Tae Bo (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Pentru azi raportez 20 min Interval Cardio cu Zuzana (Lumi pt Zuzana, suuper misto tipa) si 30 min bicicleta.
Noapte buna!

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

salutare gagici sexoase....si eu somezzzzzzzz de mana cu elena
dar va veni ziua de maine, ziua judecatii

ehe, eunice vad ca te-ai apucat de treaba cu zuzana..bravo, bravo..de aceeasi parere cu tine si eu..e superrrrr de tot gagica aia

v-am pupat fetele..am luat o pastila de somn usor si am baut putin vin si vad ca incepe mos ene sa ma traga de gene...noapte buna

Me, me me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#

Mergi la inceput

ciao fetele..

ma apuc de basic training cu billy ca nu mai pot..nu mai am stare

dupa-amiaza ma duc cu al meu sa isi cumpere niste greutati si ma uit de banda de aia elastica cum are billy..poate gasesc..daca nu, cred ca imi iau o coarda..sa vedem

v-am pupat

Me, me me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Raportez un focus cu Billy.
Va pup!

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

ia uite mai cum raporteaza ea si fuguta repede la somnic..fata harnicuta

eu mi-am laut gymball azi..am facut exercitiile astea ca sa o testez
http://www.youtube.com/watch?v=s1Nus8QnY04&feature=channel

mi-a fost cam greu sa lucrez cu ea, mai ales la capitolul echilibru, dar o sa ma obisnuiesc eu cu dansa..imi plac la nebunie exercitiile alea ptr picioare..super grele dar cred ca faci niste picioare de moare lumea

v-am pupat si eu..somnic usor gagici mumoase

Me, me me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata gagix,
vin si eu in sfarsit cu un raport mai de Doamne ajuta, pt. ieri:
- 30 minute de mers pe jos
- 35 minute aerobice din memorie cu spectatori pisicile lui maica-mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Va urmaresc de ceva timp si inca imi fac curaj sa intru in grup. Tae bo am mai facut doar la sala si asta se intampla acum vreo 3 ani. De atunci am ramas insarcinata, m-am ingrasat, am nascut si chiar am dat jos o mare parte cu ajutorul dietei Montignac. Acum imi lipseste doar sportul si nitica modelare. Cum la sala nu mai pot ajunge din cauza fetitei mi-ar place sa ma ambitionez sa incep sa fac acasa.

Deci, deocamdata am descarcat tot ce am gasit cu Billy. Daca aveti niste sfaturi pt incepatoare le astept cu drag. Eventual cu ce program sa incep, cat de des sa fac si cat timp, chestii dintr-astea.

In speranta ca ma voi alatura sportivelor din acest grup de suport, va si va urez o zi minunata.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

pentru ieri - 30 minute de mers pe jos.

puisorul - bine ai venit. ti-as sugera sa incerci cu tae bo basic si instructional workout, cele mai scurtute de 20-30 minute mai intai. ai sa vezi ca la inceput n0-o sa prinzi bine miscarile, dar nu te descuraja, o sa le inveti pe parcurs.
vezi si tu cam cat te tin balamalele unele prefera sa inceapa cu un program mai scurt, altele se baga la avansati din prima, depinde si ce rezistenta ai.
bafta si te asteptam cu raportul

Mergi la inceput

welcome puisorul

hai ca vin si eu ca baba turbata:)))
asa ca..daca ai fost mai sportiva la viata ta poti sa incepi si cu antrenamente mai grele, daca nu, cum ti-a zis si ramona, basic ptr inceput...acuma, din ce am observat eu si pe la prietenele mele care mi-au cerut sa le fac dvd uri cu tae bo, sper sa nu cedezi si tu dupa primul antrenament..e un pic mai greu la inceput intr-adevar, dar tre' sa cauti in tine puterea aia de a merge mai departe..din pacate multe nu au puterea si nici ambitia..oricum, daca te tii de treaba o sa te indragostesti tu de tine garantat

eu-s genul care mereu isi testeaza limitele...drept exemplu am avansat de la 10 flotari facute cu chiu si vai la inceputiri pana la 30 de flotari fara eforturi extraordinar de mari..eheeee, sa va mai zic ca pot sa fac si flotari intr-o mana..nu foarte multe, maxim 10 dar tot e ceva

in copilaria mea cand faceam karate..eheee, vremuri trecute nene...faceam 60-70 de flotari ca nimica dar atunci nu aveam grasime deloc pe mine, totul era compus din fibra..culmea era ca in competitii nimeream numai cu frate-meu la kumite..ce batai isi lua saracul de el

ma duc sa imi fac ceva de papica ca deja ma ia cu ameteala

Me, me me

Mergi la inceput

bai, asta cu flotarile nu-mi iese nici de-o culoare. si nu vorbesc de acum, cat is , ci niciodata n-am putut. si alea pe genunchi erau chinuite rau. ce sa fac daca bratzele is cat niste crengutze, iar kuru e mare?

Mergi la inceput