Burtici fericite de septembrie-octombrie (141)
Raspunsuri - Pagina 16
tulibu spune:
Neata fetele! am reusit sa ma trezesc, ma dor toate alea, si ma ales ma rupe rinichiul drept, partea proasta e ca nu trece cu nimic, sper sa nu fi avut vre-o pietricica pe acolo si sa o fi luat-o la vale ca imi iau campii. poate trece.
Bun venit nelaM, probabil ca la deseara o sa vezi ce iti scriem noi.
Techila ma bucur ca intr-un final, totul e bine. Poate ti-e trecut si la noapte nu mai ai surprize d-astea nasoale.
Cu ingrasatul ce sa spun ca eu la 29 de sapt, am luat deja 17 kg, cred ca ma fac cat casa poporului, deja am cedat psihic, si ma apuca depresiile de cate ori ma uit in oglinda. si in fiecare zi imi zic ca mai bine bagam cate o pizza la ficare masa si tot nu ma faceam atat. Asa n-am mancat nici pizza decat de cateva ori si m-am facut si cat o vacuta, la propriu....

Sper sa treaca macar in juma de an, ca altfel cred ca mi-o iau nervii pe coclauri.
pana una alta va pup pe toate

Ioana
28+ 

bebe
lutoniana spune:
Eu m-am gandit ca in timp ce alaptez sa-mi pun si niste de'astea
ca sa intru in iarna fotomodela ![]()
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
diamar78 spune:
Techila, sper ca e primita si astazi urarea de la multi ani dar eu in weekend nu reusesc sa intru. Poate ai mancat ceva ce nu ti-a cazut bine. Eu la prima sarcina am mancat o punga intreaga de legume mexicane si apoi toata noaptea am vomitat.
"Noroc" ca mai lucrez si mai intru de acolo in timpul saptamanii. Ma gandesc sa mai merg pana in septembrie dar parca m-am saturat, am devenit foarte irascibila si va enervez din orice. Ma mai supara si strengarul cand nu asculta si face figuri ca orice copil de 2 ani.
Elenuta, sanatate Evei. Dar ea a fost internata doar pt aftele alea?
32+ cu
Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
raluk16 spune:
Fetele, va las ca trebuie sa rezolv ceva in oras... culmea, la finante
, deci nimic placut.
techila sper sa fii bine de tot pe cand ma intorc. Sa nu uiti sa bei multe lichide, ca dupa o noapte din asta poti fi deshidratata. Si am tot citit ca si deshidratarea e vinovata de nasteri premature.
Pentru rinichi cred ca e ok ceaiul de codite de cirese, am intalnit multa lume care s-a vindecat si de puroi pe acolo cu ceaiul asta. Si l-am cautat pe net cand am avut eu criza de rinichi si nu zice nicaieri ca e interzis in sarcina. Si cel de urzica e ok.
Sper sa nu lesin undeva in soare 
30+ 
monica_dicut spune:
Aida, nu dadea 
. Sunt si io in depresie si nu vreau sa stric atmosfera. V-am zis ca anunt daca e ceva, nu scaapati asa usor. Ca doar am nevoie de muuuuuuulte agitate sa prind curaj ca-mi tremura chilotii pe mine.
CE sa va spun, ca sambata m-a apucat iar vrednicia si am mai frecat niste locuri neumblate de pe vremea lu STefan cel Mare. Dupa care am picat franta iar ieri lesinata de pofta am convins soatza si niste prieteni sa-mi faca si mie hataru cu porumb copt, prin urmare am fost la iarba verde. V-am citit, stiu tot ![]()
DA tuta cum sunt n-am urat si eu nimic techilei 
Asa ca 
TECHILA 
SI iarta-mi lipsa de insiratie ca as vrea sa-ti urez ceva inteligent si simpatic asa ca tine da nu ioese ca n-are de unde. Prin urmare iti doresc sa fi sanatoasa tu si pestii si familia ta frumoasa si sa ramaneti asa toata viata 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
anco spune:
ma-am cantarit ![]()
![]()

nici nu vreau sa zic cat am.

inca 1,5 kg de lunea trecuta. adica 66,5kg, adica 21,5kg in plus fata de inceput.

intre timp mi-a venit si factura de rca la masina, alt motiv de 

, 740 ron (ca masina e leasing, deci platim persoana juridica), ai grija techiluta ca asa o sa platesti si tu la xtrail...proportional cu capacitatea masinii ![]()
vrau sa ies sa mai platesc ceva facturi ca niciodata nu scapam de ele. tot platim si tot apar altele. ne vedem si auzim mai tarziu.
anco
34+
???? si 
poze
tulibu spune:
nelaM, nu te injura nimeni, trimite bancuri, ca noi suntem amatoare.
Nu stiam de cutremur, Kawaichan, este la Tokio, la control avea prog dimineata, sper sa fie ok.
Ioana
29+ 

bebe
M Oana spune:
Luto ma intrebi de ani? Sunt din categoria "bunicutze", dar sa stii ca nu de la varsta mi se trag defectele in ale calculatorului, mai ales ca varsta fizica, aia de buletin, arata 34 (inca
), insa varsta fizionomica e blocata undeva pe la 25-27, duc lupte serioase pe unde ma duc, ca sa fiu luata in serios si bagata in seama, mai ales ca am o profesie destul de serioasa, care nu se pupa deloc cu infatisarea, fapt pentru care cre' ca a tot fost necesart sa compensez cu inventivitate multa si uite cum ajunge omu' la compromisuri de 3 sferturi pe la sosetutze.....![]()
Si promit, de dragul vostru, avand in vedere ca aici paginile se scriu cu viteza vantului turbat sa nu mai revin, dau pe teava cum imi vine......
Aida la reclame is buna, ca am avut multi ani tangenta, indirect e adevarat, cu domeniul, dati-mi orice dracovenie din alea gen "cruce pentru soacre poame acre" si sa vedeti ce vandabile devin produsele, totul e cum le privesti si cum "impachetezi" produsul, lumina in care-l pui, unghiul, reflectorul, metafora, d-astea .....
33+
Ellenuta spune:
techila uff ce noapte cumplita ai avut! tin pumnii sa-ti fie bine si sa nu mai treci prin momente din astea!
roxxy i-au trecut aftele, e ok .. propolis ii iau de la plafar .. cat sa-i dau? multum' de pont! 
diamar a fost internata ptr ca timp de doua zile nu a mancat si nu a baut nimic .. era deshidratata si avea glicemia mica .. la un pas de lesin .. plus un rosu in gat ... si uite ca ne-am ales cu alte uratenii din spital .. in plus, ea e tare capoasa si nu vrea sa ia nimic pe gura, daca o fortez, vomita .. plange pana vomita ..
si acum pica bomba ... fii-mea are bronsita acuta ..
eu ma duc pe pustiu .. tinem branula pana miercuri .. si apoi mai vedem
.. sunt tare suparata, fetelor .... va dati seama daca acum mi-e greu dar cand or fi doua si o sa se imbolnaveasca amandoua odata?? 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun