Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

'Neata!

LauriciD, multumim de intrebare. Suntem bine toti. Luca e la tara; il mai tin pana pe 1 septembrie. Iar cu inotul...tot de la 1 ar trebui sa inceapa iar, insa chiar aseara m-am enervat rau de tot. De unde pana mai deunazi soacra topaia sa il dam la inot ca e gras si noi nu-l punem sa facem miscare si ca se ocupa ea de dus/adus, aseara imi spunea ca nu e momentul potrivit pentru inot. Pfffooooaaa!!! Ce nervi am pe ea...nici nu va inchipuiti. Dar ma fac luntre si punte si Luca va merge la inot!

Ereena, multumesc frumos pt retete! Le voi incerca cat de curand!

Zi frumoasa sa aveti!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

poftiti la o

am fost la analize dimineata si acum la job .. abia astept sa termin cu serviciul ca mi-e greu .. mi se umfla picioarele si nu prea mai pot sta in fund .. in plus, am si niste dureri pe sub burta .. colac peste pupaza, ieri la consulatatie, dr mi-a dat medicamente de tensiune .. uff ..

ereena nici eu nu as renunta la patul de mijloc .. calculatorul nu l-as tine in camera, ci as instala un laptop in sufragerie .. e cel mai simplu, nu? tv in camera puteti sa-l puneti suspendat .. pdap, o sa incerc si eu mancarica de ficatei cu eva sa vedem daca ii place .. daca nu .. papa mami .. cds lapte, eu ii dau milumil jr cel fara arome, ii place tare ..

jelimoni pupam pe robsky vorbaretul! si tu mami capul sus .. asa e in viata .. vremuri mai bune, mai rele, mai grele si mai usoare .. trebuie sa le tinem piept la toate ca altfewl nu se poate.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Elle - in primul rand condoleate, cu intarziere...Draguta mea , dar nu se mai termina si la tine problemele??? Ai grija de tine si de burtica...cds Stafilococi - la soacra ta poliartrita e o boala autoimuna si nu una determinata de o infectie bacteriana...e adevarat ca avand PAR, prezenta Stafilococului poate determina un puseu acut, dar nu a facut PAR de la el. Pup Evita mica si scumpa sa-i treaca repede; sa sti ca dr mea imi spunea ca Staf. Aureu la copii cel mai adesea se sterilizeaza singur.

Jmoni - uite o sa te binedispunaFelicitari lui Robi vorbaretul!

Roli, Codruta si cine mai pleaca - Vacanta placuta!

Ereena - si eu sunt pentru NO TV , NO PC in dormitor. Pune-l in sufra chiar daca te deranjeaza la ochi, e mai sanatos Am sa incerc si eu sa le mai fac niste ficatei, desi la tentativele anterioare nu am avut succes, poate doar cu ficatei de curcan, ca-s mai dulci.

Lala - tin pumnii si ma gandesc la voi sa fie bine! Cand e interventia?

Am vazut pozici frumoase cu Rares cel frumos si bronzat, cu David scumpic si mami care arata bine, cu Sara de Gatta la care-i prieste la tara.

Despre noi - am fost o saptamana la mama la Oradea si fetelor le-a prins foarte bine. Stef a ciugulit intr-una cate ceva si se si vede pe ea, Ana s-a jucat intr-una si a mers pe bicicleta...ce mai raiul pe pamant pentru ele. Ieri, din pacate Ana mi-a facut febra - 37.5-38,3...am fost cu ea la medic si cica ar fi facut insolatie...azi dimineata nu mai avea temp - 36,5, insa spune ca o doare putin gatul...cine stie ce o fi...sper doar sa treaca repede.

Eu am nervi ca sambata e intalnirea lui Horia de 10 ani de la faculta si i s-a pus pata ca el se imbraca cu blugi si camasa ...ei bine eu n-am o rochita casual (mini) draguta care sa mi se potriveasca cu sandalele (cele noi) si nici nu prea am chef sa mai dau bani pe una...dar merg totusi la o plimbare prin magazine sa bag un ochi

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

hei, salutare!

am lipsit cateva zile, am dus copilul la predeal, m-am intors, da-i cu munca, seara aveam program mai special, ca, deh, ne permitem, fara copil, si uite-asa n-am mai apucat sa scriu. maine pe la pranz se intoarce rares acasa. l-am vizitat sambata, am stat doua zile cu el si cu ai mei si tare placut a fost, e innebunit la munte, o sa incerc sa il duc cat mai des. burtica e pe cale sa se rezolve, in schimb, de vreo 3 nopti, se trezeste pe la 4-5, plange, se vaita, nu-i intri nicicum in voie, nu vera nici sa manance, nici sa bea, nici in brate, nici in picioare, nu vera nimic. si greu adoarme la loc.

imi amintesc ca am citit si despre alti clopotei cu manifestari similare. parca le-ati pus pe seama caninilor, nu?

ma bucur ca s-au mai terminat problemutele copilasilor si ale mamicilor. va pup pe toti si ma bag la citit din urma.

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ziua buna....
nu prea buna la mine caci mi-am tras o taietura zdravana la degetul aratator ,acuma imi ling rana si problema este ca nu se opreste frate sangele,curge intr-una,am legat ff strans dar degeaba ......iar eu sunt obisnuita tot cu mainile prin apa si sa vezi acuma distractie pe capul meu,ufff

am o problema......
copila asta a mea ma dispera fetelor cu febra ei,i-am facut exudat,cropocultura,parazitologicu si urocultura,nimik dar ea continua sa ma tina in celebra febra 37.4-37.7 max ,nu mai inteleg nimik,cred ca fac cu capul.....are caninii de jos in eruptie ,amandoi ,zic eu,e umflata rau gingiuta si aproape ca se vad dar totusi ,deja e a 3-a sapt cu febra asta ciudata iar marti plecam in co ,doc noastra vine deabea pe 25 din co ,cand noi suntem pe drum
imi vine sa plang ,sa o mai bag la o tura de analize???
ciudat,nu i dau nimik pt febra si i scade singura....dim si la amiaza face ....oare sa ma duc cu ea la camera de garda?habar nu am ce sa fac sincer

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

am intrat pe link-ul pus de ellenutza...te crucesti! si ce s-au mai certat forumistele pe-acolo, mama-mama!
nu cred ca tot ce scriu fetitele alea de 11-13 ani e real. intr-o mare masura vorbeste teribilismul din ele, nu rezultatul experientei directe. dar asta nu inseamna ca nu e grav. nici nu mai tin minte unde eram eu la 11 ani, din punct de vedere al interesului spre sexualitate. parca eram in faza primelor amoruri, cand puteam visa cu ochii deschisi o saptamana doar pt ca il vazusem pe X jucandu-se cu masinutele in fata blocului. offff!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

ziua buna....
nu prea buna la mine caci mi-am tras o taietura zdravana la degetul aratator ,acuma imi ling rana si problema este ca nu se opreste frate sangele,curge intr-una,am legat ff strans dar degeaba ......iar eu sunt obisnuita tot cu mainile prin apa si sa vezi acuma distractie pe capul meu,ufff

am o problema......
copila asta a mea ma dispera fetelor cu febra ei,i-am facut exudat,cropocultura,parazitologicu si urocultura,nimik dar ea continua sa ma tina in celebra febra 37.4-37.7 max ,nu mai inteleg nimik,cred ca fac cu capul.....are caninii de jos in eruptie ,amandoi ,zic eu,e umflata rau gingiuta si aproape ca se vad dar totusi ,deja e a 3-a sapt cu febra asta ciudata iar marti plecam in co ,doc noastra vine deabea pe 25 din co ,cand noi suntem pe drum
imi vine sa plang ,sa o mai bag la o tura de analize???
ciudat,nu i dau nimik pt febra si i scade singura....dim si la amiaza face ....oare sa ma duc cu ea la camera de garda?habar nu am ce sa fac sincer

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

stoisor, temperatura i-o iei in fund?
nu e febra, poate fi cel mult o stare prefebrila. ea de obicei cam ce temperatura are? te intreb pt ca stiu copii la care asta e temperatura obisnuita (37,2-37,4), luata-n fund cu termometrul digital. rares e un exemplu. du-te la camera de garda daca asta te-ar mai linisti, dar e posibil sa te trimita acasa si sa iti spuna ca nu e nimici n neregula. va pup. si imi pare rau pt accidentul cu taietura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Da Irina,in fundulet este luata ,de obicei era sub 37 dar acum nu mai este asa,eu pun pe seama la dintisori dar mi teama sa nu plec cu ea si sa ma trezesc cu te miri ce
stiu ca doc imi spunea ca trebuie sa scad x liniute dar acuma cred ca sunt deja prea panicata
sti ca am mai vb despre asta sapt trecute si doc de aici mi-a dat antibiotic ,ca cica are si umpic in gat ,dar acuma iara?si la exudat nu a iesit nimik
sa fie dintisorii si caldura si ea agitata,nu mai stiu ce sa zic

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Stoisor, nu vreau sa te sperii! Daca ii iei temperatura corect si ea totusi are starea asta subfebrila, trebuie verificati si plamanii. un medic batran care m-a vindecat pe mine de pneumonie in doua saptamani le-a spus alor mei ca temperatura de 37.2-37.4 este temperatura plamanului bolnav. Nu stiu...poate sunt legende, dar daca poti sa verifici, fa-o!
Sanatate multa si sa scapati de stresul cu febra asta!

Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Stoisor, nu vreau sa te sperii! Daca ii iei temperatura corect si ea totusi are starea asta subfebrila, trebuie verificati si plamanii. un medic batran care m-a vindecat pe mine de pneumonie in doua saptamani le-a spus alor mei ca temperatura de 37.2-37.4 este temperatura plamanului bolnav. Nu stiu...poate sunt legende, dar daca poti sa verifici, fa-o!
Sanatate multa si sa scapati de stresul cu febra asta!

Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

hm! interesant! daca nu i-as fi facut radiografie la plamani in ianuarie, m-as ingrijora! stoisor, asigura-te si tu ca e totul ok si pe zona asta. sanatate!

Mergi la inceput