Burtici fericite de septembrie-octombrie (141)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionika

Acu ma duc pana la spital, ca am contractii la 1o min. Am bagat gynypral si no spa dar e cam la fel. Ma ducsa ma vada dr. Revin cu detalii.

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 32+

Uite cum vin emotiile...Cred ca imi tremura gladiolele Luciei..asteptåm vesti si sper så fie bine så fie alarma falså...

TEchila mamå nu mai stiu ce si cum så iti spun..Eu zic så gandesti ca totul va fi bine nu are cum så fie rau intelegi??Si noi suntem aici si te sustinem..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionika

Acu ma duc pana la spital, ca am contractii la 1o min. Am bagat gynypral si no spa dar e cam la fel. Ma ducsa ma vada dr. Revin cu detalii.

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 32+

Contractii la 10 min....wow...asta suna a ceva...

Ionika, iti tin pumnii sa fie totul bine si bebe sa mai stea in burtica la mami macar cateva sapt. Sau daca e sa vrea sa iasa...sa respire singurel si sa fie puternic. Sa ne tii la curent, da?

Dana 34+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 5-6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ionika, doamne ajuta sa fie totul bine, doar o sperietura si sa mai stea bebe la caldurica.

Techila, las-o in pana mea de inutila. ce conteaza ca nu e frezata? Te duci la doctor ca altfel vin cu bata dupa tine. Ai uitat de sfatul Monicai? Inca de la inceputul odiseei ne spunea ca la cea mai mica problemuta sa mergem la doctor. Chiar are dreptate.

Fetelor, si eu o astept cu nerabdare pe Mimika, dar s-ar putea sa nu aiba timp sau chef sa intre pe forum. Va spun sincer ca eu dupa ce am ajuns acasa cu Matei de abia dupa o luna am deschis calculatorul. E adevarat ca am facut o forma usoara de depresie postnatala din cauza faptului ca nu puteam alapta si din aceasta cauza nu suportam sa vorbesc cu nimeni (nici la tel, nici pe forum). In plus eram f stresata din absolut orice (ca de ce doarme prea mult sau prea putin, ca de ce sughite cate 20 de minute in continuu etc).

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 34+

AMR 4-5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

aida, siasta e cu musai pentru sezlongul tau....tot asa...chilipir....eftiiiin...sa iti iei 2 sa protejezi si cracii

daca stau in fund si nu ma mai doare asa tare....am chef si de lucruri stupide....

doar tu puteai sa scoti asa ceva

edit: iuuuui , merg sa fac capitol ca suntem pe 20 si apoi va citesc

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Si va rog din tott sufletul.. Nu va mai bagati in fatzå..vå rog eu..asteptati-va randul frumusell..Eu sunt prima da?? Poate Crocodana si Adela, daca imi dau o bere le las in fatza mea ...cu un metru

Gata nu ma mai desprind de comp..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Ionika draga sa auzim de bine. Tinem pumnii.
Ellenuta imi pare rau de bronsita Evei. Banuiesc ca e chinuitor ptr tine si cu serviciul. Nu stiu cum mai poti... Multa sanatate.
Techila deranjeaza draga medicul ca de a imbratisat o meserie nobila nu..
Bine ai venit NelaM.
MOana multumim de sfaturi.
Luto ma faci sa rad cu limkurile postate dar trebuie sa am grija cu burta. Inca se mareste si parca nu mai pot respira dc stau prea mult pe scaun.
+ 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29
daca imi dau o bere le las in fatza mea ...cu un metru

Io cred ca un gratar tre sa-ti dea tie, nu bere

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

doamnelor 142 e gata , va rugam mutati burtile aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

stai mey iulika, ca io nu vreau sa intru in fata ta, vreau doar sa imi zica doctoresa la telefon ca totul e oki si ca e normal ce se intampla...atat...ce?? nu ma crezi??

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Revin si eu dupa o absenta cam indelungata (remember me?)ca sa urez cu intarziere LA MULTI ANI sanatosi si fericiti cu bebi infloritori Techilei noastre! Imi pare rau de incidentul nefericit care a stricat ziua dar parca s-a dres cumva spre final cu trifoii cu patru foi...doi trifoi pentru cei doi pesti din burtik? Cat despre dureri, e mai bine o fugutza la spital, apoi linistit, macar stii cum sta treaba. Tin pumnii sa fie bine!

Iulika, ai grija ca ti-o iau fetile aistea inainte...tu care erai avangarda

THEA2232+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput