Burtici fericite de septembrie-octombrie (141)
Raspunsuri - Pagina 18
techila spune:
stie cineva vreun unguent permis in sarcina? adica vine sotz acum si presteaza masaj, dar cu ce????
ma tine in viata speranta ca ii va exacuta silit saptamana viitoare (desi nu am vorbit cu doctorita despre asta, dar sper sa aibe mila si de mine, nu numai de oo). eu merg joi la doctor oricum...daca reusesc sa astpt pana atunci o sa am niste date exacte de zis, ca sa nu zica ca e o intamplare....iar martea viitoare avem ecograf....daca sunt grase oole poate pote eclozeaza....mi-e mai bine daca stau in fund....dar mi-e asa somn
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
M Oana spune:
Techilo noi aici glumim, radem, ne hlizim de prostioare, dar cu gemeni, la 35 de saptamani si cu ce descri tu chiar devine seriaoasa treaba.
Iou as proceda cam asa: sunat doftor sau mers la doftor, asta ca sa te vada in deplinatatea suferintei, daca esti transportabila desigur, pe caldurile astea si pus deja problema unui gynipral, ca no-spa e apa chiorenzi, eventual niste perfuzii, daca treaba e mai serioasa, ceea ce iti doresc sa nu fie, insa la gemeni nu e de glumit; apoi, DEXAMETHASONE SODIUM PHOSPHATE, incearca sa vorbesti cu medicul despre maturarea plamanilor bebelusilor si daca el iti recomanda sa faci aceste injectii, care stiu ca au efect cam de o saptamana, in caz de Doamne' fere nu se opresc durerile si treci la un nivel superior.
Unguente permise in sarcina sunt multe, insa pentru ce ai tu, nu prea e vorba de unguent, ca daca bebicii apasa pe vreun nerv singura solutie ar fi sa-i convingi sa se mute putin mai pe alt organ, mai putin dureros, iar daca treci la contractii dureroase, ecograful de saptamana viitoare s-ar putea sa nu-ti mai fie util.
Promit sa decartez si eu greutatea si multe altele, dar acus ies pe usa, pana vine luna plina peste mine si fiintele cu care urmeaza sa ma contactez.....![]()
33+
Danuta1979 spune:
Buna dimineata
Azi intram si noi in 34 de sapt...si e din ce in ce mai greu, asa ca va inteleg perfect.
Techila...multa sanatate si cand vine sotul acasa mergeti sa te vada nenea doctorul caci la cum te simti nu e de stat acasa ...Ai grija de tine
Vesti bune despre Mimika. Abia astept sa vina acasa si sa ne povesteasca mai multe. Despre sabina nu mai stie nimeni nimic?
Dana
34+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
techila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui M Oana Techilo noi aici glumim, radem, de hlizim de prostioare, dar cu gemeni, la 35 de saptamani si cu ce descri tu chiar devine seriaoasa treaba. Iou as proceda cam asa: sunat doftor sau mers la doftor, asta ca sa te vada in deplinatatea suferintei, daca esti transportabila desigur, pe caldurile astea si pus deja problemei unui gynipral, ca no-spa e apa chiorenzi, eventual niste perfuzii, daca treaba e mai serioasa, ceea ce iti doresc sa nu fie, insa la gemeni nu e de glumit; apoi, DEXAMETHASONE SODIUM PHOSPHATE, incearca sa vorbesti cu medicul despre maturarea plamanilor bebelusilor si daca el iti recomanda sa faci aceste injectii, care stiu ca au efect cam de o saptamana, in caz de Doamne' fere nu se opresc durerile si treci la un nivel superior. Promit sa decartez si eu greutatea si multe altele, dar acus ies pe usa, pana vine luna plina peste mine si fiintele cu care urmeaza sa ma contactez..... 33+ ![]() |
da, fata mosului, eu am discutat deja cu doctoresa espre injectia pentru maturarea plamanilor la un moment dat, pe la 32 de sapt, dar pestii s-au prezentat fff bine, colul meu la fel, nu am avut dureri crunte pana mai acusi si doctorita a zis ca ii mai tinem ca avem capacitate si nu e nevoie de interventia ei.... d-aia nu as vrea sa ma duc acum....sa fiu si eu viteaza si sa fac ceva pt pestii mei, macar pana joi sa indur durerile, dupa aia stabilim cu doctorita, vor avea si pestii aproape 36 de saptamani....
si 
aidaciolac spune:
techila stiu ca nu ai nr de telefon de la dr , zau ca nu stiu ce sa iti zic sa faci mai ales ca si eu tocmai am trecut prin durerile alea dew nu puteam sa merg si nu am fugit la spital , desi in nebunia mea eram gata sa ma urc la volan 

ca si cum as fi putut sa conduc. Te-ai gandit sa chemi ambulanta? ca daca vine Vali in afara de un masaj care pe mine m-ar scoate din sarite nu prea are ce sa iti faca ...
Gandeste-te bine ce simti si sa iti mai zic ceva , nu are rost sa risti nimic. Nu se merita. Sarcina este destul de inaintata din cauza asta nu are sens sa risti
gandeste-te bine
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
M Oana spune:
Iubita, vezi ca ma completai
, deh, defect de ani buni de scris pe forum.....
Sunt convinsa ca la 32 de saptamani la col bun si fara probleme asa statea treaba, dar la 35 de saptamani si cu dureri care persista, se cam schimba unghiul perceptiei, mai pune o intrebare la doctoresa, ca aceasta e perioada cand se face dexametazona si se face preventiv, nu are vreun efect negativ, doar in caz de Doamne fere.....
Eu sper ca apasa ei pe un organ care doare rau si sper sa nu fie mai mult de atat....

Iulika29 spune:
Buna dimineata!!
Techila off in afara de vomat ti-am fost alaturi toata noaptea så stii..Contractii nedureroase am avut si vreo 2 dureroase..Si am bagat cat mai repede cornul in perna pt ca am zis sa ma odihnesc repede in caz de ceva..Nu au mai venit alea dureroase dar a venit durerea de burta si mijlocul ma doare ca la ciclu..
Asta este se apropie..Nu oi fi eu superwomen så ma duc la spital chiar fara dureri..Tre så trec asa printr-o ultima perioada de dureri..
NelaM bine ai venit 
..Avem loc suficient..scaune sunt destule![]()
..pofteste si ne povesteste..
Luto sår'na de cafelutzå
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
Danuta1979 felicitari si la mai multe 
suntem la aceeasi varsta ![]()
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
techila spune:
aida, siasta e cu musai pentru sezlongul tau....tot asa...chilipir....eftiiiin...sa iti iei 2 sa protejezi si cracii
daca stau in fund si nu ma mai doare asa tare....am chef si de lucruri stupide....
si 
techila spune:
da zuzelor, eu stiu ca aveti dreptate, dar sa ma duc asa.... ca ultima beshinica..."saru mana, ma doare spatele" nu vreau...adica pana la urma daca o gandesc la rece (desi e cam greu...) am sarcina gemelara 35 de sapt, cu ambii pesti grasi, douaj' de kile in plus si 1.25 metri burta....ce sa ma astept???? ca stiu ca si voi sunteti cateodata rable si suportati....parca nu m-as da batuta asa usor...nu mai am asa mult...nu???
si