Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

copilul asta al meu e inebunit dup amancarica de ficatei cu rosii si usturoi cu mamaliga. si cum azi nu a prea servit niciun fel de mancare in firea ei pana acum, ii gatesc ficatei. daca ati vedea ce e la gura lui unde mai pui ca nu mai doreste sa fie servit, ci mananca singur cu furculita. e mortal

Mergi la inceput

si revin cu intrebarea de ieri ,ca ma stiti doar ca sunt insistenta ce lapte le mai dati piticilor, ca as vrea sa schimb nestle junior , sa vad daca la fel se kkleste .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ereena, mie mi se pare foarte ok cum ai gandit pana la urma aranjamentul in dormitor!
Cat despre iubitul meu... nu are deloc gusturi rele! Imi dai si mie reteta, te rog? Poate o conving si eu pe mofturoasa mea sa pape ficatel. Pana acum n-am reusit nicicum!
Eu ii dau Anei tot Nestle Junior. Nu stiu ce sfat sa-ti dau.

PS. Aveti un apartament ff fain structurat! Va invidiez!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

alinush de plus, iubitul tau papa ficatel dupa reteta asta http://ereena.blogspot.com/2009/03/sa-mancam-sanatos.html sau asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107279&whichpage=16

cat despre dormitor , sper sa fie ok, ca oricum alta varianta nu am
P.S. invidiaza-ne daca vrei doar pt felul in care e structurat , dar pt spatiu nu , e mic ,mititel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

si revin cu intrebarea de ieri ,ca ma stiti doar ca sunt insistenta ce lapte le mai dati piticilor, ca as vrea sa schimb nestle junior , sa vad daca la fel se kkleste .

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL
UNA ALTA

Eu ii dau Sofiei Milumil, sunt 2 variante pt copii peste 1 an, unul simplu si unul cu pudra de banana (fara gust de banana insa, dupa parerea mea).

Si - daca-mi e permis: NU TV in dormitor, ar fi bine nici computer daca se poate...noi avem calculatorul cu tot cu masa in sufragerie, pe aceeasi latura cu biblioteca...nu deranjeaza pt ca nu e o masa mare, depaseste cu vreo 10 cm marginile bibliotecii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

seara buna de la sb! am intrat scurt sa va salutam si sa va transmitem ganduri bune,am inteles ca au fost mult clopotei bolnaviori,sper ca s-au facut bine(imi cer scuze da am citit pe sarite)
stoisor te trag de ureche,data viitoare ia sa-l ia Sasa si pe robi la animale

ereena f bine gandit dormitorul! si f.bine ai facut ca nu pui tv in dormitor!ah apropo,cred ca m-ai uitat cu intrebarea mea legata de crema de fata asa-i?sau am ratat eu postul tau??

am facut si apartam lui roli,hai ca ati ajuns la final,felicitari pt casuta noua!

despre noi...ce sa zic,robi si-o dat drumul la limbarita,de 2 zile nu-i mai tace gura si mi-a zis o gramada de cuvinte noi,parca le-a tinut bine in gurita si acum le da drumul la toate
mi un drag de el de mor!
iar eu....eu sunt la fundul butoiului de vreo 2 sapt...tot incerc sa ies la suprafata da nu-mi prea iese..noroc ca ma solicita puiu si treburile ca altfel as boci toata ziua
ah era sa uit,tin pumnii si ma gandesc sapt asta la bogdan al lalei! am tot intrat pe blog sa vad noutati....multa sanatate!
va pup,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

corectez...am vazut(nu facut)apartam lui roli :)

si am pus cateva poze mai noi cu robi
pupici

Mergi la inceput

moni, nu te-am uitat cu recomandare pt crema, dar fiindca nu am folosit niciuna bio pana acum ,iti pot spune doar ce ingrediente ar fi potrivite pt tenul tau. promit sa scriu ceva cat de curand

stancuta, saru-mana mult. hai ca poate tu ma convingi sa pun pc-ul in sufragerie. te superi daca te intreb: nu cumva ai si o poza cu masuta ta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ereena te-ai gandit a pui calc in balcon sau in nisa din hol? Pt sufra eu as lua dintr-un colt 1,5m/1,5m si as face un birou mascat de un panou de plexiglas sau sticla securizata suspendat...am vazut si birou din sticla....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL
UNA ALTA

eu tot Junior ii dau. dar din iarna o sa trecem pe vacuta.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput