Tae Bo (6)
Raspunsuri - Pagina 5
z333 spune:
salutare fetelor..in primul rand..
karina, la cat mai multi ani fericiti in casnicie
in al doilea rand..
nu am ce raporta nici pe ieri, nici pe azi..mi-a venit ciclul si dehhh
de maine revin cu forte proaspete
somn usor
When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end
z333 spune:
vin si eu cu raportul..55 de min de advanced cu billy
..ma duc sa fac baie ca-s varza...
aaaaaaa..si daca chiar vreti metoda succesului ca sa slabiti v-o dezvalui eu acum
"PROGRAMUL PRIMA CASA"...
..credeti-ma, slabiti garantat, fara sa va mai ganditi la ce bagati in gura
When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end
Ramonika spune:
fetelor, am revenit pe baricade.
raportez o ora de aerobic...
abia asteptam sa fac ceva miscare, ca m-am placintzit destul zilele trecute, plus ca am mancat numai prostii, nah, cum e cand te duci in vizita si nu ai liber sa-ti faci de mancare ce vrei... 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
z333 spune:
ramona bine ai revenit
cu forte proaspete..poate ne mai ridici tu moralul p'aci
eu-s cu nervii facuti praf si pulbere..pana nu primesc raspuns de la banca nu mai am stare..deja incep iar sa slabesc
..am ajuns la 48.8 kg..sa-mi bag picioarele in el de stres

mai incolo o sa vin cu un ultimate, ca dupa-amiaza am treaba culinara..bag niste pizza la cuptor nene ca nu mai tine vrajeala
z333 spune:
sunt harnicuta si vin cu raportul...Ultimate
acum pot sa ma destrabalez linistita cu pizza si bere receeee
am mai aflat si ceva vesti de la banca..a zis managerul ca a fost la firma sa ia noile cf-uri si in momentul in care primeste raspunsul de la analiza trimite dosarul la fond rapid rapid..maine chiar sper ca va primi raspunsul
..oricum ideea e ca avem preaprobarea, adica am trecut de analiza financiara, acum mai era de analizat evaluarea apart..dar cred ca va fi bine, ptr ca un tip care cumpara in acelasi bloc cu noi a primit ieri raspunsul final..el depusese dosarul numai cu 2 zile inaintea noastra..deci, chiar sper ca maine...
"When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end"
Ele spune:
Hop si eu la raport..un energise ...ca nu l-am mai facut demult.
Cu altceva nu ma mai laud, eu in timpul saptamanii sunt anticomunicare.
Vin consecventa sa raportez si dupa fug la nani.
Va pup si somn usor.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
Ele spune:
Mamaaaa, fetele....pe pagina 3?? pai eu nu va gaseam..
unde sunteti? care e treaba cu sportul?? sau toate munciti pana la 6 ca mine??
Haideti sa ne readunam si sa ne tinem de treaba.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
Ramonika spune:
ehe Ele, e greu sportul. nush cate o sa fie in stare sa se tina, nu prea multe, se pare.
in alta ordine de idei, ieri m-am cantarit si spre surprinderea mea (placuta
) nu m-am ingrasat deloc, tot 60 kile am. adica am plecat de la 57 kile cu sarcina, apoi in primele 2 luni am mai slabit un kil, apoi am pus inapoi pana la 60. e bine, zic eu, sper sa nu iau mai mult de 10.
azi am shomat, insa maine revin pe baricade. 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
z333 spune:
raportez si eu pe azi..40 de min de pilates..am zis ca e mai batranesc ca a fost mai mult streching, dar de unde..e destul de greu...dar si f bun ptr picioare
somn usor..abia duminica ne mai auzim la raport
"When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end"