Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Buna ziua dragi zuzici!

Si eu fac bagaje pt plecat cateva zile la mare, dar am intrat sa-i spun LaleiD ca ne gandim la ea si la Bogdan ca totul sa fie bine! Nu mai stiu cand a zis ca-l opereaza, dar parca era ceva saptamana aceasta. Oricum, sanatate multa si recuperare usoara!

Va pupam cu drag!

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ziua buna.......

fetele eu zic ca nu a priceput ea multe pt ca pe toate animalele ea le rezuma la pisica,gaina si pana si mare urs a ajuns gi-gi(porcu nostru)deci .....
poze din pacate nu prea avem,3 la nr puse pe blog ,facute cu telef lui tati pt ca binenteles aparatu a ramas acasa

Elle ,fa-i socrelei programare,si trimite-o clar la ora x esti in locul y fara discutii,poate merge asa,moca clar ,adica pe spinarea ta ,in alta ordine de idei,despre balaurul acela nici eu nu stiu nimik,...........si ce faci cu Eva acuma?va primi altceva pt nenorocitu de balaur ?sau acum e ok?

va pupacesc,azi am activitate multa prin casuta dar mai bag cate un ochisor la voi

multe ,multe absente pe aici,pe unde sunt fetele toate?

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle in mod sigur streptococul a dat artrita reumatoida a soacrei....se scapa ff greu de el si se si ia... http://www.stetoscop.ro/arhiva/2006/55/ghidterapeutic.php
Auriul Evei e mai omenos si pleaca repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

grati multumesc! imediat ce am primit rezultatul, m-am gandit ca boala ei a fost provocata de streptococul asta pe care, sincer, cred ca-l cara de zeci de ani (repet .. nu cred ca a facut exudat never ever) .. noroc ca nu l-am luat si noi .. ce sa mai spun. o sa faca tratament si sper sa-i dispara desi am citit ca se scapa tare greu de el ... acum mai trebuie sa se duca si sotul sa-si faca exudat .. dar banuiesc eu ca-l are si el daca il are socrella de zeci de ani .. uff .. ce nervi am!

stoisor eva are streptococ auriu .. nu din asta, Doamne fereste .. sper sa nu-l ia de la socrella, totusi ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Buna!

LauraD, Ereena . Mie perioada asta cand stalcesc cuvintele si folosesc cuvinte prinse din zbor mi sa pare tare faina!

Elle, mergem in Italia, la Lido di Jesolo o saptamana.Ne-am gasit momentul, nu? in plina criza....Adevarul e ca eu simteam nevoia sa plec undeva. De un an jumate nu mai stiu decat scutece, biberoane...E drept ca le ducem si acum cu noi...dar se schimba peisajul!

Stoisor, ce draguta e Sasa cum a categorisit ea rapid animalele.....

Aweya, distractie frumoasa!

Mergi la inceput

Iaca si problemele cu care ne luptam noi, poate ne ajutati sa le depasim:

1. De cateva zile Alexia vrea sa faca baie. E ok la pregatiri, se bucura cand vede halatul, cand vede jucariile in apa, asta pana in momentul cand o bag in apa. Se agata de mine ca o maimuta si striga: mama ta, baie nu! Teminat, mengem cameia. Mutuica nu (Mutulica-piticul o insoteste la baie, e preferatul), buiete nu, aponeiu(samponelul)nu! etc... Nu o pot lamuri ca e vana, ca e piscina!

2. Cand vede o persoana straina fuge spre mine strigand ”pica, pica” (frica). Nu pare tare speriata... sa fie doar joaca sau chiar sa fie speriata? M-am tot gandit ce a putut sa o sperie si imi amintesc doar ca i-am mai zis la masa ca daca nu mananca vine x sau y sa-i manance mancarea. Oare am gresit? Sa se fi speriat... ca de mancat a mancat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

mai fetelor, sunt tare necajita cu apartamentul asta . avem un dormitor patrat3,40/3,40 si pt ca ma incapatanez sa nu pun pc-ul in sufragerie, m ainvart si la rasucesc si nu ii dau de cap mobilei in dormitor. pur si simplu cum as pune-o ,imi raman vreo 50 ,max 60 cm de circulat pe langa ea . sa pun totui calculatorul in sufra? mie mie se pare urat. sau sa nu pun pat de mijloc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ereena, eu nu as renunta la patul de mijloc. Odihna voastra este mult mai importanta decat faptul ca nu-ti place sa vezi PC-ul in sufragerie. Te vei obisnui cu imaginea lui acolo si vei savura un somnic bun lafaindu-te intr-un pat mare . Asculta aici la una patita care n-ar mai renunta in veci la patul de mijloc, mare si comod!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Ereena, si eu sunt adepta patului de mijloc pentru dormitor. Ofera partenerilor ”egalitate”. Ar fi f. incomod, zic eu, ca unul sa doarma la perete si altul la margine (noi am dormit ani la rand pe canapea si s-au iscat multe conflicte, si nu aveam copil, deci nu ne trezeam noaptea). Pe de alta parte, cu timpul poate inlocuiti PC-ul cu un laptop, si dispare atunci si din sufragerie, daca nu iti place ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

alina, codruta, saru-mana mult. idea cu patul pe perete e a sotului , dar tot din lipsa de spatiu. pana la urma am ajuns cumva la solutia asta ,desi cu foarte putin spatiu intre pat si mobila, 60 cm , dar asta e http://unaalt.blogspot.com/ ar fi doua sifoniere identice,ceva mai deschise la culoare decat in poze, si cu un birou mic intre ele. sper sa iasa bine

Mergi la inceput