat si ii dau laptele asa in somn .. ar fi cazul s-o dezobisnuiesc de masa asta si s-o imping catre 8? asa ar ramane cu 4 mese pe zi ..

Eva

papa bun

Mergi la inceput

cam acelasi tratament ca elle l-am facut si eu lui eleni..
numai ca eu solutia aia cu bicarbonat o puneam intr-o seringa si ii spalam gurita cu ea...
o tineam aplecata deasupra chiuvetei de la baie si ii curgea apa aia bicarbonata din gurita.
la mine era nasol ca bubele erau pe bolta palatina, undeva langa amigdale cumva...
drept pentru care mi-a muscat de cateva ori degetul cu care-i dadeam cu glicerina de credeam ca-i ramane in gurita si-l inghite si ma vad cu doar 4 degete la mana dreapta
cam 3-4 zile a tinut "distractia"
dar 3 zile nu mi-a mancat nimic, nu mi-a baut decat putina apa si putin lapte

si Eleni - 05.02.2008

vara2009

Mergi la inceput