*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (69)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetele
Ne-am intors si noi de la munte , pacat ca a cam plouat , numai sambata a fost vreme buna , iar in Bran o inghesuialaaa era si ceva sarbatoare pe acolo .In rest cazare buna , pe Paula am culcat-o langa patul nostru lipit de un fotoliu pat , a papat si ea la masa cu noi piure de cartofi/ carnita de pui/ mamaliguta /pastrav ..aer curat i-a prins f. bine , a dormit mai mult pe afara la aer .
La multe lunite sarbatoritilor
Bravegirl am citit de problema Ariannei dar nu am inteles cum sunt lipite labiile mici ? una de alta? sau fiecare labie mica de cea mare pe aceeasi parte? Am remarcat si eu o lipire a labiilor mici dar de cele mari pe fiecare parte , desi pe ea nu pare s-o deranjeze deloc , eu tot incerc sa le dezlipesc cu betior cu ulei de masline , luna asta la control voi intreba si med. fam. sa vad ce-mi zice .

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Criss, la noi a inceput de jos sa creasca o pielicica care mai intai acoperea orificiul extern al vaginului si apoi ar fi crescut in sus si ar fi lipit labiile mici, intre ele. La noi era doar de cativa mm, o pielicica care acoperea partea de jos a vaginului. MIe nu mi s-a parut nimic in neregula. De aia nu am zis nimic dr. M-am uitat pe net la poze si asa debuteaza coalescenta. Sunt 2 variante: fie incepe de jos, ca la noi, fie incep labiile mici sa se uneasca dinspre clitoris si acopera in final si vaginul. Problema majora sunt infectiile urinare.
Se poate intampla si cum zici tu, sa s ealipeasca labiile mici d ecele mari. Este o lipsa de hormoni. Trebuie sa vb cu medicul.
Ramo, tinem pumnii sa nu aiba nimic Sara!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Ramo cred ca ar fi dat Sara un semn daca avea si ea rosu in gat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

buna fetelor
ne dati si noua un votulet la h t t p : / / w w w . m a g i c b e b e . r o / c o n c u r s /
maine este saptamana alaptarii in parcul tineretului....merge cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Fac de zor la bagaje, maine dimineata plecam la mare. Nu stiu cum o sa incapa totul in masina. Cre'ca eu si copiii vom merge cu trenul si bagajele cu masina. Ei, ne-om face noi loc pe undeva. Am luat multe hainute pt ei, ca stam 12 zile si sa fie acolo. Mult spatiu o sa ocupe un plasoi cu jucarii pt plaja (piscina, colac, minge, lopatele etc), pampersii, borcanelele, scaunul de masa, ohoooo, nu vreti sa vedeti ce lista avem. Darius nu vrea sa renunte la jucarele si piscina lui, sa-i luam de acolo o galetusa si cateva forme, le vrea pe ale lui.
Ioana are gatul putin rosu, ia Panadol si Nurofen, sper sa nu se agraveze. Dr ne-a prescris si alte medicamente, sa fie, daca se inrautateste situatia, Doamne fereste. Oricum, avem si o plasa mare cu tot soiul de medicamente, ca in concediu de obicei ii apuca te miri ce.
In sfarsit avem si noi 8 kg. S-a dat galusca la ciorba lu' frate-su, care e f buna, doar ca are putina sare. Baiatului i-am dat mancare cu sare dupa un an...acum nu stiu daca fac bine, dar de cateva zile ii dau si ei ciorbita normala, sarata ff putin, mananca mai mult si cu mai multa placere.
Mi-am facut si eu analizele, sa vad cum stau cu calciul, daca suport acel regim fara lactate. Vestea buna e ca toate valorile sunt normale, am calcemia buna, deci pot tine regim si pot alapta galusca in continuare. Am slabit un kg.
Ioana a invatat sa faca pa, da din manuta cu convingere, e tare dulce. O antreneaza Darius din greu, toata ziua dau din maini amandoi.
In continuare urla in scaunul de masina. Nu stiu cum va fi drumul de maine, of, si mai are si gatul rosu, urletele sunt tot ce-i lipsesc.

Noi ne intoarcem pe 24 august. Pana atunci:

La multi ani Marysa, Esaria, Malinas, Cris, Z_Iulia si tuturor cozonaceilor care "imbatranesc" pana atunci

Va pupam!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Am avut o noapte de cosmar.David a facut febra 39.I-am scazut-o greu cu comprese cu apa si otet, fiindca la medicamente nu a reactionat decat f usor. De dimineata am fugit cu el la medic.Are rosu in gat si otita (sau un inceput de otita) . Cred ca bantuie un virus prin targ, ca altfel nu-mi explic.Ii dau antitermice nurofen si paracetamol, alternativ la 4 ore si picaturi in urechi.Plange de mi se rupe sufletul cand ii ating urechile.Altfel e vesel si cu chef de joaca, chiar daca temperatura nu a scazut sub 37.9.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr

Mergi la inceput

Malinas, sanatate multa, pupici sa treaca repede-repede!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hello!

Vad ca lumea se distreaza, vacante, plimbari, bravos.

Eu am lipsit motivat. Vechea mea problema cu sinusurile pe partea stanga . A fost de ajuns o noapte sa ma trezesc cu o falca-n cer. Apogeul a fost alaltaieri noapte cand eu luam calmant la 2 ore si Elisa nu a vrut sa doarma de la 4 la 6 noaptea a plans si a trezit toata lumea din casa pe la 6, in sfarsit ii ies dintii de jos. De ieri mi-a dublat doza de penicilina si daca nici asa nu se duce infectia urmatorul pas este sa iau Azitromicina, o pastila soc pentru trei zile, timp in care nu am voie sa alaptez. Mai vedem. Deocamdata pe ziua de azi am luat doar un paracetamol, deci nu mai e asa nasol.
Oricum m-a prins bine boala, curatenie facuta, rufe spalate, mancare destula. Mi-am permis sa zac 2 zile. Si am avut si destule calmante si vitamine in casa.

Ramo, rosu in gat cred ca-i laringita si poate aveti noroc ca de multe ori e infectie bacteriana, nu se ia decat daca-i virala. Eu in copilarie faceam des, alergam si beam apa rece, iar fratele meu nu tin minte sa fi facut vreodata. Daca-i o forma usoara trece cu Nurofen care-i antiinflamator.
Anduta, cred ca am descoperit pozele noi. Ce-mi place cum stati la povesti
Bertha, vacanta frumoasa! Sigur nu ne depasiti la bagaje, noiamvenit cu 93 de kg din Ro , ne-am dus cu 2 masini la aeroport iar in Norvegia am luat un taxi mare dar a trebuit sa tin landoul in brate.
Si noi la fel. Ana dupa un an a primit mancare putin sarata. Elisei ii mai scap cate un praf de sare numai sa pape.
Am cam schimbat optica si ma simt alt om. Pana acum ii pregateam 200 de ml de mancare, ma asteptam sa-i pape si cum nu manca eram dezamagita. Acum m-am obisnuit ca baga cam 100 de ml asa ca daca ajunge la 150 de ml sunt tare multumita ca si-a depasit norma.
Malinas, il cred pe David. Daca eu adult nu rezist durerii de urechi, pai el micutul ce sa mai zic.

Amalia, Alra, Lauramiron, Anca, Mav, Dandusa, Mamiseli, Mirtha, Elilov, zau asa pe unde sunteti?
Am chef de vorba acum ca mi-am revenit putin.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Otilia, chiar ma intrebam unde esti. Ma bucur ca te simti mai bine, ce sa zic, sanatate si iar sanatate! M-ai binedispus cu cele 93kg. Diferenta e ca voi trebuia sa luati tot, noi luam numai pt 12 zile. Aproape am golit sifonierele lor. Sunt la faza de pus in geamantane, sa vad si daca incap.
Sa stii ca si mie mi-a cam trecut cu mancarea, ma oftic daca nu mananaca nimic-nimic, daca baga si 50ml, sunt multumita.

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Malinas, sanatate puiutului!Clar circula un virus...si nepotica mea si o fetita de la bloc sunt internate cu rosu in gat...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput