Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

mary, nu stiu ce sa zic...
eu am incercat sa-i dau lui eleni canuta dar nu vrea..
mai bea apa din canuta specuiala sau chiar din canile noastre
dar, laptele, daca nu-i dau biberon sa bea, imi arunca cana si plange urland "apteeeee"

si, in urma experientei cu dimitrakis nici nu incerc sa renunt la biberon prea curand...
pe la 2 ani cand i-am scos biberonul lui dimitrakis, si-a scos si el laptele din meniu
complet
si nu a mai vrut sa bea lapte pana acum vreun an...
nici acum nu se omoara dar cel putin mai bea din cand in cand cu nesquick in el...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am facut o ciorbica de rosii cu taitei, e foarte gustoasa si ii place chiar si mofturoasei de Evita ..

daca va intereseaza ..

2 morcovi
2 cepe
1 patrunjel
1 pastranac
jumate de telina mica
2 ardei verzi
1 ardei rosu
1 tulpina telina
1 legatura patrunjel

1l suc de rosii

toate legumele se dau pe razatoarea fina si ardeiul se taie cubulete mici mici. apoi, se pun legumele la calit in 2 linguri de ulei si dupa ce se inmoaie, se adauga 5-6 cani de apa, sare, un pic piper, vegeta si o tulpina de telina. se lasa pana se fierb, apoi se pune sucul de rosii si se mai lasa la fiert 10 minute. daca vi se pare prea groasa, mai puneti 1-2 cani apa. dupa ce da in fiert, se pun doua maini de taitei, se mai lasa 5 minute. se toaca fin legatura de patrunjel, se amesteca in ciroba si e gata .. un deliciu!

POFTA BUNA!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Laurici am inchiriat gars unui prieten de-al sotului cu 250E. A iesit frumusica tare. Nu am mai pus masina de spalat - i-am zis ca dupa 1 ian. eu zic ca avand in vedere locatia (exact langa rest Thalia), gars fiind renovata acum, contorizata (apa si caldura), mobilata nou (mai putin canapeaua si fotoliu - ele fiind extensibile si in stare f buna), cu aragaz, frigi, birou, masa si fier de calcat, uscator rufe...pretul este decent. E ciudat insa ca m-a intrebat daca poate aduce o pisica - i-am zis ca numai daca imi plateste un extra de 1000E reprez zugravit, canapele noi, covor nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Dragele mele, intrucat sunt uituca de fel, va anunt ca atunci cand am fost la mare ne-am intalnit cu Angelique si Pupicu si cu Doc si Serbanel. Aveti poze la semnatura. Iar noi...eu imi plang soarta de femeie ca de azi dimi am spalat (masina), am facut curat, dat cu aspiratorul, facut mancare...imi ajunge! Vreau sa fiu pitipoanca, sa stau cu cracii in sus si sa beau cocteil...iar Mr David doarme...deocamdata.

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anandrei

Dragele mele, intrucat sunt uituca de fel, va anunt ca atunci cand am fost la mare ne-am intalnit cu Angelique si Pupicu si cu Doc si Serbanel. Aveti poze la semnatura. Iar noi...eu imi plang soarta de femeie ca de azi dimi am spalat (masina), am facut curat, dat cu aspiratorul, facut mancare...imi ajunge! Vreau sa fiu pitipoanca, sa stau cu cracii in sus si sa beau cocteil...iar Mr David doarme...deocamdata.

Aventurile lui David
Mutzupusha

in ultima poza,cu ochelari de soare e absolut delicios
da,da, si eu am facut acelasi lucru, deci ma alatur tie , vreau sa fiu pitipoanca

Mergi la inceput

Vorbeati de greutate...David are aprx 14 kg. E mult? El e genul solid, nici gras, nici normal. Suntem cei mai "grei" din zona?

elle cred ca a iesit f buna ciorbita ta, dar la David, daca n-ai cartofi si morcovi nu mananca nimic! Asa ca orice fel de ciorbita la noi tre sa fie cu cartofi! Orice! Aseara i-am dat supa cu taitei (binenteles, si cu cartofi)si nici nu s-a atins de taitei. Fitos!
Cat despre nasterea naturala dupa ceza...eu nu m-as risca in RO...vrei sa ajungi la stiri? Doamne fereste! Mergi linistita pe ceza si macar stii ca si Anita si tu veti fi bine la final.

Laurici salutari! ia zi-mi! cand punem de-o intalnire?

Dar de o intalnire cu toatele? Cand o fi baby expo? Va bagati?

nemary eu stiam ca la 8 luni se introduce canuta. Acuma...
David inca bea laptele cu biberonul si nu-mi vine sa-l scot ca el bea la orizontala. Si si-asa nu se omoara cu laptele, daca nu-l mai lasa sa-l bea in pat...nici atat! Si nici dupa bibe nu e inebunit, deci nu-mi fac griji. Dar restul lichidelor cum i le dai, tot cu bibe?

hai ca mai fortez memoria si revin(ciudat, de cate ori spun asta se trezeste David...)

Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

da,da, si eu am facut acelasi lucru, deci ma alatur tie , vreau sa fiu pitipoanca

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL
UNA ALTA

Uf! Grea soarta au femeile! Uneori nu le condamn deloc pe fetele astea ce-si cauta iubiti cu bani. (Bine, mint ). Dar tare mi-ar placea si mie sa am menajera, calcatoreasa, bucatareasa(din cand in cand, sa faca ce nu stiu eu ) si o femeie sa stea dupa curul meu ca in filme..."fa-mi si mie un suc de portocale"..."calca-mi si mie rochia asta, te rog"...ia-mi haina de la curatatorie" and stuff...eeeeh...vise!!!

Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

anandrei, canuta se introduce de la 8 luni dar nu cred ca neaparat pt lapte, cred ca mai repede pt apa. eu stiu ca pana in jurul varstei de 2 ani ar fi bine sa scapam de bibe. Matei inca bea cu bibe ,dar el e mare bautor de apa din canute de tot felul,si nu cred ca s-ar deranja ca ii dau lapte din bibe sau canuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anandrei

nemary eu stiam ca la 8 luni se introduce canuta. Acuma...
David inca bea laptele cu biberonul si nu-mi vine sa-l scot ca el bea la orizontala. Si si-asa nu se omoara cu laptele, daca nu-l mai lasa sa-l bea in pat...nici atat! Si nici dupa bibe nu e inebunit, deci nu-mi fac griji. Dar restul lichidelor cum i le dai, tot cu bibe?

hai ca mai fortez memoria si revin(ciudat, de cate ori spun asta se trezeste David...)

Aventurile lui David
Mutzupusha

si Daria tot in pozitia culcat bea laptele, doar ca uneori se plictiseste(sa nu mai spun ca nu vrea sa-si tina singura bibele) si nu mai vrea sa stea culcata sa pape. si atunci recurgem la lingurita.
restul lichidelor le bea din canuta sau pahar.

am vazut si pozele de la mare arata f.bine David si mi-a placut poza in care era cu Serbanel pe canapea in putzi goala

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Suntem ok.
Am imbatranit 5 ani in cele 2 ore cat a durat operatia dar suntem ok.
Multumesc de gandurile bune.
Mari scuze ca nu am raspuns la telefon, am vazut tarziu mesajul si apelul
Urmeaza recuperarea , sper sa se puna pe picioare repede.
Inca o data imi scot palaria pt serviciile chirurgicale de la Medlife. Sunt minunati. Copilul nu a avut nicio teama, s-au comportat exemplar cu el.

Dar sincer asa cum i-am spus asistentei de pe sectie cu care m-am tot intalnit la cezariana mea, la operatia lui Andrei si acum la Bogdan : sper sa nu o mai vad niciodata ! Nu ca nu ar fi o dulce si o finuta dar prea am facut contract in ultima perioada cu sectia de chirurgie. Gata. Imi ajunge.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput