Burtici fericite de septembrie-octombrie (141)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Intrebari:
"1. Depinde de gradul de maturare al placentei daca aceasta se va desprinde sau nu la nastere? In sensul ca unele femei trebuie chiuretate pt ca placenta nu se desprinde singura(mama mea a patit-o la ambele sarcini )
2. E vreun semn de problema daca bebele meu are femurul mai scurt decat restul masuratorilor? Adica la masuratori mereu a iesit cu cateva zile mai mic la femur decat restul masuratorilor. Sau va fi doar mai mic de statura??
3. A adevarat ca pe masura ce te apropii de final, bebele nu mai misca asa de mult pt ca nu are loc??"

1. Eu una, din cele citite, auzite si indelung studiate, cand aud "mama mea a patit-o", ma cam panichez, pentru ca, cel putin in cazul meu, eu am o sarcina identica cu sarcinile mamitei mele, desi suntem de pe planete diferite, insa se pare ca aparatul genital la mine e o copie la indigo cu ce poseda ea; in ceea ce priveste gradele de maturare ale placentei, aici desi am tabele pe care ti le pot pune la dispozitie, pot sa-ti spun ca mai bine te intreb "ce medic a efectuat ecografia?", deoarece daca mergi la 3 medici, greu vei gasi o parare unanima cu privire la gradul de maturare; la Iosup, de exemplu, cred ca 90% avem la morfofetala de trim II gradul II de maturare, iar la cea de trim III, gradul II spre III de maturare; cate case, atatea previziuni....
2. fii'mea la capitolul femur e mai mare cu vreo 2-3 saptamani, de unde singura concluzie pe care pot s-o trag e ca are cracii lu' tat'su, ceea ce nu ma sperie, cat timp sta la caldurica cu ei si nu-si scoate destele pe afara; dar ai vazut ca in tabelul meu sunt valori normale cu limite destul de mari, eu una cred ca te incadrezi fara probleme in limitele acelea minimale si maximale
3. aici n-am experienta, ca sunt la prima "monta", dar la mine incepe sa "viermuiasca" din ce in ce mai serios, ca prinde putere; daca ai probleme legate de "miscoceala" se face un test special, iti spun, asa, poate te apuca vreo curiozitate si vrei s-o faci si p-asta, ca sa stii, pentru cultura ta, ca mamicutza constincioasa, ca bebele creste bine mersi si fara zeci de teste si ganduri necurate din parttea noastra.

Pupicei!

Si nu mai radeti de sosetele fara deshte, ca eu sunt posesoarea a 2 perechi colorate, frumusele foc, de prin partile occidentale achizitionate in urma cu ceva ani si ele au fost preferatele mele pe la ginecologi, ca atunci cand ma craceam pe mesele lor, ma dezbracam eu cat ma dezbracam, dar aveam dom'le sosete in picioare, ca-n povestioara cu "hainele imparatatului", cat sa nu ma simt total dezgolita........

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Aida, sper ca esti mai bine dupa cazatura
Sorry pt cearta cu mama ta. Se mai intampla. Si ai mei mai au accese din astea de protejare, dar stiu ca o fac cu intentii bune, mai ales ca sunt departe. Asta nu inseamna ca pe moment nu ma zburlesc si eu , insa incerc sa nu ma enervez prea tare...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

Si nu mai radeti de sosetele fara deshte, ca eu sunt posesoarea a 2 perechi colorate, frumusele foc, de prin partile occidentale achizitionate in urma cu ceva ani si ele au fost preferatele mele pe la ginecologi, ca atunci cand ma craceam pe mesele lor, ma dezbracam eu cat ma dezbracam, dar aveam dom'le sosete in picioare, ca-n povestioara cu "hainele imparatatului", cat sa nu ma simt total dezgolita........

erai cu mult mai acoperita cu acele sosetele

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza,

Am primit eu mesaj de la mimika sambata in care imi zicea ca avea baietii in salon, erau foarte bine si azi ii externeaza. PRin urmare, azi s-ar putea sa nedea chiar ea personal vesti.

Pup

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

M Oana uau, din nou . Multumim! Esti tare simpatica (prima monta )

Elle ooofff, sa mergi la spital sa te faci bine si sa vii cu inca o boala... Ce rau imi pare ca treceti prin atatea! Doamne ajuta sa scapati repede, sa se poata bucura Eva de vara si tu de sarcina!

Aida si al meu labrador se sperie cand le pun apa noua . Si mie mi-e tare drag, desi la mine se baga in suflet de tot . Nu scap nepupata cand sunt langa el, daca ma aplec atunci sigur sare pe mine sa ma pupe, sa ma linga, sa ma pureceasca toata toata. E super agasant cu dragostea lui, foarte rar sta linistit sa-l mangai pe cap eu, frumos, elegant . Ooo, inca o chestie interesanta: daca ma musca ceva tantar, daca ma lovesc, ma ard sau altceva (nu neaparat cu rana deschisa), acolo merge direct sa ma linga! Si imi trece imediat si mancarimea, durerea, si rana

Melania te asteptam cu vesti bune de la doctor!

Aida daca tot te simti excelent, mai bine odihneste-te! . Uau, si m-ai luat cu matematica si logica in buna dimineata

Fetelor, am schimbat prefixul

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:

Anco am vazut ca vrei sa descarci de pe net filme interesante despre psihologia copilului. Iti trimit un link cu un filmulet documentar de vreo 2 ore, prezentat de un biolog celular, ceva nu prea usurel, cu unele pasaje cam greoaie, insa la final sigur vei ramane cu multe idei utile si sigur multe dintre teoriile tale despre cresterea copilului vor fi confirmate, astfel incat eu iti garantez ca nu vei pierde timpul degeaba cu aceasta vizionare. L-am primit si eu de la niste mamici destepte foc si de aceea il dau cu placere spre vizionare la fete deschise la minte.
http://video.google.com/videoplay?docid=-488370216086689353&ei=nHVYSfmGF

neatza la toata lumea!

techila, sper ca nu le trece prin cap pestilor sa vina. tre sa mai stea putin acolo. nu ma speria si tu. eu ti-am tot spus ca te obosesti prea mult pe acasa. trebuie sa incetezi cu orice activitate, e vorba de 1-2 saptamani.

scumpa mea iti multumesc de link, eu cautam de citit ceva, dar e ok si sub forma asta.

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Luto stii cum crestea demnitatea in mine........
Pe vremea aceea mergeam mai mult pe la Moisica si pe Marinescu, la Giulesti si se amuzau copios pe seama lor, zau daca mai erau tentanti sa priveasca prin alte parti, ca nu-si puteau dezlipi privirea de la ingenioasele astea. Mai ales ca ale mele nu-s chiar fara deshte, sunt 3 sferturi si au un singur desht, precum copita de magarusa, asa cat sa seman cu personajiul din postulatele pline de realism ale Aidei.
Ma stia tot spitalul dupa soseatele astea, vedeta m-au facut.......
Oricum, de atunci mi-am promis sa-i uimesc de fiecare data si de abia asteapta Giulestiul aparitiile mele, sper ca macar pentru 2 luni sa mai am imaginatie, sa le tin interesul treaz pana la nascare.......

Anco, lasa mama draga, ca daca e forma vizuala retii mai bine, mai ales ca are si poze multeeee.....
Mie mi-a placut mult un filmulet scurt prezentat in care se vede cum reactioneza bebelul in burtica cand ii pui muzica lenta si apoi cand tipa tati la mami...... Suuuuuuupeeer!

33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Neatza,

Am primit eu mesaj de la mimika sambata in care imi zicea ca avea baietii in salon, erau foarte bine si azi ii externeaza. PRin urmare, azi s-ar putea sa nedea chiar ea personal vesti.

Multumim mult
dar tu ce faci ? nu zici nimic de tine ?

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Iupiiiiiiiiii Moni multumim mult!!!!

tu cum esti?

30+

Mergi la inceput

Citat:

Luto stii cum crestea demnitatea in mine........
Pe vremea aceea mergeam mai mult pe la Moisica si pe Marinescu, la Giulesti si se amuzau copios pe seama lor, zau daca mai erau tentanti sa priveasca prin alte parti, ca nu-si puteau dezlipi privirea de la ingenioasele astea. Mai ales ca ale mele nu-s chiar fara deshte, sunt 3 sferturi si au un singur desht, precum copita de magarusa, asa cat sa semen cu personajele din postulatele pline de realism ale Aidei.
Ma stia tot spitalul dupa soseatele astea, vedeta m-au facut.......
Oricum, de atunci mi-am promis sa-i uimesc de fiecare data si de abia asteapta Giulestiul aparitiile mele, sper ca macar pentru 2 luni sa mai am imaginatie, sa le tin interesul treaz pana la nascare.......

Sunt sigura ca si fetele vor ..dar si eu....o poza cu un piciorus de Oana cu o astfel de soseta....ca parca asa in cuvinte nu are farmec.
Hai te rugam

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput