Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

alinush, dar care sunt argumentele soacrei? chiar sunt curioasa. :-))) stiu ca tie nu iti vine sa razi, dar atatea aberatii aud ca, na, am depasit faza de indignare. pupam!

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Seara buna!

Natalia, cum e Ana? Poate chiar a fost insolatie si trece!

Irinouka, or fi caninii. La noi s-au manifestat cam in genul asta maselele de sus, primele doua. Caninii inca nu au iesit. A durat vreo saptamana. Alexia, insa nu se trezea, dar plangea si se agita pe la 3-4 dimineata si nu-i trebuia nimic, nici lapte, nici apa. Las ca trece!

Stoisor, nu stiu ce sa spun despre temperatura Sarei.. nu poti vorbi totusi cu un alt pediatru pana se intoarce al vostru?

Fetelor, eu am facut o maare descoperire: o revista pentru copii intre 9 luni si 3 ani. Picoti. E in franceza, e drept, dar e tare draguta. Mi-ar placea si ceva in romana, dar nu prea am gasit. Voi le cumparati copiilor reviste? Ce reviste? (Asa, in paranteza, mie mi-a placut si ideea celor de la Adevarul cu o carticica pe sapt. Noi o asteptam nerabdatoare.... pacat ca s-a terminat). Pe vremea mea exista Arici Pogonici... Luminita.... hehei, maica! Eu am fost toata copilaria abonata la reviste pentru copii si le asteptam cu mare drag.

In alta ordine de idei, in seara asta a facut si copila asta a mea baita ca oamenii: fara urlete si agatari de mama. Succesul s-a datorat unor pahare de plastic puse in vana, umplute si golite demonstrativ de mami. Asadar am revocat comanda data lui tati de a cumpara jucarii de apa noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buna dimineata! Ne-am intors si noi ieri de la mare si azi facem prezenta cu drag. Am apucat sa citim ca nour are un baietel, sa-ti traiasca, Nour, si sa fie sanatos...complet! si ca Elle are niste evenimente nefericite zilele astea, dar macar Anna este sanatoasa. Curaj, mamico!

Va pup pe toate, fac revista presei si revin si eu cu pareri, ca ce e "baba" fara sa se dea ea cu parerea...

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la o si un croissant cu ciocolata ..

irinuka ma bucur ca-i place lui rares la munte si ce bine ca mai respirati si voi un pic, va mai rasfatati si voi .. nu numai cupilu'. si eva s-a marait azi-noapte, m-am dus de doua ori la ea insa s-a culcat repede la loc .. o chinuie caninii, fir-ar ei sa fie! ii mai dau cu calgel si atat caci nurofen nu vrea neam ..

stoisor imi pare rau ca sarita are starea asta subfebrila. ce sa-ti spun .. la eva, asta e temperatura ei constanta .. 37,4 - 37,5 .. din totdeauna .. semana cu ta-su ca si el are aceeasi problema, are temperatura corpului mai ridicata decat e normal. dar, eu zic s-o duci sa-i faci o radiografie ... in spital, dr asa imi spuneau .. ca asta e temperatura plamanului bolnav ... pup si sanatate multa! ce ai facut cu taietura? sper ca esti ok acum ..

ana poze?!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!ELLE ti-am admirat semnatura si m-a apucat nostalgia perioadei cand Darius era in burtica.Ce putin mai aveti!Am citit despre puiuti cu probleme.Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Buna dimineata!ELLE ti-am admirat semnatura si m-a apucat nostalgia perioadei cand Darius era in burtica.Ce putin mai aveti!Am citit despre puiuti cu probleme.Multa sanatate tuturor!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze

dana, de la nostalgia asta poate ti s-arata bebe nr. 4, mai stii? :-))

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze

si pe mine ma apuca frica si groaza ...

la prima sarcina am fost atat de organizata .. bagaj, lucrusoare, aranjat camera bb etc ... acum haos total .. nema bagaj, lucrurile zac in cutii (tb spalate si calcate) .. si noi nu stim unde sa-l cazam pe bb .. ufff ...

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

acuma sunt chiar nebuna la cap.....

dupa frica ce mi-a invadat sufletul aseara ,azi am fost la dispensar aici in Av ,am intrat normal la doc de fam,a rasucit-o pe Sara pe toate partile,a asculat bine plamanii.....verdict e ok,bun,ma fac ca pierd vremea pe coridoare si vad o doc,o mint ca doc nostru nu ne poate primi sisunt fff grabita si o rog sa ne primeasca....i pov tot ciu amanunte,i pune fetii termom pe frunte,36.8 i pun eu term meu in fundulet 37.3,il aveam in geanta,tot timpul il port dupa mine,....o examineaza ea ,o asculta la plamani.....nici gand sa fie ceva.......ma duc bou ma intorc vaca,cam asa ceva....
am luat si trimitere pt o radiografie insa oricum este cu programare pt luni ,as putea sa merg la clinica privata si sa o fac pe loc ,dar acuma ma intreb oare are rost??sa o radiez??
nu amprimit nici celebrul antibiotic de la doc de fam de aceasta data,gatutu si urechiusele sunt curate

ma mai perpelesc pana maine dim si vad ce decizie iau....a doua doc a zis ca e normal ca in fundulet sa fie mai mare cu vreo 4 liniute dar nu era asa inainte .....inainte de ce ?de canicula??imi vine sa plang,oricum pana maine dim numai in butoi o sa zac

va pupacesc

inca ceva ....asa parsiva e pneumonia asta ,fara tuse sau alt simptom???

oricum eu defapt acuma cred ca sunt ff stresata si de plecarea in co ,sunt sigura de asta

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

daca vreuna din voi va vaitati ca aveti copii neastamparati , apoi luati de cititi aici
http://ereena.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

daca vreuna din voi va vaitati ca aveti copii neastamparati , apoi luati de cititi aici
http://ereena.blogspot.com/

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL
UNA ALTA

aoleu .. deja ma doare pe mine. off mai ereena prin ce spaime ai trecut cu matei ... e un neastamparat. imi pare tare rau .. poate ar trebui sa te gandesti la gratii la noul apt? fara gluma acum ...

Eva

papa bun

Mergi la inceput