Burtici fericite de septembrie-octombrie (141)
Raspunsuri - Pagina 19
M Oana spune:
OK, baga prostioare si stai intr-o pozitia cat mai comoda, alarme false sunt la tot pasul, da ignor si pleaca singure ofensate, poate chestia cu luna plina merge si la ele....![]()
Eu plec de acasa acus, azi, in sfanta zi de luni, nu ma las pana nu definitivez toata lista de cumparaturi pentru camera bebelinei, lista de spital si lista de venit acasa de la spital si alte 7-spe liste sunt pusa pe fapte mari, am tot prospectat netul si piata si e timpul sa ma arunc in ultimele valuri de cumparaturi. Cand ma intorc, daca doriti sa aflati ultimele reduceri si chilipiruri la calitati de exceptie, face fata liste .....

Techilo eu cum sunt femeie care maine poimaine se incadreaza in limita "peste 35 de ani" si cum m-am chinuit pentru "monta" asta vreo 10 ani din viata, din probleme de taur, ca eu stateam bine la fertilitaturi, am auzit muuuuuuulte povesti despre nasteri si muuuuuulte "drame" care puteau fi evitate printr-un telefon sau un medicament la momentul X, de aceea la capitolul "deranjat" medici am ajuns de o "nesimtire" crasa, bebelina si carcasa mea sa fie bine, ca deranjul medicului e pe planul 2, mai ales ca de multe ori replicile medicilor sunt: "si nu ai dat un telefon? ai stat asa si nu m-ai anuntat? esti mama inconstienta
.........", cand tu, saracutza ai stat si ai indurat tocmai pentru a nu deranja somitatea.
Eu i-am zis lu' Marinescu ca poa' sa inchida tot Giulestiul pe august, sa plece in cate tari calde vrea, dar daca ma apuca vreo neapucata, eu biletul la intors in tara si in sala de operatie il platesc si nu accept niciun refuz din partea lui....... ![]()
Desigur, amandoi speram sa nu fie cazul, dar vezi ca diferenta intre 32 de saotamani si 35 e asa de mareeeeeeeee......
Gata, ma teleportez spre dulcele moment al cumparaturilor.......
33 +
monica_dicut spune:
tequilutza, gluma gluma, da sa sti ca eu te cert. Sti foarte bine ca sunt patita si panicata. EU zic sa iei matale sotz si pesti si sa faceti o vizita la spital ca nu-i de gluma. Iar ca simptome de nastere... eu am mai spus ca am avut frisoane si am vomat de vroiau aia sa ma dea afara din spital. Acum sincer, da-o-n colo de vitejie ca pestii sunt mai importanti 
STiu ca n-ai nr de la doc si ti-e teama ca te trimite la stat etc. DAr da un telefon la Euroclinic si ti-or spune ce sa faci, cum sa dai de doc sau incotro sa o apuci.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
techila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui M Oana OK, baga prostioare si stai intr-o pozitia cat mai comoda, alarme false sunt la tot pasul, da ignor si pleaca singure ofensate, poate chestia cu luna plina merge si la ele.... Eu plec de acasa acus, azi, in sfanta zi de luni, nu ma las pana nu definitivez toata lista de cumparaturi pentru camera bebelinei, lista de spital si lista de venit acasa de la spital si alte 7-spe liste sunt pusa pe fapte mari, am tot prospectat netul si piata si e timpul sa ma arunc in ultimele valuri de cumparaturi. Cand ma intorc, daca doriti sa aflati ultimele reduceri si chilipiruri la calitati de exceptie, face fata liste ..... ![]() ![]() |
foarte bine, spor la tocat bani
, si asta e un motiv pt care nu pot sa nasc, vineri tre sa cumpar un soldat d-ala si un fotoliu si draperii la boraci...pana nu le vad gata nu ma lasa constiinta....Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
M Oana spune:
Iar ma completai mai sus....
Ma duc sa-mi curat si eu constiinta, ca pana nu-mi vad cuibul pregatit cu toate paiele si betele de rigoare, nu poate barza sa-mi apuca ploada acasica.......
Roxxy80 spune:
Elle, innebunesc cand citesc despre Eva. Imi dau seama prin ce trece mititica si prin ce treci si tu. Si eu ma gandeam la fel zilele trecute cand era Matei in pline dureri din cauza aftelor oare ce o sa ma fac cand vor fi amandoi bolnaviori. Eu o iau razna cu unul, dar cu doi copilasi bolnavi
.
Persona care m-a invatat despre propolis mi-a spus ca se da doar in lunile cu R. Se incepe in septembrie. Prima luna se da zilnic cate o lingura de propolis in laptele de dimineata. Propolisul se gaseste sub forma de granule la Plafar. Il pisezi tu bine. Din a doua luna nu mai stiu schema, dar o intreb pe tipa care m-a invatat si iti spun. Eu ii mai dadeam pe langa propolis si vreo 10 picaturi de vitamina C natural inainte de masa de pranz (cam 10 zile pe luna, din proprie initiativa).
Vreau s afac tot posibilul sa-i cresc imunitatea ca sa nu o imbolnaveasca pe Maria din primele luni.
| citat din mesajul lui Ellenuta techila uff ce noapte cumplita ai avut! tin pumnii sa-ti fie bine si sa nu mai treci prin momente din astea! roxxy i-au trecut aftele, e ok .. propolis ii iau de la plafar .. cat sa-i dau? multum' de pont! ![]() diamar a fost internata ptr ca timp de doua zile nu a mancat si nu a baut nimic .. era deshidratata si avea glicemia mica .. la un pas de lesin .. plus un rosu in gat ... si uite ca ne-am ales cu alte uratenii din spital .. in plus, ea e tare capoasa si nu vrea sa ia nimic pe gura, daca o fortez, vomita .. plange pana vomita .. si acum pica bomba ... fii-mea are bronsita acuta .. eu ma duc pe pustiu .. tinem branula pana miercuri .. si apoi mai vedem .. sunt tare suparata, fetelor .... va dati seama daca acum mi-e greu dar cand or fi doua si o sa se imbolnaveasca amandoua odata?? ![]() Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 32+ Anna Sophia Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 34+ AMR 4-5 SAPTAMANI
techila spune:
daca azis si monica am sunat, doar ca tre' sa mai sun peste juma de ora ca doamna doctor are niste trebui...si nu imi poate raspunde....acum stau si ma gandesc ca inutila mea nu e frezata si poate ma cheama la spital...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
Iulika29 spune:
Ellenuta doamne cum e posibil..mergi in spital cu una si iesi cu alta mai nasoalå..Uff nici nu vreau så imi imaginez ce e in sufletul tau..Sper ca DD så faca in as afel incat totul så fie bine cat mai repede..
Mary 

Så vii cu vesti bune..
Uite cum primim vesti de la Mimika Yuhuuu..Vin acasa , vin acaså...Pupå Iulika pe ei de frumosi si pe mama lor 
MOana m-ai facut så rad cu povestea soseatelor tale...![]()
![]()
da am dormit mai mult pt ca am avut o noapte mai dificilå..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas
monica_dicut spune:
tequilla, inutila, inutila va ramane ca tu o sa faci cezariana
. SI mai bine las-o asa ca daca e proaspat frezata e risc de infectii, crede-ma ca eu m-am luptat aproape un an cu o ciupercutza. VEzi ce zice doc si daca pleci cu bagaj si una alta ia o lama cu tine, dai 50 de mii la o asistenta si ti-o frezeaza de numa.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
34+ cu
O noua viata
ionika spune:
Acu ma duc pana la spital, ca am contractii la 1o min. Am bagat gynypral si no spa dar e cam la fel. Ma ducsa ma vada dr. Revin cu detalii.
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 32+
monica_dicut spune:
| citat din mesajul lui ionika Acu ma duc pana la spital, ca am contractii la 1o min. Am bagat gynypral si no spa dar e cam la fel. Ma ducsa ma vada dr. Revin cu detalii. |
uite cin' se baga in fatza ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica
34+ cu

O noua viata

.. sunt tare suparata, fetelor .... va dati seama daca acum mi-e greu dar cand or fi doua si o sa se imbolnaveasca amandoua odata??
Eva