Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Laurici baiatul cel mare al Lalei a fost operat. Sper ca-s bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Grati, si multumesc de informatie! Si eu sper ca este bine!
Ce faci ? Esti la brasov, parca? sau la mare ?
cum este vremea? in bucuresti parca sta sa ploua...
ce face nazdravanul ? ce face ozi ?

alinush, isi scoate soacra cornitele??!! e pacat sa nu-si valorifice luca talentul pe care este evident ca-l are la inot...!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

vai fetelor .. mi-ati inseninat ziua!! nu-mi venea crede ochilor cate postari ...

laurici iubita mea .. ce bine imi pare ca ti-ai gasit un picut de timp. imi pare rau ca te-au incarcat la program .. dar mai e un pic si intra lucrurile in normal, nu?? bogdanel al lalei a fost operat azi .. inca nu stiu nimic de ei .. ma rog sa fie totul bine! sapt trecuta i-am dat sms lui roxanici .. era cam catranita caci i-au mai dat un extra task la job .. presupun in aceeasi bani .. si suparata ca sotul nu-si gasise de lucru ... off mama ei de criza!

andreea burtica e bine, 34s .. totul e ok, am fost la eco si control. luna viitoare la sfarsit, ma vad cu dr sa stabilim ceza .. desi mi-ar placea sa se declanseze travaliul si daca totul merg repede si ok sa nasc natural .. numai ca dr nu prea vrea sa-si asume riscul ..

alinus ia mai da-o incolo de soacra .. mai bine fara ea daca tot face atatea figuri .. uite din partea mea ptr ea .. pdap .. si eu as trage un c-asa bine merge la ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

fetelor am o mare dilema si vreau un sfat: plec la mare si vine si mama cu nepotelul meu...am rezervat pt 7 nopti 2 cam la vila la care mergem de 5 ani. vom plati 110ron camera dubla. mama e nemultumita ca nu ne face o red mai mare (pretul la strigare e 120ron dar de multe ori am vazut pers care au negociat ff bine), oferta de cazare fiind acum ff mare si la preturi bune (in aceeasi zona vila noua am gasit intre 85-100ron camera dubla). eu sunt multumita aici pt ca e curat, schimba zilnic prosoapele si la 2-3 zile asternuturile, ne da factura si in plus Ozi e prietena cu fata gazdei. ce nemultumire am: camerele duble au gresie si Dudu poate cadea, nu exista balcon, in curte nu pot lasa copilul sa alerge pt ca-s niste ancore de decor. Ce fac sa impac toate? Mama e hotarata sa mearga in alta parte mai ieftin daca aici ei nu-i face reducere mai mare. mie mi-e jena sa negociez...

Mergi la inceput

Dudu canta si danseaza, arunca in wc si peste balcon to ce prinde, are in sfarsit 10kg, i-am luat trabant nou ca mercedesul s-a defectat iar (ii tot cade un surub si am ajuns sa merg cu rezervele in geanta). Ozi citeste, modeleaza plastelina, inoata si...mananca. Buni gateste dumnezeieste dar am instituit embargo...am luat fiecare 1kg

Mergi la inceput

Alinush daca-l duci pe Luca la inot e performanta trebuie sa te astepti sa-ti manance destul timp. Noua ne ia aproape 3 ore zilnic. E bine ca bazinul vostru e aproape dar tb dus si adus cu masina mai ales ca vine frigul. Bunica tb sa stie bine ce urmeaza (nu-i usor sa stai sa astepti 90 minute cat dureaza antrenamentul!) si sa-ti convingi sotul (care-si va convinge mama ) ca Luca va avea de castigat f mult din asta (devine ordonat, isi va dramui timpul, nu va irosi ore intregi la calculator, desene, se va cali, va avea un corp frumos - sa nu te astepti sa slabeasca insa si mai ales sa nu-i dai mancare in plus pt ca a facut efort!).

Mergi la inceput

heeeei unde e antrenul de aici?!
v-am spus ca s-a stricat carutul asa ca am luat unul ca de papusi supersport (fara cos si acoperis) la 90ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Elle,
mie imi convine chestia asta cu "permanenta" ca imi da posibilitatea sa plec cand vreau eu mai devreme... si imi aleg intotdeuna vinerea. ajung acasa la 12.15... parca nici nu vin la serviciu...

nu-mi vine sa cred ca ai ajuns deja la 34 de saptamani...!!!
Ce putin mai ai...

grati, cu "negocierea" nici eu nu stau bine... Pur si simplu nu ma pricep, mi-e rusine, asa ca te inteleg si nu stiu ce sa te sfatuiesc...
eu am stat la mare 2 zile la o vila ce nu avea curte si nu aveam nici balcon la camera. Nu prea mi-a convenit... am plecat de acolo in 2 mai la o alta pensiune
Eu imi doresc musai balcon la camera ca sa-mi pot bea cafeluat si fuma tigara in liniste... si am facut-o anul acesta... Tare bine era!
La 5 -5.30 ma trezeam, imi faceam cafeaua in bucataria de la parter, incalzeam laptele lui eleni si apoi ii puneam biberonul in pat langa ea.
Ieseam pe balcon si ii ciocaneam lui sora-mea in geam ( sau ea mie , dupa caz) si ne beam amadoua cafeluta uitandu-ne la mare...Super mi s-a parut

Si, iarasi, a fost extrem de relaxant, comod faptul ca pensiunea avea o curte maaare cu iarba verde si jucarii pentru pici, casute, topogane, leagane toate de la chicco. Stateam pe banca sau pe scaun si o vedeam pe eleni cu alearga de colo colo fara sa o pasca vreun pericol... altul decat sa dea vreun copil peste ea...

Acum, pentru niste persoane nefumatoare... poate ca balconul nu are mare importanta
iar pentru niste plimbareti ( am o prietena care la mare merge din statiune in statiune, se duce la bulgari, se duce la cumparaturi etc) nu conteaza nici faptul ca are vila curte sau nu...
Eu in concediu vreau sa ma odihnesc... abia ma duc la plaja si la masa...

Bravo pentru carucior!
Si eu unul tip umbreluta fara cos si este destul de usor.
Si bravo si pentru kg!!
Si eleni este destul de slabuta... Bine, la kg. sta bine - are 11,00, dar are niste picioruse subtiri, fara colacei pe ele niste brate subtiri..
In fine...
am citi povestea unei nasteri astazi si la sfarsit mamica respectiva spunea ca bebelu' are la 10 luni 11 kg. ... O fi gresitcand a scris greutatea..? sau gresesc eu ca mi se pare mult 11 kg. la 10 luni...?!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Laura si eu am gasit locatii mult mai bune culmea ca si la pret. Ozi insa vrea sa se joace cu fata proprietarilor si cred ca nu o vor mai lasa daca nu stam la ei. Aici e ok ca eliberam camera mereu pe la ora 16 fara costuri aditionale. Leganusele nu au mare pret pt noi pt ca avem program de plaja, odihna, plaja si plimbarea de seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

grati eu zic ca poti negocia .. mai ales ca suneti clienti fideli si acum vreti si doua camere .. macar camera mamei tale sa v-o dea la pret redus .. cat despre schimbatul pensiunii .. hmm ... daca voi v-ati obisnuit aici si e ok, eu zic sa nu schimbati .. mai ales ca are si ozi partener de joaca ..

laurici si eva a ramas piele si os .. are niste fuse de picioare .. ceva falci mai are in rest .. aschie. dar are o energie debordanta .. seara dupa ce vine din parc, o ia la alergat in casa in cerc (am peretii sparti) de zici ca e la maraton .. maricica puica i se spune (tata a poreclit-o asa) .. aseara a facut si gimnastica cu tata .. alergat pe loc, ridicat mainile sus-lasat jos, genuflexiuni .. trebuie s-o filmez caci noi am ras cu lacrimi .. cat despre greutatea acelui copilas .. mai sunt si cazuri din astea ... nepotul meu stefan, avea pe la 1 an vreo 13 kg .. si acum la 1 an si 10 luni are aprox 16 kg .. e si foarte inalt .. dr i=a spus ca arata ca un copil de 3 ani ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput