Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

daca vreuna din voi va vaitati ca aveti copii neastamparati , apoi luati de cititi aici
http://ereena.blogspot.com/

aoleu .. deja ma doare pe mine. off mai ereena prin ce spaime ai trecut cu matei ... e un neastamparat. imi pare tare rau .. poate ar trebui sa te gandesti la gratii la noul apt? fara gluma acum ...

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

elle, dar iti dai seama ce nebuna m-ar crede lumea sa ma vada cu gratii la etajul 3? dar daca nu o sa am incotro. eu aici am patul langa fereastra ,si a descoperit atomicul ca daca pune un picior pe chestia aia de inregistreaza caldura,se poate sui pe pervaz.nu mai povestesc ca iar ma ia plansul. iti spun sincer ca sunt inca in soc, si nu e mult spus, de la faza de dimineata. Si se aduna toate si nu pot sa nu ma gandesc la ce mi-a zis tata, daca iti amintesti ca am vorbit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ereena offf .. da, stiu ce a zis tatal tau .. eu zic sa-ti iei toate masurile de precautie .. macar pana creste si intelege.

hai mami .. gandeste-te ca Dumnezeu a fost acolo, ingerasul pazitor a fost acolo .. insa acum a venit randul tau sa actionezi! daca tre' sa pui gratii pune, daca tre' sa scoti manere, scoate ..

pupam pe mami si pe nazdravan!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ereena, vecina matusii mele are gratii la etajul 9. are un baietel ffff neastamparat.

fetele, de LalaD mai stiti ceva? i-am trimis ieri un sms dar nu a dat niciun semn.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la o ..

se vede treaba ca nu prea va mai place cafelutza mea .. .. nu vreti deloc sa va fac cinste si nici sa-mi tineti companie ..

o zi usoara va doresc si va pupacesc!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

ellenuta, vin eu...daca ma primesti... ce face burtica? cat mai mergi la serviciu?

ereena, doamne fereste...imi si imaginez prin ce socuri ai trecut...copilasii atia ai nostri ne ridica tensiunea la maxim... de multe ori ma gandesc si eu la ce e mai rau, mai ales cand face cate-o boacana...iar scenariile de film de groaza imi trec prin cap ca un tren rapid... bine ca sunteti ok dupa ziua de ieri...

revin! o zi minunata!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU: http://lumeafermecata.blogspot.com/

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

si eu, si eu, si eu!!!!
ca-mi place tare si cafeluta dar mai ales compania ta elle si a zuzelor
care zuze... sper sa intre mai multe astazi
si, bineinteles, sper sa pot intra si eu
ca zilele trecute m-am laudat degeaba ca voi sta pe forum ca iar o luasera lucrurile razna la birou....
Astazi vad ca este deocamdata liniste si ma asteapta si o zi luuuunga cat o zi de post caci sunt de "permanenta" la birou. Notiune introdusa de curand.... trebuie sa stam cu randul , in fiecare zi, cate 2 ore peste program la birou... asadar... sunt aici pana la 18.30....
Roxaniciiiiiiii????
Unde-mi esti?
De ce nu raspunzi la telefon?
Da un semn te rog ca incep sa te sun pana o sa-mi raspunzi....

LalaD... ce faci ? L-ai operat pe pletosel? Cum mai este ?

ma duc la o cefeluta reala dar sunt cu ochii pe voi

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

acuma sunt chiar nebuna la cap.....

dupa frica ce mi-a invadat sufletul aseara ,azi am fost la dispensar aici in Av ,am intrat normal la doc de fam,a rasucit-o pe Sara pe toate partile,a asculat bine plamanii.....verdict e ok,bun,ma fac ca pierd vremea pe coridoare si vad o doc,o mint ca doc nostru nu ne poate primi sisunt fff grabita si o rog sa ne primeasca....i pov tot ciu amanunte,i pune fetii termom pe frunte,36.8 i pun eu term meu in fundulet 37.3,il aveam in geanta,tot timpul il port dupa mine,....o examineaza ea ,o asculta la plamani.....nici gand sa fie ceva.......ma duc bou ma intorc vaca,cam asa ceva....
am luat si trimitere pt o radiografie insa oricum este cu programare pt luni ,as putea sa merg la clinica privata si sa o fac pe loc ,dar acuma ma intreb oare are rost??sa o radiez??
nu amprimit nici celebrul antibiotic de la doc de fam de aceasta data,gatutu si urechiusele sunt curate

ma mai perpelesc pana maine dim si vad ce decizie iau....a doua doc a zis ca e normal ca in fundulet sa fie mai mare cu vreo 4 liniute dar nu era asa inainte .....inainte de ce ?de canicula??imi vine sa plang,oricum pana maine dim numai in butoi o sa zac

va pupacesc

inca ceva ....asa parsiva e pneumonia asta ,fara tuse sau alt simptom???

oricum eu defapt acuma cred ca sunt ff stresata si de plecarea in co ,sunt sigura de asta

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Stoisor, daca doi medici nu au auzit nimic la stetoscop nu are nici un rost sa o iradiezi! Inseamna ca nu are nimic la plamani.

Ma mai gandesc si la altceva...o fi posibil sa aiba ea temperatura corpului mai ridicata?

la gagici!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinouka

alinush, dar care sunt argumentele soacrei? chiar sunt curioasa. :-))) stiu ca tie nu iti vine sa razi, dar atatea aberatii aud ca, na, am depasit faza de indignare. pupam!

irina de bebe rares (23.01.2008)

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Irinuk nu a dat nici un argument. Insa motivul il stiu eu. Nu mai are chef sa ne mai ajute cu copiii. Iar daca Luca ar merge zilnic la inot, ar trebui ca 1-2 zile pe saptamana sa il duca ea. Dar nu mai vrea! Chiar si cand o rugam sa stea cu Ana se stramba toata si face fete fete! Dar cred ca am sa ignor fetele si imi vad de treaba mea. Oricum alta solutie nu am!

Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

daca vreuna din voi va vaitati ca aveti copii neastamparati , apoi luati de cititi aici
http://ereena.blogspot.com/

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL
UNA ALTA

Doamne, Ereena!!! Aveti mare grija cu nazdravanul vostru! E clar ca are potential si in cazul asta trebuie supravegheat absolut non stop! Asta e! Tineti om dedicat exclusiv supravegherii lui! Eu asa as face! Este prea mic pentru a-si da seama de pericole, nu are notiunea de frica de pericol! Grija mare!!!

Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

neata

poftiti la o ..

se vede treaba ca nu prea va mai place cafelutza mea .. .. nu vreti deloc sa va fac cinste si nici sa-mi tineti companie ..

o zi usoara va doresc si va pupacesc!

Eva

papa bun

Multumesc pentru cafea!! Delicioasa!!
Dai si o tigara? (n-am mai fumat de o saptamana si mor de pofta! dar nu ma las....inca! )

Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput