Tae Bo (6)
Raspunsuri - Pagina 3
conchita spune:
wow, briza marii, felicitari din toata inima! sarcina usoara si bebelus sanatos! primul bebe tae bo. :-)) dar de ce sa te stergi de pe lista, Ramonika face tae bo tot graviduta! 
Lumi, poate tu ai 30 de kilograme, ca te-am vazut in poze si arati ca fulgul, vinde-mi si mie secretul. :-)) chestie de perseverenta, ca daca as fi fost aschilabica, nu m-as mai fi strofocat atata cu workout si diete. am 59 de kilisoare, pupa-le-as de dragalase ca nu ma mai parasesc 6 din ele odata. am ajuns in faza de platou, tre sa fac ceva sa incep sa scad din nou.
briza_marii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui conchita wow, briza marii, felicitari din toata inima! sarcina usoara si bebelus sanatos! primul bebe tae bo. :-)) dar de ce sa te stergi de pe lista, Ramonika face tae bo tot graviduta! ![]() |
Nooo, o sa fie al doilea, ca primul e al Ramonei. Ea face TaeBo de dinainte de sarcina si de aia ii e usoar sa faca si acum la 5 luni. Eu nu am deloc antrenament asa ca imi e teama sa fac efort mai mare. Mai astept putin, cateva sapt, pana fac eco 2 si o sa vad ca ii bate inimioara si ca totul e ok, si abia atunci o sa incep sa fac ceva miscare, dar mai usoara - nu taebo.
briza_marii
z333 spune:
neata' gagici..
brizo ai visat haine de bebei sau nu??
...lasa draga ca nu e bai ca nu poti sa mai faci tae bo gravida ( oricum eu il consider mult prea solicitant ptr o gravida)..iti dau eu pilates ptr gravide daca nu ai, ca alea-s mai soft asa
conchita sa dea naiba daca am vreun secret...nu tin dieta, mananc ce vreau cand vreau, doar ca fac tae bo..probabil asta e singurul secret..eh, poate si metabolismul ma ajuta
elena, sper ca azi esti un pic mai bine
When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end
z333 spune:
mai fetelor cu parere de rau nu pot sa nu ma laud si eu pic pe aici, ca la cat muncesc cu nenea billy tre' sa am si eu o satisfactie nu?...poftim ce-a facut nea' billy din mine
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#5369361437045094658
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#5369377865513208690
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#5369359507679595634
uitati-va repede ca le cenzurez dupa aia![]()
When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end
briza_marii spune:
Mai Lumi, dc ramai fara job, te faci fotomodeala ma...si faci un ban gramada
. Nope, n-am visat haine de bebei....eu care mereu imi aminteam ce visam..acu' nik nimicut. Pic franta seara si ma scol dimineata fara sa mai stiu nimic
din ce am visat.
Sa imi dai pliates alea, ca nu am. Da' mai incolo un pic, ti le cer eu.
briza_marii
z333 spune:
te astept draga mai incolo sa iti dau exercitiile...sa stii ca ma bate gandul sa fac o sedinta foto mai profesionala..am o prietena care a fost fotomodeala si stie cativa fotografi..dar mai intai sa termin nebunia cu casa si cu banca
si dupa aia poate-mi iau inima-n dinti
conchita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui briza_marii
Nooo, o sa fie al doilea, ca primul e al Ramonei. Ea face TaeBo de dinainte de sarcina si de aia ii e usoar sa faca si acum la 5 luni. Eu nu am deloc antrenament asa ca imi e teama sa fac efort mai mare. Mai astept putin, cateva sapt, pana fac eco 2 si o sa vad ca ii bate inimioara si ca totul e ok, si abia atunci o sa incep sa fac ceva miscare, dar mai usoara - nu taebo. briza_marii |
al tau e primul, ca se calculeaza de cand a deschis Ramo discutia despre tae bo, iar ea era deja graviduta. bebelusul Ramonikai e membru fondator. :-)) glumeam.

z333 spune:
vin si eu cu raportul..un fat burn de 50 de min cu billy...parca incep sa devin nelinistita cu banca asta..deja a trecut o sapt de cand au trimis dosarul la analiza si nu am mai aflat nimic nou
Ramonika spune:
salut fetele mele dragi
vad ca m-ati pomenit, nu m-ati uitat,ma bucur mult.
in primul rand felicitari pentru briza 
ma bucur mult pt. tine. 
acum, legat de tae bo ce pot sa-ti spun este ce stii deja, eu am facut tae bo si aerobic zilnic in primele 3 luni de sarcina, perioada in care unii doctori zic sa nu faci prea mult efort. vezi si tu cum te simti si daca crezi ca nu e bine cu tae bo (adica e prea solicitant) poti cauta exercitii pt. gravide.
in orice caz, mi-ar placea sa ramai alaturi de noi la acest subiect, chiar daca n-o sa mai faci cine stie ce sport, insa ne esti draga, asa ca vrem sa te pastram
, nu-i asa fetelor? mai ales ca suntem doua
acum. 
eu sunt undeva aproape de Ploiesti, am acces limitat la net, maine o sa fie o zi nebuna cu nunta varului sotului meu, duminica somn recuperare dupa nunta, luni plecam spre Iasi, asa ca doar de marti incolo o sa am acces la net cand vrea muschiu' meu...![]()
la munte din pacate mai mult am lenevit, fara sport
as fi vrut sa fac in camera (exercitii din memorie, ca n-am laptop), insa nu era loc, era camera mica, iar pe afara n-am gasit loc fara spectatori. asa ca... 
dar recuperez eu de marti incolo.
spor la sport, ne mai "auzim" 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Ramonika spune:
lumi - bafta in continuare cu banca, sper sa-ti iasa asa cum vrei.
Ele - azi am trecut prin Brasov, insa am stat 10 minute
cat ne-am invartit pana am gasit drumul spre Predeal. ca Brasovul era in drum dinspre Tusnad (unde am fost) spre Ploiesti (unde am ajuns),asa ca n-am stat mult si n-am fi avut timp de intalneala.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor