Tae Bo (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karina2oo4 spune:

ciao,

slabuta miscare pe aici
raportez 45 min BootCamp - Ultimate si 30 min mers pe jos
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

cioa fetelor..ieri nu am prestat nimic..oricum tot la 49 de kg si un pic sunt..poate-s prea a dracu cine stie, ca de mancat mananc ca nesimtita..ideea e ca ieri s-a facut evaluarea apart..azi trimit si ei la bucuresti evaluarea aia si de maine pana vineri chiar am pretentii sa vina cu raspunsul final..

ne auzim mai pe seara cu un raport

When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end

Mergi la inceput

hai sa va mai pun niste poze..aseara eram asa sictirita la munca, incat singura solutie sa treaca timpul a fost sa fac poze

When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina2oo4 spune:

raportez - 30 min Att-Home.Workout

noapte buna

Mergi la inceput

am venit la drum de seara cu raportul

50 de min cu billy ultimate upper body
30 de min cu raluca sandu-abs, butt and tighs

sportiva adevarata am fost azi..dar la cata pizza si bere bag in mine, trebuie sa imi mentin cumva superbul abdomen..somn pufos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

hai sa dau raportul si aici, ca eu is cu chm chm in doua luntre cu dietele si sportul. dar de-aici iar ma stergeti de pe lista daca nu mai apar :-))

azi am inventat tae bo subacvatic, m-am simtit fenomenal si m-am distrat la culme. 15 minute am rezistat, cronometrata de altcineva, deci nu trisez. plus juma de ora acasa ultimate abs/butt. si ca sa ma repet pana la capat, 80 de ture de bazin.

Mergi la inceput

auzi la conchita 80 de ture de bazin..f tare dom'le..cate kg ai?? 30? ca eu daca as da si ture de bazin si diete as ajunge schilofibra..diseara vin si eu la raport iar..momentan ma duc la cumparaturi de mancaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Gagici ce ati patit, bre? Cam absentati vad eu .
Eu am absentat motivat..din pacate motivul e destul de mare ca sa ma faca sa ma scot de pe listuta de TaeBo....si sa ma trec, poate, pe cea cu pilates pt gavide!Yap....acum cateva zile am aflat ca sunt. Am fost tare tare socata cand am facut testul, pt ca a fost prima luna in care nu ne-am protejat...si cum am prietene care se chiunuie de ani de zile cu tot felul de tratamente si nu reusesc sa ramana insarcinate...si eu asa din prima...Azi am fost la eco si dr. a zis ca sunt in 5 sapt si cateva zile. Acum trebuie sa urgentam cautarile de apartam, ca sincer, vreau sa ne mutam la casa noastra, sa ne putem bucura in liniste de viitoarea strumfa..sau strumf

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Briza felicitari! Ma bucur pt voi! Sa ai sarcina usoara,nastere usoara si bb sanatos.
Si eu lipsesc motivat...rusii mei s-au transformat in hemoragie...e prima data cand patesc asa ceva. Azi ma scurgeam sub birou la munca. Dupa 3 zile ma simt lesinata rau..azi am luat o fiola de vit K si am trecut la vitaminizare. Deci pauza de tae bo pana vad ca sunt in "cote normale" .

restul gagicilor ce scuze au??

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

gata gagici..raportez si eu un energise de 50 de min cu domnu' billy..somn usor..

Mergi la inceput