Burtici fericite de septembrie-octombrie (141)
Raspunsuri - Pagina 15
anco spune:
asa , deci sa incerc o rememorare
bun venit, nelam!
aida, ce ai ?si pe tine te mananca undeva? lasa naibii geamurile in pace, iar vrei sa te sune mama noaptea la 12 sa-ti spuna ca a vorit ea cu nu stiu cine despre situatia ta?sau vrei ca techiluta sa iti plangi de mila de rau? se sta!!!
techiluta, sper ca acum esti bine si stai cuminte la orizontala. sa nu indraznesti sa te misti de acolo si sa le spui musafirilor tai ca nu-i mai primesti sau nu esti acasa sau ce vrei tu. gata, s-a terminat cu ei pana peste ceva vreme.
moni, ma bucur sa aud vesti super despre mimika. abia astept sa o aud pe ea povestindu-ne cum a decurs treaba.
fetele cu kk, eu nu intru in gasca voastra 

, eu fac kk normal.
si toata dsarcina am facut asa, dar pentru aia tot mi-au aparut hemoroizi, cica din cauza greutatii sarcinii.
si daca tot vorbim de greutate, azi e ziua de cantarit. dupa ce tremit mesajul asta ma duc la cantar.
mary07 ar fi fain sa ne intalnim ca nici eu n-am treaba
, oricum asteptam vesti de la control 
P.S.bineinteles ca neuronul face figuri si voi nu va suparati ca la unele am reusit sa colorez numele si la altele nu. eu va iubesc la fel pe toate, dar neuronul e de vina.
anco
34+
???? si 
poze
techila spune:
aida, daca tot te rasfeti pe sezlong e musai sa ai si un
d-asta, ca sa cunosti placerile supreme...mai ales ca acum esti instelata, tre' sa te ridici la un anumit nivel....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Vai, techila ce noapte ingrozitoare!!! ![]() ![]() ![]() Oare ce o fi fost? Ceva ce ai mancat? Of, si din nou iti admir sotul! |
eu admir orice gen de sot...numai sa fie

Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
lutoniana spune:
Mai Oana fata babei, cati ani ai ?
pai nu mai edita mesajele ca astea active asa ca mine
nu mai merg inapoi sa reciteasca ...ca oi fi eu sclerozata dar nici chiar asa ca sa citesc de doua ori 

Acum am observat intamplator ca ai mai bagat un carnat la un mesaj.....offf offfff....mai mai
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
NelaM spune:
Multumesc tuturor de mesajele de bun venit.
si 
Imi sta pe creieri de azi de dimineata sa intreb de kaiwachan daca este ok. Am vazut de dimineata pe net ca in Japonia a avut loc un cutremur tare urat, 7.1 intensitate. Japonezii sunt mese in constructii si in supravietuirea la cutremure, nu s-au inregistrat pagube materiale nici la asta. Dar ma gandesc ce sperietura o fi tras kawaichan.
Daca nu gasesc ce sa scriu pe 10 mesaje, va trimit bancuri... cate unul pana se fac 10.
Sa nu ma injurati.
Nela, viitoare mamica de Ana Banana, 33+
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila aida, daca tot te rasfeti pe sezlong e musai sa ai si un d-asta, ca sa cunosti placerile supreme...mai ales ca acum esti instelata, tre' sa te ridici la un anumit nivel.... |
poate o convingem sa fie Guru nostru
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
techila spune:
raluk, nu cred ca a fost de la mancare....credca am vomitat de durere....si nu, nu ma voi ridica din pat azi...poate maine desi nu cred nici asta...
abia astept sa vina mimika sa ne zica de grasi si sa puna poze...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
eu admir orice gen de sot...numai sa fie ![]() ![]() Cea mai fericita 35 + cu ![]() AMR 5 SAPTAMANI |
AMR-ul e in scadere si la tine, puiule

30+
aidaciolac spune:
nah M Oana sa stii ca ne faci sa ne cumparam sosete dinalea
, eu daca ii arat la husband o sa scoata pe gura diverse
are asa o imaginatie 
monicutz norocul tau ca esti
ca altfel puneam
pe tine , asa sa dispari?unde umbli?[;D] esti bine?
Multumim de vestile de la mimika
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
M Oana spune:
Luto cum sunt una care se-ncalta si cu 3 sferturi de soseata, de dragul demnitatii, gasesc eu de-o semnatura, chit ca-mi pun amprenta de pe buricul deshtutului lu' fie'mea.
Saptamana trecuta a tras-o Iosupelul in poza in burtica la mami, de zici ca a pozat-o cu blitzul, asa perfect a iesit, nu credeam ca poate exista poza 4D de 32 de saptamani atat de clara. Si fetelor, E A MEA, SIGUUUUUUUR, copie la indigo, nu alta......
Nu-mi cereti dovada, ca va zisai ca inca nu mi s-a copt sorocul s-o-nvat si p-asta.
Iulika si Techila uitai sa va zic ca ma bucur tare mult pentru voi ca sunteti cu toate cele in grafic si mai aveti timp sa va bucurati de perioada asta......

Iar in ceea ce priveste certurile din ultimele zile, cre' ca e ceva in aer, toata lumea e cu capsa pusa din toate nimicurile, toata lumea e ofensata din te miri ce, sa mor daca am asistat la certuri mai inutile si mai gratuite ca-n ultima vreme, peste tot pe unde-am colindat...
Iar cele mai de evitat pe perioada asta caniculara sunt Administratiile financiare si locurile publice, zici c-a dat strechea-n ele, dar ciuma strechii misuna libera si pe la prieteni, rude si alte fiinte inconjuratoare, cuvant de parol, parerea mea.![]()

33+