Burtici fericite de septembrie-octombrie (141)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna dimineata pe la pranz dragelor

Am vazut ca a fost un week-end plin pe aici... aida cu accidentul la curatenie (felicitari insa pentru steluta), techila cu o noapte nedormita si vomitaturi, luto cu contipatie, anco vrea stiinta in ale cresterii copiilor, M Oana plina de intelepciune, Iulika ne da emotii si ea (felicitari matusico pentru asa nepotel)

Si eu am avut un weekend placut: a venit sora mea acasa de la Constanta sa ne prezinte la tot familionul pe viitorul ei sotz - o poveste de dragoste superba intre ei, romantica pana in varful degetelor, s-au cunoscut in urma cu o luna si deja in octombrie fac cununia civila iar la anul in iulie nunta. Vor casa si copii, totul la foc automat

Ieri am fost in plimbari prin gradina botanica sa vedem trandafirii in timp ce husbandul a fost la meci, apoi pizza la o terase si nani de voie pana la 9 dimineata. Nici eu nu pot sa cred cat de bine ma pot odihni noptile

Aaaaa... era o intrebare despre kilograme: eu raportez 11 kg la bord in plus la cele 32 de sapt. si cu siguranta voi ajunge si chiar depasi cele 15 kg "regulamentare" pe care mi le-am propus. Si burta mea in talie are 103 cm.

Aida au fost de coma toate articolele de "cumparat" pe care le-ai gasit la magazinul virtual.

Hai ca v-am spus prea multe despre noi

Ramona

Tudor Gruia 32+

AMR 8 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ellenuta fii barbata...in primul rand tu vei fi mai puternica ca nu vei mai fi gravida si poate nu se imbolnavesc amandoua odata

Eu ma retrag acum ca ma striga patria sa ma implic si eu in ceva sa nu stau chiar asa degeaba.
Se pare ca azi e si frumos afara...asa ca plec la plimbare si la ce se mai iveste.

Revin la pranz, sa fiti sanatoase si pufoase

PS - Iulika nu vi se pare ca doarme prea mult ?

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

mi se parea mie ca moana ar trebui sa sara de 30de ani, ca prea e inteleapta

iar iulik cred ca e deja la gratare si la promenada....
luto, plimbare placuta, eu ma mai bag o ora la nani, sper sa dorm nu sa ma frichinesc in pat...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

trebuie sa recunosc ca mi-a placut raspunsul tau si eu personal te-am inteles....dar it garantez ca vor fi niste fete care se vor oferi sa te invete cum se face

asa ca M Oana te astept

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

aida, daca tot te rasfeti pe sezlong e musai sa ai si un
d-asta, ca sa cunosti placerile supreme...mai ales ca acum esti instelata, tre' sa te ridici la un anumit nivel....
asta ca sa reusesc sa cad si din balansoar

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Techila,

Daca imi permiti, nu mai bine suni tu la doctor? Mi se pare numai mie, sau tu chiar ai avut o noapte groaznica?! Nu cred ca o sa se supere doctorul (si daca se supara, who cares?) daca dai un telefon, asa, de control, sa ii descrii simptomele si sa stai linistita... Mai ales ca tu zici ca nu este de la mancare, ceva...

Nu stiu, zic si eu.

Nela, viitoare mamica de Ana Banana, 33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

Iar in ceea ce priveste certurile din ultimele zile, cre' ca e ceva in aer, toata lumea e cu capsa pusa din toate nimicurile, toata lumea e ofensata din te miri ce, sa mor daca am asistat la certuri mai inutile si mai gratuite ca-n ultima vreme, peste tot pe unde-am colindat...
e luna plina si din cauza asta , problema e ca acum sunt si cele mai multe nasteri

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Anco,si eu ma gandeam sa iesim intr-o zi cu burtile la terasa...la mine e mai greu sa stabilesc din timp pe motiv de Alexcu el nu pot veni in niciun caz si tre' sa fie cineva acasa cu cine sa ramana.

Sotul e inca la servici...intre 2 si 6 e dr. la cabinet,sa fereasca Sfantu' sa nu vina acasa pana atunci ca il ( oricum is suparata pe el,asa ca...emoticoanele astea is numa bune)

Ellenuta,sanatate multa printeseisi tu nu te mai supara atat ca o superi pe printesa aia mica

Abia astept sa ajunga Mimika acasa sa ne mai zica una alta despre bebei

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 36+, cu -Razvan

_

AMR - 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

m-au luat iar durerile crunte, nu stiu ce sa fac....sa ma duc la doctor....ca sa ce? ca mi-a zis ca urmeaza niste saptamani crancene cu dureri ingrozitoare....acum sunt si singura acasa, la 12 jumate vine sotz...bine ca am ligheanul sub pat....totusi, cand stau in fund este mai bine decat daca stau intinsa (in orice pozitie)...cred ca pur si simplu coloana mea nu ii mai poate tine...doamne, e oribil...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

OOfff Techila,imi pare atat de rau ca tre' sa suporti durerile asteaeu zic totusi sa suni dr. sa vezi ce zice, si daca te cheama la el,sa mergi

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 36+, cu -Razvan

_

AMR - 2 saptamani!!!

Mergi la inceput