Burtici fericite de septembrie-octombrie (141)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata preferatelor,
v-am zis ca nu nasc acum sau ca daca ma apuca nascutul intru si va zic concret, in caz ca nu pot pe net, macar ceva sms trimit, nu va las in ceata, nu plec sa nasc fara galerie...
am adormit pe la 3 si ceva, poate 4 dupa reprize de vomitat si niste dureri de spate criminale. mereu ma gandesc "mai rau de atat nu se poate" si sa-mi bag cracii ca universul imi zice cu "ia de-aici ca sa vezi ca se poate" - nemernic univers. no spa- apa de ploae
si cat am reusit sa dorm m-am chinuit cu durerea nemernica, din 10 in 10 min ma chinuiam sa ma intorc ca sa revin la pozitia initiala
am uitat sa va zic ca e crancen sa vomiti cu ditai burtoiul atarnand de tine....lupta serioasa cu gravitatia...
m-am trezit acum, am mancat ce mi-a lasat minunatul sotz (acum e minunat saracu', ieri l-am hulit juma' de zi) care e la munca dupa o noapte de nesomn si de plimbat ligheane cu continut scarbos...
ma dor toate oasele, picioarele, mainile, gatul, capul...mi-am luat pastilele de zi cu zi si un no spa (pentru moral) si nu cred ca are vreo legatura cu pestii sau cu sarcina....ca doar nu nasc prin maini sa ma doara mainile...vreau sa dorm si sa ma odihnesc azi cat de mult, poate din cauza nemernicilor de mosafiri care nu mai imi dau pace si nu mi-au permis sa dorm ziua ca vacuta, cum stia corpul meu ca se face....daca mi se mai intampla ceva, o tai la spital (nu inainte sa va anunt)

inca ceva: luto, fa-ti mama AMR pana vine Adi, ca aia e important...daca vine poti sa nasti si acasa...stiu eu ca o sa te simti muuuuult mai in siguranta si mai protejata
aida - esti foarte frumoasa instelata asa....de azi noapte am admirat achizitia cea noua

si uelcom, nelaM

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

Luto stii cum crestea demnitatea in mine........
Pe vremea aceea mergeam mai mult pe la Moisica si pe Marinescu, la Giulesti si se amuzau copios pe seama lor, zau daca mai erau tentanti sa priveasca prin alte parti, ca nu-si puteau dezlipi privirea de la ingenioasele astea. Mai ales ca ale mele nu-s chiar fara deshte, sunt 3 sferturi si au un singur desht, precum copita de magarusa, asa cat sa semen cu personajele din postulatele pline de realism ale Aidei.
Ma stia tot spitalul dupa soseatele astea, vedeta m-au facut.......
Oricum, de atunci mi-am promis sa-i uimesc de fiecare data si de abia asteapta Giulestiul aparitiile mele, sper ca macar pentru 2 luni sa mai am imaginatie, sa le tin interesul treaz pana la nascare.......

Sunt sigura ca si fetele vor ..dar si eu....o poza cu un piciorus de Oana cu o astfel de soseta....ca parca asa in cuvinte nu are farmec.
Hai te rugam

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

absolut!

Si filmul de care zice, cu bebe care reactioneaza la sunete (acuma vad ca si-a editat mesajul si e un aliniat in plus fata de citatul tau)

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

neata fetele!

iulika ma bucur ca esti bine! am avut ceva emotii mai ales ca eram la recuperari....vreau sa zic ca am verificat intai prima pagina de la ultimul capitol sa vad daca nu a aparut bebe...maine fac si eu 37 de saptamani si nu s asa curajoasa ca tine....noaptea la culcare ma gandesc cu teama sa nu se grabeasca...nu stiu de ce am senzatia ca noaptea as intra f tare in panica..
felicitari si pt noul titlu de matusica! minunat!

techilei si tuturor fetelor aniversate multi ani fericiti, copii cuminti si isteti! (m-au amuzat tare perlele fratilor mai mari..cea cu spalatul pe maini dupa toaleta...super!)
techila sper ca esti bine!si ai vomat doar pt ca ceva nu a mers..nu ca semnal de alarma!

monikus, am vazut ca ai amintit de mine, multumesc, sunt cu ochii pe voi insa mi-e mai greu sa scriu pt ca sunt in contratimp...

luto...intr-adevar gasca de "constipate" e mare...pe mine m-a ajutat f tare in sarcina regimul monti (se pare ca si cristina_ana e acum pe baricade- ma bucur ca iti place)..mi-am facut eu painea cu tarate faina intergrala, dulciurile la fel...
aida steaua ta arata minunat!
selen, monica? nu au mai scris de ceva vreme, sper ca sunt bine!

anco super zona, faine poze iar tu arati fantastic cu 2 bebei!

kaiwachan...kg ma scot din minti si pe mine..mai ales ca am grija..in ultimele sapt a fost kg si sapt...am ajuns la 16...deprimant..mai ales ca ma cearta medicul de fiecare data! culmea e ca toata lumea imi zice ca nu m-am schimbat da nu se uita nimeni sub fusta sa vad ca copane am facut!

revin, azi am mai mult timp, cu siguranta am mai uitat pe ici pe colo...prin punctele esentiale!

36+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

[quote]citat din mesajul lui aidaciolac

nelaM bine ai venit la noi. Incepe sa scrii repede inca 10 mesaje ca sa vorbim in timp real , pana atunci vei fi moderata si din cauza ritmului in care scriem e posibil sa nu iti vedem mesajele

Da da, am inteles si de la Luto ca tre sa scriu 10 mesaje sa pot aparea in timp real.
Dumnezeule, dar voi scrieti intr-un ritm teribil!! Imi place, nu ma intelegeti gresit.
Ce sa scriu in zece mesaje? Ca nu imi vine nimic acuma... lasa ca vad eu cum recuperez.

Nela, viitoare mamica de Ana Banana, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Luto, scumpa mea e un postulat in pedagogie, al unui domn Pestalozzi, cica parintele stiintei asteai, care spune "nu toti le putem pe toate".
Pai, sunt multilateral dezvoltata pe niste parti ale creierului, cred ca stau mai bine pe stanga, dar cu dreapta am deviatii serioase si am iou impresia ca pe partea asta dreapta a creierului e chestia aia cu stiinta in calculatoare, ca aici am niste limite serioase.
Nici sa-mi pun semnatura nu stiu, sau nu vreau, sau nu pot, sau n-am timp, sau nu ma pasioneaza, sauuuuu........... zau daca pot sa-mi raspund singura la intreabarea asta........ Cand vine vorba de pus poze, transfer de poze, descarcat programe, pur si simplu mi se blocheaza toate functiile neuronale, ma transform in blonda veritabila si nici chirurgical cred ca nu poate fi reparata chestia asta.......

Dar cand o veni sorocul "sa accept" ca e cazul sa invat si eu chestiunea asta, promit solemn ca printre primele poze va fi una cu un prim plan cu deshtele mele "vedeta de Giulesti" si cu fii'mea agatata de ele, sa se vada si rezultatul cracirilor mele ginecologice.....

Da, Raluk, ma prinsasi, am boala cu reeditatul mesajelor, mai exact cu completarea, ca uit sa ma semnez, mai pun cate-o virgula la ce scriu, mai fac o adaugire, asta ca sa nu ma apuc de un altul nou, pe aceeasi tema cu anteriorul.....
Mi-s lunga-n fraze si nici eu nu stiu cand se apropie finalul uneia, ii dau drumul si apoi bag de seama ca nu-i toata.......

Pai daca intri in link-ul cu filmuletul dat de mine, atunci gasesti in link-ul de 2 ore mai multe alte filmulete prezentate de nenea biologul celular, printre care si acesta cu "miscaciunile" bebelachelui in burtica muma'si cand afara se intampla una-alta......

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata, burtici.

Nela, bine ai venit printre noi. Sa ai o sarcina usoara

Techila, sincer eu chiar ma speriasem acum de dimi cand am citit ca te-ai simtit rau. ma bucur ca esti mai bine.

Iulika, stiam eu ca a fost alarma falsa cu tine.

Elle, imi pare tare, tare rau prin ce treci cu Eva. E cumplit. Asa am patit si noi cand am fost internati. Intri cu una si iesi cu alta. Uite eu din 1 septembrie incep sa-i dau iar propolis. IN lunile in care i-am dat anul trecut nu mi-a mai facut nici un fel de raceala.
In cazul in care nu ati scapat de afte, sa-mi spui ca sa-ti spun despre solutia cu care l-am scapat eu pe Matei. Sunt farmacii care ti-o prepara si fara reteta.

Mai fetelor, m-ati omorat cu link-urile alea de la vestitul nostru magazin. Rad de ma prapadesc de fiecare data.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 34+

AMR 4-5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Dana, sosete din alea cu degete poti sa iti iei de pe net de www.toesocks.co.uk/" target="_blank">aici. Sau poate te intelegi cu Lutoniana sau Manga sa iti trimita vreo 2 perechi, ca sunt sigura ca in UK sunt in toate formele si lungimile.

Eu am 2 perechi: una gri, gen blanita de monstru, sunt mai scurte si arata funny. Celelalte sunt luuuungi, pana la genunchi, in dungi multicolore si sunt antiderapante . Mie primele mi-ai prins bine, ca le puneam si scoteam usor cu taietura pe burta...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Aida, poze inca nu mi-am facut cu noua freza, insa m-oi trage in chip zilele astea

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Vai, techila ce noapte ingrozitoare!!!

Oare ce o fi fost? Ceva ce ai mancat? Of, si din nou iti admir sotul!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

Luto, scumpa mea e un postulat in pedagogie, al unui domn Pestalozzi, cica parintele stiintei asteai, care spune "nu toti le putem pe toate".
Pai, sunt multilateral dezvoltata pe niste parti ale creierului, cred ca stau mai bine pe stanga, dar cu dreapta am deviatii serioase si am iou impresia ca pe partea asta dreapta a creierului e chestia aia cu stiinta in calculatoare, ca aici am niste limite serioase.
Nici sa-mi pun semnatura nu stiu, sau nu vreau, sau nu pot, sau n-am timp, sau nu ma pasioneaza, sauuuuu........... zau daca pot sa-mi raspund singura la intreabarea asta........ Cand vine vorba de pus poze, transfer de poze, descarcat programe, pur si simplu mi se blocheaza toate functiile neuronale, ma transform in blonda veritabila si nici chirurgical cred ca nu poate fi reparata chestia asta.......

Dar cand o veni sorocul "sa accept" ca e cazul sa invat si eu chestiunea asta, promit solemn ca printre primele poze va fi una cu un prim plan cu deshtele mele "vedeta de Giulesti" si cu fii'mea agatata de ele, sa se vada si rezultatul cracirilor mele ginecologice.....

trebuie sa recunosc ca mi-a placut raspunsul tau si eu personal te-am inteles....dar it garantez ca vor fi niste fete care se vor oferi sa te invete cum se face
Eu nu am inclinatii de a explica si de aceea nu ma bag.
Oricum nici macar nu stim cate saptamani ai asa ca musai ai nevoie de o semnatura si tu....nu ai cum sa faci parte din turma si sa fii mai cu mot

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput