Paturi supraetajate pt copii
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
spiridusul spune:
si eu am stat mult sa ma gandesc ce fel de paturi sa le iau baietilor mei (ca sunt si mari rau, unul are 9 l si unul 2ani jumatate)
am renuntat la ideea de supraetajate pt ca:
1. eu am dormit in caminul studentesc la etaj si era oribil; dormeam cu grija sa nu cad, aveam senzatia ca nu am aer, aveam cosmaruri, etc. etc.
2. sper sa nu imbatranim in apartamentul de acum, asa ca ... in 4-5 ani, cand vor mai creste, oricum schimb mobila
3.daca nu ne mutam de aici, sigur nu le va placea cum am aranjat eu, asa ca.. ajung tot la schimbat mobila :)
2. feng shui zice ca nu-i bine
asa ca am luat 2 paturi din ikea, din acelea care "cresc " odata cu copilul. au 90latime cu 120/160/200 lungime.
in forma 120 L incape si un copil de 7 ani
q.e.d.
aaaa
sa nu uit!
nu sunt un model de urmat
doar v-am povestit cum am gandit eu.
momentat tot cu mine dorm smecherasii
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anemona spune:
Am vazut in vreo doua locuri paturi care au dedesupt un fel de sertar care mai are o saltea pe el, este de fapt un al doilea pat care se trage seara, cand vor sa doarma piticii. Eu cred ca este o varianta de luat in calcul. Nu ocupa spatiu, nu este la inaltime si este usor de tras-impins. Am vazut la Neoset si la inca un magazin de mobila in Pipera. Cele de la Neoset sunt faine pt ca sunt montate pe pat de 120 cm si deci fiecare pat in parte e suficient de lat si confortabil.
Am gasit o poza care arata cam ca alea: http://www.licitatii-electronice.ro/produse/files/img460.jpg
Carmen_So spune:
Spiridusul, de ce zice Feng shui ca nu-i bine? ca ma intereseaza, vreau si eu pentru fete paturi supraetajate. Si eu le ochisem tot la Ikea, cele din otel, ca am experimentat "decesul" unui pat de lemn...
Eu trebuie sa le "vand" ideea dormitului singure in camera, si ma gandeam sa le imbrac cu baldachin si "haine" de printese, fiindca asa, de metal, sunt cam urate.
Cele cu sertar nu sunt prea comode, eu ma gandesc la mine, n-as sta sa le imping la loc in fiecare dimineata, si in plus, locul ala nu poate fi ocupat de altceva, doar daca nu muti tot mobilierul dimineata.
La treaba cu aerul, recunosc, nu ma gandisem, trebuie sa mai studiez, bine c-am aflat de la voi.
Carmen_So spune:
Am uitat sa intreb ceva: Androix, de ce spuneai tu ca sunt greu de schimbat paturile (lenjeria)? le-ai luat de la Ikea parca, stii cumva daca se poate lua si aparatoarea separat? ca eu as vrea una si pentru patul de jos, ca nr 2 a mea e mica inca.
Cricor spune:
Noi avem pentru copil pat suprapus, fara pat jos. Am ales solutia asta din motive de spatiu. Copilul nu s-a plans de caldura si-i genul care nu se inveleste niciodata, si ii este tot timpul cald. Noil-am luat de la Ikea, e de lemn. Problema cu patul a fost ca era prea inalt, asa ca i-am taiat din picioare.
Cand s-a urcat prima data in el a decretat ca nu-i place. I-am schimbat locul in camera (si ne-am dat toate aranjamentele peste cap) si de atunci e foarte multumit.
Personal il consider o alegere buna daca esti limitat cu spatiul. O problema ar fi ca-i mai greu de schimbat lenjeria, mai ales daca folosesti cearcafuri cu elastic.
MamiAmi spune:
Si eu sunt in cautare de paturi pentru baieti si am gasit asa ceva http://www.marconyxteamtools.ro/detalii_produs_20_pat-masina-doble-extra.htm. Mi se pare super interesant. Poate va da si voua ceva idei. La mine nu conteaza spatiul ca sa pun paturi etajate (vom sta la casa), dar mi-a placut foarte mult sistemul acesta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anuska/Anuska.jpg)
Anuska spune:
Eu le-am luat pat gen "mezanin" adeca are 140/200, dorm amandoua in el si sub ele se joaca la greu pe timpul zilei; adica acelasi spatiu utilizat de 2 ori! Sunt incantate! Singura pb e ca e cam aproape de tavan, cred ca o sa mai tai din picioarele patului (acum sub el e cam 165 cm ......)
Si pana-n adolescenta nu tine el! *********************************
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorellay/lorellay.jpg)
lorellay spune:
noi nu mai avem deloc probleme...a fost o perioada cand codrin a vrut sa doarma jos...acum are 2 luni de cand doarme in patul de sus..sunt tare multumita...e mai cald...
muncim sa facem "gratar" la patul de jos sa o mutam si pe diana...e mica si patul de jos nu are protectie.
noi am vrut pat etajat tot din lipsa de spatiu...l-am luat..am fost incantati..codrin cand l-a vazut a fost super fericit..a stat toata ziua sus..si la culcare..cucu...el NU VREA SUS!l-am lasat jos ca nu se punea problema sa o mutam pe diana.incet incet o mai mutam pe ea cu el in camera..dar cu patutul ei...si e super...copiii au aprox aceeasi ora de culcare...sper ca pana in primavara sa pot spune fericita ca dorm amandoi in camera lor, fiecare in patul lui
Sorana de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anemona Am vazut in vreo doua locuri paturi care au dedesupt un fel de sertar care mai are o saltea pe el, este de fapt un al doilea pat care se trage seara, cand vor sa doarma piticii. Eu cred ca este o varianta de luat in calcul. Nu ocupa spatiu, nu este la inaltime si este usor de tras-impins. Am vazut la Neoset si la inca un magazin de mobila in Pipera. Cele de la Neoset sunt faine pt ca sunt montate pe pat de 120 cm si deci fiecare pat in parte e suficient de lat si confortabil. Am gasit o poza care arata cam ca alea: http://www.licitatii-electronice.ro/produse/files/img460.jpg |
anemona, daca mai citesti pe aici, ai putea sa-mi spui la ce preturi ai vazut genul asta de paturi? As vrea sa le iau si eu la ai mei ceva de genul asta.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorellay/lorellay.jpg)
lorellay spune:
ai cautat in catalogul ikea?
hai ca ma uit eu acum
Sorana de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]