Tae Bo (6)
Raspunsuri - Pagina 4
Ramonika spune:
brizuco - inca ceva, in caz ca nu stiai.
daca vei naste in martie sau aprilie (asa banuiesc), sa te inscrii aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141029
unde sunt gravidutele care nasc in aceeasi perioada. si eu sunt inscrisa la mamici de nov-dec. 2009 (cand voi naste eu, in decembrie). ai sa vezi ca acolo aveti subiecte comune de discutii si ai multe de invatat, mai ales ca esti la primul bebe. 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
briza_marii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika in orice caz, mi-ar placea sa ramai alaturi de noi la acest subiect, chiar daca n-o sa mai faci cine stie ce sport, insa ne esti draga, asa ca vrem sa te pastram acum. ![]() |

Dupa cum vezi, tot intru pe aici, sa vad ce fac gagicile sportive. O sa ma inscriu si acolo la mamici de martie -aprilie, dar am zis sa mai astept putin, intai sa zica dr ca e OK cu bebele. E un piculet mai nasol la mine, am un "chist de sarcina" mare
+ fibrom. Prima data am zis ca a luat-o razna ginecologul meu, ca eu tot am mers la control cu constinciozitate (chiar acum o luna si ceva am fost la control + PAP)..dar ieri am fost la alt medic si mi-a zis exact acelasi lucru (fara ca eu sa ii zic ce imi spusese dr meu). Acum am tratament si miercuri merg iar. Am interdictie la ridicat greutati, facut amor 
briza_marii
z333 spune:
gata fetelor, am aparut si eu..raportez un focus on abs and glutes de 30 de min
brizuco imi pare rau ca ai probl..fii optimista, ti-ai dorit prea mult copilul asta ca sa nu fie bine
..ma rog ptr tine si bebelul tau sa fiti bine
...somn usor
When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end
conchita spune:
mami briza, o sa fie ok, nu te ingrijora. 
30 de minute din Total Transformation T3, mi-am luat setul de curand. folosesc si greutati. deja mi s-a parut usor rau de tot, cand s-a terminat discul am zis, numa atata? :-)) deci, is pe drumul cel bun. 
karina2oo4 spune:
ieri - 30 de minute cu raluca si 40 min exercitii pentru picioare fara aripioare ![]()
astazi avem 1 an de la casatorie (de fapt in 16.08), doamne ce emotii aveam anul trecut pe vremea asta..
daca reusesc pana la ora 17 sa fac ceva miscare , ca pe urma mergem 
va pup si o
pentru cele care poarta numele MARIA
Ramonika spune:
brizuco - Doamne ajuta sa fie totul bine.
trebuie sa fii optimista
karina - multi ani fericiti in continuare alaturi de sot. 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
conchita spune:
Karina, casa de piatra in continuare!
la mine azi e zi de pauza de tae bo, dupa graficul lui Billy, dar va fac voua galerie. 
Ele spune:
Buna gagici!
Am revenit! adica iarasi sunt in tandem cu subiectul. Nici nu stiu cate zile nu am facut sapt asta.
Azi am prestat un fat burn si 30 min de eliptica. Inca mi-e teama sa nu ma intoarca hemoragia. Credeti ca are vreo treaba cu sportul?? Eu nu as crede dar va intreb si pe voi.
Eu dau vina numai pe intreruperea de pilule .
Briza mamica ai grija de tine. recomandarea aia cu "lasa plansul" mi-a placut si sa te tii de ea. Daca ai un psihic bun o sa fie bine. Pupici!
Karina felicitari pt primul an de casnicie si la mai multi. 
Inca nu mi-ai spus daca se vad ceva rezultate.
Eu la kg stau pe loc, oscilez intre 63 si 64 dar mai calc stramb cu mancarea. Era si culmea cu pb de sapt asta sa nu pap ca ajungeam in perfuzie la spital. 
Pupici si va astept si pe voi la raport.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
Ele spune:
Raportul meu dupa raportul meu..

Clar in we asta am vb singura pe aici..
Un 30 min amarat de tae bo, dar decat deloc merge si atata.
De maine vreau sa imi notez cat fac, astfel incat sa stiu ca per sapt ies cu cele 350 min de sport.
O sapt buna sa aveti !
Margelute
Elena & Denisa
NOI
karina2oo4 spune:
multumesc mult pentru urari
ele nu esti singura, ieri dimineata am facut si eu cca. 30 min ex. de pe taebospecial.ro - picioare de diva - iar azi m-am trezit cu o febra musculara la muschii inghinali, cred ca asa le spune. de abia umblam
acum nu mai am chef, merg sa fac
si pe urma 
ele nu stiu daca am inteles bine, dar mi s-a parut ca m-ai intrebat daca am ceva rezultate
eu am 1,72 si oscilez intre 58-60 kg. as dori sa mai slabesc cam 2 kg, dar trebuie sa tin dieta - numai cu sport nu tine. eu cu sportul ma mentin.
la mine se vede la picioare, muschii au inceput sa ia forma - nici cand mergeam la sala nu se vedeau asa 

acum.