Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

Codruta,suntem bine,crestem,am scapat de neplacerile primului trimestru

Da,raman tot la Rotaru,eu am fost multumita de el,nu am nici un motiv sa aleg un altul,desi ma batea gandul,dar nu am gasit nici unul "perfect",asa ca am rugat binevoitorii sa nu mai vina cu sfaturi.
Voi cand reveniti pe plaiuri bihorene?Sper sa stam pana la sfarsitul lui octombrie p-aici

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si 12+

Raluca, noi am mai fost asa cate o saptamana dar aici ne ramane cartierul general, deocamdata. sa vedem, dupa ce venim din concediu, dupa 15 sept. Poate in toamna-iarna asta reusim si noi sa ne cunoastem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

eu sunt oripilata de-a dreptul .... DOAMNE IARTA SI FERESTE ...

postul lui SSerafiotti .. despre ce a gasit pe un forum, discutii despre sex .. fetite de 11 ani ..

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139888&whichpage=2

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Multumim frumos celor ce ne au mai felicitat, am mai intrat sa va citesc dar nu am apucat sa si scriu ceva,

La multi ani celor ce isi serbeaza azi numele!

Ereena pupicei!!

Sanatate multa bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Elle draga,asa ceva nu credeam ,banuiam,mai auzeam dar sincer refuzam sa cred.....ma pune necuratu si intru si pe cool...girl,sa ma documentez mai bine

se duce lumea asta de rapa

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

eu sunt oripilata de-a dreptul .... DOAMNE IARTA SI FERESTE ...

postul lui SSerafiotti .. despre ce a gasit pe un forum, discutii despre sex .. fetite de 11 ani ..

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139888&whichpage=2

Eva

papa bun

Of, se pare ca eu traiesc inca pe alta lume...Fatucile astea sunt ... nu am cuvinte! Mi-e mila de ele, nu stiu unde o sa ajunga in viitor - pentru ca nu au nici un fel de valori.
Iar forumul de pe coolgirl e o groapa de gunoi , pe bune. Cunoscand targetul de varsta pt cititorii acestui site / forum, eu as modera la sange postarile. Or, se pare ca nu sunt moderate deloc ... Nu imi vine sa cred.

Ma retrag sa rumeg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neata, zuze buburuze

dupa ce alaltaieri am avut o zi absolut grozava ,ieri a fost cea mai urata zi a mea si am suferit ca un caine,m-am certat crunt cu sotul, am plans toata ziua.aiurea. am reusit sa inveselesc putin cu muzica pentru matei . va pun si voua albumele, sunt absolut grozave. Am trimis linkul si pe mail http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-7b5407f3a6194a76766d1.zip

cat despre pustoaicele astea de pe forum, nu ati vrea sa stiti ce mi-au auzitr mie urechile in salon de la ele. si sa citesti e una, dar sa le azi cum povestesc ,si pe ce ton o spun...

Mergi la inceput

hellooo zuze buburuze ..

poftiti la un .. eu chiar beau unul acum si il asezonez cu niste saratele cu cascaval .. again .. si ieri am dat iama in ele dar nu ma pot abtine, sunt deliciu ..

ce sa va spun .. sunt socata INCA .. nu pot sa cred ca discutiile alea sunt reale .. vreau sa cred ca e ceva fabricat ca sa atraga lume .. unde naibii se duce lumea asta? ce sa va alege de fetele alea de 11-12-13 ani? ufff ... Doamne .. mi-e groaza sa ma gandesc la fetele mele .. si in ce lume vor trai .. sper doar sa aiba capul pe umeri si sa tina cont de sfaturile noastre. o sa incerc in primul rand sa fiu prietena lor, nu mama si sper sa le indrum pe drumul cel bun ...

ereena uf .. cine te-a suparat ... ca vin eu cu sa-i trag vreo doua .. imi pare rau ca te-ai certat cu sotul si ca ai avut o zi grea .. iti tin pumnii sa se rezolve toate problemele!

stancutza asa e .. e incredibil .. adevarul e ca le vad prin parcuri cum se comporta, beau, fumeaza .. vorbesc porcos .. intr-o zi, soacra-mea a surprins o fata si un baiat (de generala) in casuta unde se jucau copii .. fata il ma---rba ... asta undeva pe seara cand inca mai erau copii in parc ... uffff

stoisorsper sa avem fete cuminti ..

mama e profesoara la sc generala si e ingrozita de ce vede acolo .. fete de clasa a 5-a, 6-a, se inghesuie in wcuri cu baieti mai mari si multe altele ..... uff ..

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Noi maine plecam la munte pentru cateva zile. Sper, cu ocazia asta sa ies si eu din butoiul in care ma aflu. Sunt foarte fericita ca reusim sa scoatem picii la aer curat.
Daca incape si laptopul in bagaje, mai dau un semn.
Va lasam cu bine si va pupam.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Noi maine plecam la munte pentru cateva zile. Sper, cu ocazia asta sa ies si eu din butoiul in care ma aflu. Sunt foarte fericita ca reusim sa scoatem picii la aer curat.
Daca incape si laptopul in bagaje, mai dau un semn.
Va lasam cu bine si va pupam.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

distractie placuta si vreme frumoasa!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

roli, drum bun si sa va priasca mini concediul asta
vroiam sa te mai intreb ceva , bucataria ta este faktum de la ikea? este speciala pt a fi pusa pe colt?

elle, la munca? cand imi poti da si mie nr de tel al tipului cu mobila?

Mergi la inceput