Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuzici ..

bate vantul de vara pe aici pe forum ..

vroiam sa va spun de urarile ptr azi, de Sf Maria. azi, in mod normal, nu se ureaza "La multi ani" ... pentru ca este Adormirea Maicii Domnului (ziua cand a murit). astazi se fac pomeni si se imparte ..

se ureaza LMA numai de Sf Maria mica pe 8 septembrie, cand e Nasterea Maicii Domnului ..

scuze daca v-am suparat .. eu doar vroiam sa va spun .. cine vrea, ureaza LMA, eu pastrez urarile ptr 8 septembrie ...

laurici ai aparut .. luata cu toate problemele astea, am uitat sa le spun fetelor ca sunteti bine, numai ca ai mult de lucru la birou .. pupici multi la nazdravani.

m-am smsuit si cu roxanici ... sunt si ei bine, ea e cam suparata ca i-au mai dat o sarcina la serviciu (presupun ca in aceeasi bani) si ca sotul ei inca nu si-a gasit job .. uff .. fir-ar mama ei de criza!

fetelor .. necazurile astea se tin lant de noi .. taman ce am vorbit cu mama si mi-a spus ca e la spital cu bunica .. ca s-a simtit rau, a lesinat .. acum ii fac analize si ii fac o ecografie caci s-ar putea sa fie ceva la ficat sau la rinichi .. sper sa fie bine .. e bunica materna, cea care m-a crescut pe mine pana la gradi ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

vroiam sa va spun de urarile ptr azi, de Sf Maria. azi, in mod normal, nu se ureaza "La multi ani" ... pentru ca este Adormirea Maicii Domnului (ziua cand a murit). astazi se fac pomeni si se imparte ..

se ureaza LMA numai de Sf Maria mica pe 8 septembrie, cand e Nasterea Maicii Domnului ..

Eva

papa bun

Asa este! Ai mare dreptate! Dar astazi se sarbatoreste si ZIUA MARINEI si probabil lumea zice LMA, celor care poarta numele.
Cu toate ca www.hotnews.ro/stiri-esential-6052936-15-august-peste-doua-milioane-romani-isi-serbeaza-onomastica-sfanta-maria.htm" target="_blank"> aici spune ca e un prilej de mare bucurie acest praznic.
Va rog sa ma ca am dat buzna, dar nu m-am putut abtine.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 4+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

daca tot pierd vremea pe la serviciu, am facut modificari la listuta cu mamici .. in sensul ca am trecut si ceilalti copii .. ca sa stim si noi ce si cum ... va rog sa verificati acuratetea datelor ... multumesc!

am modificat si lista cu .... hai care se mai inscrie???

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Ellenuta,multumim ca ai actualizat lista cu,dar parca parca mai e cineva care bantuie prin odidee si nu spune nimic

Eu sunt colega cu Alexia

Sarcina usoara tuturor!

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si 11+

Mergi la inceput

scuze ..."prin odisee"

Sunt un pic intoarsa pe dos,maine inmormantam o persoana apropiata care ne-a parasit la 36 de ani...asta e ,scuze inca o data

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

Ellenuta,multumim ca ai actualizat lista cu,dar parca parca mai e cineva care bantuie prin odidee si nu spune nimic

Eu sunt colega cu Alexia

Sarcina usoara tuturor!

cine? ca n-am prins-o ... sau te referi la simonette?? ea scrie numai la pui de randunici .. desi baietelul e nascut pe 13.02 .. s-o trec si pe ea?

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

Sunt un pic intoarsa pe dos,maine inmormantam o persoana apropiata care ne-a parasit la 36 de ani...asta e ,scuze inca o data

condoleante! imi pare tare raa pentru pierderea suferita .. uff .. si era asa de tanara persoana ...

multa putere iti doresc si Dumnezeu sa-l/o odihneasca!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello.

Ceska, desi stiu ca e un 'specimen' si soacra ta, cu 'intelepciunile' ei, pe undeva are dreptate, desi nu mi-e usor sa recunosc. Cristi doarme cu Markus in patul matrimonial, in dormitorul parintilor (inainte de a se naste Mathias, dormea cu noi amandoi acolo, asa s-a ajuns, e lunga povestea - desi de la 6 luni la 1 an jumate a dormit in patutul lui, in camera lui, singur). Eu dorm cu Mathias in camera copiilor. Adica Mathias in patutul lui, eu pe canapea.
Si nici unul din copii nu vrea sa adoarma pana nu vede parintele langa el. Nu stiu cand se va realiza marea rupere, conditiile sunt sa nu se mai trezeasca Mathias noaptea si Markus (macar el, ca e mare) sa accepte ca nu pateste nimic daca doarme fara un parinte.
Poate inainte sa intre Markus la scoala, sa vedem.

Dar, vorba lunga, sa zic ce era important de fapt: nu ne face nici un bine relatiei noastre situatia asta. Dormitul separat. Ne instraineaza, chiar fara sa vrem. Sunt 100% convinsa ca ar fi mai bine pt noi sa dormim impreuna, dar........deocamdata asta este. Suntem optimisti si realisti totodata si facem tot posibilul sa nu ne afecteze prea mult

Asadar, inteleg si pct tau de vedere (si stii ca si eu sunt genul care face orice sa nu planga copilul ), dar are si socrela, pe undeva, dreptatea ei

Despre noi: nu i-am dat inca nimic la Mathias, i-am repetat vineri urocultura la alt lab., luni ne da rezultatul.

Se pare ca joi si vineri suntem (eu si sotul) in Bucuresti. Are el diverse treburi, mai mult sau mai putin importante, si daca printre ele ma pot strecura si eu sa ma intalnesc cu careva dintre voi, ar fi cool. Sa vad. O sa iau oricum niste nr. de tel. de pe contul comun.

Pupix!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Buna! Intrasem cu gand sa felicit Mariile, dar daca am vazut ca nu se cade, le trimit doar un gand bun, pastrez urarile pe 8 septembrie.

Raluca, daca te-am prins: ce mai faceti? Cum e bb? Inca nu se stie ce e? Tot la Rotaru ai ramas?( te-am cam asaltat)

Elle, sanatate bunicii! Las ca iesiti voi din pasa asta... Cum mai e Eva?

Laura D ce bine ca e week-end, nu?

Mergi la inceput

Codruta,suntem bine,crestem,am scapat de neplacerile primului trimestru

Da,raman tot la Rotaru,eu am fost multumita de el,nu am nici un motiv sa aleg un altul,desi ma batea gandul,dar nu am gasit nici unul "perfect",asa ca am rugat binevoitorii sa nu mai vina cu sfaturi.
Voi cand reveniti pe plaiuri bihorene?Sper sa stam pana la sfarsitul lui octombrie p-aici

Raluca,mamica Sonia Andreea si 12+

Mergi la inceput