*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (69)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, Sara a spus MA-MA-MAM-MA.Sunt super fericita!Am fost si cand a spus TA-TA, dar acum e altceva...am fetita mareee.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Otilia, prezent! Ne-am tot chefuit zilele astea, am avut zile onomastice vreo doua, azi e ziua mamei mele si ne ducem dupa amiaza sa petrecem din nou Iar maine dimineata o intindem 5 zile la munte, asa ca m-am apucat de cumparaturi si bagaje inca de ieri Avem si chef sambata ca sunt Marie si vor veni ceva musafiri, suntem si in plina eruptie dentara deci ma voi intoarce clar obosita de la munte
Si eu am observat ca e tare liniste pe aici....sper ca toata lumea e bine
Sanatate bolnaviorilor Sa treaca repede virusul de la voi!
Bertha, eu umplu masina cu bagaje doar pentru 5 zile si ma duc la cabana mea, imi inchipui la voi ce va fi in masina Hai ca va descurcati voi cumva, important este sa-i treaca raceala Ioanei si sa va simtiti bine Ma bucur ca papa mai bine, ii place mancarea gustoasa Sincer, nu vad nimik rau in a-i adauga putina sare in mancare, si eu ii adaug sare sau ii dau din mancarea Rebecai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bertha concediu placut simulta sanatate Ioanei! Si noi avem aceeasi problema cu scaunul de masina. Nu-i place deloc.

Malinas multa sanatate lui David!

Andutza ti-am admirat printesele!

Otilia sanatate multa! Elisa!

Lauramiron la multi ani sarbatoritilor si distractie placuta la munte!

Ramo "ma-ma" Superb! Felicitari micutei Sara!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Otilia, Ramo, Bertha, ginye, multumesc de urari.Parca David e mai bine.Dupa ce dimineata i-am pus cu greu picaturi in urechi, acum, la 4, m-a lasat fara probleme.Doamne, sper din tot sufletul sa nu fie otita.Maine seara mergem din nou la control sa vedem cum evolueaza.

Otilia, Darling, am uitat sa va spun ca pe 6 aug a nascut Roxana.La 42 de saptamani si 3 zile, dupa 3 zile de travaliu si 26 de ore de la ruperea apei medicii timisoreni au decis sa o bage in cezariana.DIn fericire bebe este bine, desi au muncit ceva ca sa-l puna pe linia de plutire.E incredibil ce se poate intampla in spitalele romanesti daca nu ai bani.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Otilia, Darling, am uitat sa va spun ca pe 6 aug a nascut Roxana.La 42 de saptamani si 3 zile, dupa 3 zile de travaliu si 26 de ore de la ruperea apei medicii timisoreni au decis sa o bage in cezariana.DIn fericire bebe este bine, desi au muncit ceva ca sa-l puna pe linia de plutire.E incredibil ce se poate intampla in spitalele romanesti daca nu ai bani.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

poze

Povestea povestilor

Doamne, nu pot sa cred! Ce greutate a avut bebeluul? Saraca de ea, sa se chinuie atat! Bine ca s-a terminat cu bine! Sa fie sanatos!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

_

poze

Povestea povestilor

Astia nu pot fi numiti oameni.Sunt sadici.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

bine v-am gasit !!!
Cum ma pot inscrie si eu pe listuta cu mica mea minune Elena, nascuta pe 22 decembrie 2008, 3.550 kg si 52 cm, scor 9
Puica mea sta in picioruse de cateva luni, mai nou sare si merge pe langa mobila tinandu-se cu manutele, spune Ta-ta si Ba-ba si Haide
Zilele astea e tare maraita. Cred ca-i ies in sfarsit dintisorii ca mi-a facut si putina febra.
Va pupam

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Pt inceput ma plang , apoi ma laud.
Julia a racit asa ca am intrerupt inotul... si sambata avea un concurs.De as putea s-o pun pe picioare pana joi...
Bria nu se tine mai prejos, are rosu in gat si-i curge nasul.
In schimb...cra cra cra...de ieri paseste , 9 luni si 3 zile.http://www.youtube.com/watch?v=hZL78PnNQxk&feature=channel_page

Edit: am facut ieri pate de ficat , a mancat Bria pe paine.
Am curatat si spalat ficatul si apoi l-am pus la fiert in apa.Am spumat,a dat 2 clocote apoi l-am pus sa fiarba in lapte.Cand a fost gata l-am lasat sa se racoresca.Separat am calit/inabusit o ceapa.Am mixat/tocat in robot ficatei+ceapa racorita+sare+piper+unt(cca150g la o caserola de ficatei).Reteta poate fi personalizata cu verdeata, ciuperci etc.Mi-a iesit 3 borcanele de 100g.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui ducky

bine v-am gasit !!!
Cum ma pot inscrie si eu pe listuta cu mica mea minune Elena, nascuta pe 22 decembrie 2008, 3.550 kg si 52 cm, scor 9
Puica mea sta in picioruse de cateva luni, mai nou sare si merge pe langa mobila tinandu-se cu manutele, spune Ta-ta si Ba-ba si Haide
Zilele astea e tare maraita. Cred ca-i ies in sfarsit dintisorii ca mi-a facut si putina febra.
Va pupam

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Bine ai venit Diana, pofteste la discutii!
Edit: esti deja in lista, a modificat Olivia in urma mesajului tau de la capitolul 65.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bravo Brianna, ce fetita hotarata si precoce sa mearga la 9 luni! Sanatate Juliei!
Malinas, mersi de vestea buna, bine ca sunt amandoi sanatosi. Bebe cu personalitate, a vrut sa fie leut .
Cat despre nascut vad ca incearca sa copieze ce se intampla in vest, adica si partile nasoale. Eu n-am avut apa rupta dar dupa 36 de ore de travaliu si dilatatie 3 cm, m-au trimis acasa cu somnifere . Sper ca macar a fost monitorizata si nu a luat un apgar mic. Cat a avut bb la nastere? Adica a fost prea mare de nu a reusit sa nasca natural?
Laura, distractie faina la cabana!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput