Paturi supraetajate pt copii

Paturi supraetajate pt copii | Autor: martha78

Link direct la acest mesaj

As dori sa stiu cat de eficiente sunt paturile suprapuse pt ca as dori sa i-au, insa nu stiu cata siguranta ofera..ma refer la posibile caderi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu am vazut si cu un mini grilaj in partea superioara.Eu de exemplu as avea o rezerva sa culc acolo un copil micut,la vreo 3 ani.Daca e unul marisor,cred ca merge.|Iti dai seama ca trebuie sa fie maestru la coborit scara,noaptea ,sa mearga la toaleta.Citi ani au copiii tai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Noi avem paturi supraetajate, nu se pune problema sa cada, patul de sus are o bara de protectie, iar scara e din aceea cu sertare pentru jucarii in ea, adica are trepte mari.
DAR, daca ar fi sa mai mobilez iar camera copiilor nu as mai opta pt paturi supraetajate pentru ca in patul de sus parca nu ai aer. Cel putin asta e parerea mea si a sotzului. Cine doarme sus sufera de caldura si se trezeste cu nasul / mucoasele uscate. Daca folosesc aparatul Salin se mai atenueaza..dar nu se doarme bine. Cel putin asta e parerea mea intr-o camera de apartament obisnuit.
Dar poate suntem noi mai cu pitici..sunt curioasa daca alte mamici au constatat asa ceva..

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu nu. Poate acum vara sa sufere mai mult de cald cel mare care doarme sus, dar nu am remarcat in mod deosebit. Noi avem de la ikea, nici nu e foarte sus, adica Filip la 110 cm inaltime sta bine mersi in picioare in patul lui, chiar sare. Il pun pe sot sa-l masoare daca va intereseaza. Scara e normala, am mai cumparat tot de la ikea un "scaun-scara" ca altfel nu stiu sa-l numesc, dak va intereseaza il pozez, ca sa ajunga domniile lor sa se suie pe scara. Georgia inca nu poate sa coboare din el dar ma cheama de cate ori vrea sa coboare, de suit se suie singura, ea oricum se suie in locuri in care lui Filip inca ii este frica.
Copiii mei au 4 ani si 2 ani si pana acum nu am avut nici un accident, nici in timpul somnului nici in timp ce se jucau. Patul e destul de solid, doar cam incomod de schimbat lenjeria si ca veni vorba, trebuie sa va las tocmai ca sa merg sa schimb lenjeria.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Andreea, m-ai facut curioasa: am masurat, patul nostru de sus e la 140 cm distanta de podea. La noi sta degeaba, nu doarme nimeni in el. nu stiu, mie una nu imi place si ma gandesc sa il dau jos, da nu prea stiu cum..ca nu are partea aia de jos pe care sa stea..in fine asta deja e alta discutie.

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Si noi avem paturi supraetajate, din lipsa de spatiu, pt ca stam la bloc, am optat pt ele. Am fost incantata la inceput, sunt incapatoare, nu ocupa mult spatiu, are multe spatii de depozitare, dar daca as avea mai mult loc le-as face pat separat. Si eu zic ca nu prea e aer sus, avem si AC, dar nu-l poti lasa mult. Vara cand e cald acolo nu e aer, logic ca e mai cald
Martha, acum depinde de locul care il ai pt paturi, nu a cazut nicodata de sus, are bara de protectie inalta, scarile sunt late, cu sertare in el, deci siguranta e ok!

Va pun si poze
http://community.webshots.com/album/574014678SZkrHO

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Cred ca o sa ma mai gandesc daca cumpar..parca-s cam multe inconveniente si mi-e teama sa nu cada, mai ales ca e pus mereu pe sotii (are numai 3 ani)
Vroiam sa i-au tot din lipsa spatiului, vazusem unul fain la Kika...in partea de jos era pt adulti iar sus de copii; mi s-a parut interesant pt moment, acum nu mai stiu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Noi am facut mobila pt copii din care paturile arata cam asa (scuzati deranjul dar la ele e razboi 20 de ore din 24)
www.romleas.ro/mobila

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Al meu are 120 inaltime.
Martha, sincer, e interesant dar eu una am preferat sa fac ce am zis ca nu mi-ar placea in ruptul capului: am transformat sufrageria in dormitor ca sa dormim in camere separate. Ideea e interesanta pentru o garsoniera, dar daca aveti doua camere eu zic sa va mutati si sa ii lasati lui dormitorul.
Initial nici eu nu vroiam pat supraetajat, ci o canapea extensibila de la ikea la fel cu cea pe care dorm eu cu sotul in sufragerie. Tot sper ca pana se fac ei mai mari ne mutam si noi si le faem camere separate aswa ca pana la varsta de scoala ma gandeam ca nu e o problema daca dorm in acelasi pat. Pana la urma m-am luat dupa soacra-mea care a zis ca nu dorm bine impreuna, ca se lovesc si se trezesc unul pe altul nu stiu ce a fost in capul meu ca de fapt nu e deloc asa. Si ar fi fost mai misto cu canapea, dar ar fi fost vai si amar de spatele meu

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

si noi am luat pat etajat luna trecuta...
codrin a fost la bunici abea a venit de sapt dar a stat acasa 2 zile si a plecat la ceilalti bunici.cand a vazut patul a fost f incantat.dar seara...In prima noapte a dormit in cel de sus..si mama mea chinuita in cel de jos.noaptea urmatoare a dormit in cel de jos.da sa vad cum fac ...noi vrem sa o trecem si pe diana acolo..numai ca trebuie sa gasim o solutie sa nu cada din pat, cel de jos ma refer ca diana e mica.cel de sus e sigur..are bara de protectie.noi l-am luat de la o gradinita din bucuresti care le vinde ca tre sa ia altele...cu 6 mil paturile, scara, saltelele.are 150 lungime fara scara.

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

copiii mei au dormit in pat supraetajat pana anul trecut.

cel mare dormea la etaj, a dormit acolo de la 4 ani cam asa. patul avea 2 bucati de lemn puse ca aparatoare, iar pt patul de jos am cumparat o aparatoare speciala care s emonta sub saltea (cel mic a dormit acolo de la 1 an si 2-3 luni)

aveam 2 camere si a fost aranjamentul cel mai potrivit. copilul nu s-a plans de vreun inconvenient, nu se prea treezeste el noaptea in general, f rar se intampla, dar nu a avut probleme. cel mic se urca si el foarte usor pe scaritza (in timpul zilei, pt joaca)

taica-sau le-a despartit paturile anul trecut, cand ne-am mutat la 3 camere. ei dorm tot in aceeasi camera, doar ca acum e mai mult spatiu si au loc asa.
barbata-meu a optat pt solutia asta tot din motiv de pitici pe creier - zicea ca la el sus e prea cald, ca nu e aer si ca daca se invata asa or sa devina 'inseparabili' (asta din urma e un impediment pt el, ca pt mine e chiar perfect - ideea e ca eu nu am avut frati si am visat mereu sa fi avut... iar el are o sora cu care s-a paruit la propriu pana cand s-a insurat si a plecat de acasa)

ce vreau sa spun este ca eu daca ar fi sa redecorez camera copiiilor as alege din nou paturi suprapuse, unele colorate frumos si cu ceva dulapioare in ele cum am vazut in niste poze pe la topicul asta... mi s epare ok ca 2 frati de acelasi sex sa doarma astfel pana spre adolescenta, cand poate ca e nevoie de ceva mai multa intimitate

Mergi la inceput