Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

roli, drum bun si sa va priasca mini concediul asta
vroiam sa te mai intreb ceva , bucataria ta este faktum de la ikea? este speciala pt a fi pusa pe colt?

elle, la munca? cand imi poti da si mie nr de tel al tipului cu mobila?

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL
UNA ALTA

uups .. am uitat. lasa ca il cer azi sotului si ti-l dau pe sms sau pe PM.

pupici!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Buna!
Roli, distractie placuta! E minunat ca puteti iesi cateva zile la aer curat!

Errena, din pacate mai sunt si zile din astea. Noroc ca exista impacarea, iar dupa impacare parca totul e roz, nu?

Elle, of,of! Am citit discutiile dintre fatucile alea.. nu spun ce sentimente m-au incercat: revolta, mila, teama... Ma rog la DD sa fim parinti buni!

Noi mai avem trei saptamani pana la concediu, abia astept.
Alexia e destul de cuminte si intelegatoare. Bine, mai face si ea cate o pozna. Stie exact cand face ceva interzis si are un zambet specific poznelor, se da de gol... Acum distractia cea mai mare e sa scoata cartile din biblioteca sa ”citeci”. Stie ca buni ii interzice dar merge ata la biblioteca, spunand in timp ce scoate carti cu bratul ”Numboie, pomici nu!” (Nu-i voie, promiti sa nu faci).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:

roli, drum bun si sa va priasca mini concediul asta
vroiam sa te mai intreb ceva , bucataria ta este faktum de la ikea? este speciala pt a fi pusa pe colt?

elle, la munca? cand imi poti da si mie nr de tel al tipului cu mobila?

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL
UNA ALTA

Da, e Faktum, e modulara,, iti alegi corpurile pe care le vrei. Au ei un program in care iti proiecteaza bucataria pe baza planului si dimensiunilor pe care le ai. Au si corpuri de colt, dar noi nu am luat, pt ca nu se potriveau, ca la noi pe colt sunt niste tevi.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

seara buna.....
Noi azi am fost la Zoo,ce a priceput Sasa de acolo??hmm,greu de spus,leul si tigrul sunt doar PISI , beau "A-TE" si fac "MIAUU",toate inaripatele,egal de natie sunt GA-NA(gaina)si fac "ca-ca-dac",crocodilul si sarpele ,tot un drak,tot sarpe sa fim seriosi ,in rest distractie mare la cerb si caprioara care papau pufuleti si iarba,binenteles ca au distrat-o la maxim surioarele ei ....maimuticile,am stat foarte mult la ele ......o sa mergem o data pe luna la Zoo(chiar daca nu prea avem ce vedea ,adica animale multe ),dar a fost frumos ,Sara era clar incantata,e ok ca poti sa te plimbi prin mult spatiu verde iar cu timpul poate intram si in muzeul Astra ,acolo chiar sunt multe de vazut ,e super frumos satucul

Errena un ,imi pare rau ,asa e viata asta cu bune si rele,
Elle ,fara cuvinte ,sper sa ne putem educa copii si sa invatam sa i citim ca pe o carte
Roli concediu placut

va pupacesc

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaaa!!!
Dau cafeluta astazi!!!

Ce bine este sa-mi incep ziua pe forum...
Ce bine ar fi sa o si pot "termina" in acelasi mod ( ma refer la ziua de munca...)

Elle, cum se mai simte bunica ta ? Offf... cate necazuri ?!
Cat despre urari... eu sa ma supar ??? Never !!
Sa stii ca si in grecia se sarbator4este sf. maria cu petreceri in septembrie... Aici,... lumea este "impartita" sa zic asa... Eu, pentru ca nu am si eu nume din calendarul ortodox, invidez pe cei care au si au astfel ocazia sa petreaca de mai multe ori pe an..

Roli, distractie frumoasa la munte !!! Si timp frumos!!! Si piciulici cuminti !!!!

Codruta, "”Numboie, pomici nu!” (Nu-i voie, promiti sa nu faci)."
ce scumpa este

Ereena, mi-a placut tare mult apartamentul tau !!! Mi se pare foarte spatios si am vazut ca are deja ceva imbunatatiri, ca lumea!!! Cum mai merg lucrarile de amenajare ?
Albumele nu le pot asculta la serviciu... o voi face acasa daca am timp!
Sorry, pentru cearta cu sotul... Sper ca a fost doar o "ploaie" trecatoare, de vara...

Ven, din balaur in balaur...
Sanatate multa !

Irinuka, super este rareselul bronzatel !!!

Ema, acum am vazut si eu "prima intalnire" dintre flacaii tai... Imi venea sa rad cand il vedeam pe milan cum il priveste, Nu am inteles daca-i canta el sau se legana milan pentru ca era mu7zica... Nu am boxe la calc. asta...

Stoisor
, wow cate spune si vorbareata ta... Pai eu zic ca "a intels" destule din vizita la zoo...

Alinush, cum mai merge treaba cu lasatul de tigari ? Bine? Mai merge luca la inot ? Ce face anita ?

Mie mi-e tare dor de roxanici, de shose, de lalad ...Haideti la "apel zuzulici !!!
ma duc sa-mi beau cafeaua!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

neataa

multumim de cafea, laurici! ce bine e s-o gasesti gata facuta .. !

stoisor da' poze nu ai de la zoo .. ce simpatica sara .. pupa mama pe ea de fetita frumoasa!

codruta plecati undeva in concediu?

laurici bine ai revenit! sper sa nu mai fii asa ocupata la munca si sa mai poti intra pe aici. bunica e mai bine, are pietre la rinichi si la fiere .. tb sa bea ceaiuri si apa (ceea ce ea nu face) si sa manance regim .. dr a spus ca la varsta ei, nu e de operat dar, in ultima faza, o opereaza pe semnatura familiei .. uff ....

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neata,zuze buburuze

codruta, am ras cu lacrimi .deci asa, nu-i voie?

LauraD, apartamentul este mult mai mic decat pare in poze are doar 71 de mp cu tot cu balcon, dar are o impartire frumoasa.si orice imbunatatire ar fi avut, s-a dus de mult . acum e totul gol golut, am pastrat doar termopanele si alarma sa nu cumva sa ne fure cineva molozul

si putin despre matei . acum bea nestle junior simplu, dar inca facxem analize pt analize ,ca tot la 3-4 zile face diaree. as vrea sa ii schimb laptele ,ce imi recomandati. nu cred insa ca e cazul de el fara lactoza.
Si inca ceva. copilul asta doarme cam mult de o saptmana. sa merg cu el la medic? 22.30-9.30 si la pranz 4-5 ore. in rest e vio, alearga mai mult decta va puteti inchipui, i se spune katrina sau el nino.

o zi buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:

neata,zuze buburuze

codruta, am ras cu lacrimi .deci asa, nu-i voie?

LauraD, apartamentul este mult mai mic decat pare in poze are doar 71 de mp cu tot cu balcon, dar are o impartire frumoasa.si orice imbunatatire ar fi avut, s-a dus de mult . acum e totul gol golut, am pastrat doar termopanele si alarma sa nu cumva sa ne fure cineva molozul

si putin despre matei . acum bea nestle junior simplu, dar inca facxem analize pt analize ,ca tot la 3-4 zile face diaree. as vrea sa ii schimb laptele ,ce imi recomandati. nu cred insa ca e cazul de el fara lactoza.
Si inca ceva. copilul asta doarme cam mult de o saptmana. sa merg cu el la medic? 22.30-9.30 si la pranz 4-5 ore. in rest e vio, alearga mai mult decta va puteti inchipui, i se spune katrina sau el nino.

o zi buna va doresc

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL
UNA ALTA

asa doarme si Sofia zilnic, cateodata o prinde si ora 11dormind nu cred sa fie vreo problema, la pranz imi doarme in medie 3,5-4ore.multumim pt muzica

Elle sanatate bunicii tale!

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

am luat rezultatele la exudate ..

eu nu am nimic, in schimb socrella are streptococ pyogenese (betahemolotic de grupa A) .. any idea despre ce anume e vorba .. eu am cautat pe net, am gasit cate ceva. v-ati confruntat cu el? se scapa greu de el? se transmite usor?

eva are auriu .. presupun ca l-a luat din spital daca noi nu il avem, nu?

asa ma enerveaza si soacra-mea asta .. nu le are frate cu analizele deloc .. cand ii spun ca 1 data pe an e nevoie de un set complet, se uita cas la mine ... ce sa-i mai spun de un control gineco ptr secretii si babes papa nicolau (chiar daca nu mai are activitate) macar 1 data la 2 ani ca ar fi in stare sa ma pocneasca ... ufffff!

ma gandesc ca poate, poliartitra reumatoida de care sufera poate fi taman de la nenoricirea asta de streptococ .. netratat .. cred ca in viata ei nu si-a facut exudat ..

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Neata,

Am gatat bagajele si sunt tare mandra de mine ca am obtinut foarte putine in comparatie cu alte plecari. E drept ca nu stam mult, dar oricum sunt putine...nu luam nici caruciorul, ca si in Delta ne-am descurcat fara el, iar aici, e un sat de munte, ulite de pamant, curte doar cu iarba fara alei asfaltate, deci ar fi inutil.
Pe Marc l-am trimis la gradi ca sa pot face bagaje in liniste si il ia sotul la dupa masa de pranz. Asa ca dupa amiaza am plecat.
Va intra si laptopul in bagaj, deci mai dam un semn.
Va pupam.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput