*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (69)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Helau, helau! Sunt aici, nu v-ati invatat cu mine? 3 zile scriu de zor si 5 fac pauza.
Ma bucur sa vad cozonacei tot mai mergaciosi, azi visam deja la albumul ce-o sa-l faca Spiridus in nov-dec cu cozonacii copti de 1 an...
Bertha, ce te-am mai pomenit in gand zilele astea, io-s de vina daca-i sughitat. Zibe are bubite. A mai avut dar le-am pus pe seama caldurii. Ei, dar acum nefiind fte cald, mi-a trecut ala micu prin cap, daca o fi ceva la lactate, de multe ori, dupa cereale sau iaurt i se mai inrosea pe lamga guritza dar trecea rapid. Asa ca de 2 zile testez. fara lactate, proteine animale, lapte praf, nimic-nimic ce contin asa ceva. Si ce greu eeeeeee . Voi ce mancati fetelor cu bb-i cu alergie la proteinele astea din lapte?
Insa cu toata cura mea si-a ei, azi i-au aparut din nou, altele proaspete. Na... acu stau si ma intreb... nou nu i-am mai dat nimic, o fi de la vreo leguma/fruct (brocolli, cartof, dovleac, rosie, piersica, mar, orez, atat) si n-am obs la timp? Sau de la vinetele cu maioneza si rosiile mancate de mine, sau dovleceii, sau usturoiul, sau ceapa....ce-o fi frate? Pfuuuu, si maine sunt cu ochii pe ea...

Dandusa e ok, dar nu mai dovedeste cu pruncii, la pruncii de Speedy a trecut pojarelul, si ea e prinsa, cam atata stiu de prin sat

Bravegirl, bine de stiut, maine ma pun pe cercetat zona.

Oti, si la tine ma gandeam, cum ti-o fi cu fetele, doar tu. Mama lor de sinusuri, vb lui Eli, scot biciul. Sanatate multa, sa speram ca nu e nevoie de tratamentul soc sa nu mai poti alapta 3 zile...

Ramo, felicitari pt `ma-ma`. Zibe a incetat. Acu e preocupata de `ba-ba`, ii tot spun `ma-ma-ma`, ea-mi raspunde `ba-ba-ba`

Ma opresc ca-i prea lung...revin...daca nu azi, maine.

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Eheeeiii, la multe lunitzeeeee Andrei de miki01

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Intru si eu asa pe fuga ca pic de somn. Am fost pe aici dar pusa pe treaba, intram si nu mai ajungeam sa si scriu.

Multumim de urari! Astazi am implinit 9 lunitze! Anca_27 In sfarsit avem 9.045 kg, a luat 400 g luna asta.

Am citit de cozonacei bolnaviori ( la Arianna de BraveGirl si David de Malinas)! Sanatate multa!

Otiliav, sanatate multa!

Flowers, felicitari pentru primii pasi! Noi mai avem putin, merge voinicul pe marginea mobilei, deocamdata.

Bertha, vacanta placuta, odihna (cat te lasa puii), relaxare si sanatate puiului mic!

Diana, bine ai venit! Precoce tare d-ra Elena!

Ramo, tare fericita trebuie sa fii, eu inca mai astept la 'ma-ma'. Tot cu ta-ta ma serveste si de cateva zile si cu 'ca-ca'. Cand zic 'ma-ma' rade la mine si zice 'ta-ta'.

Noi, in rest, multumim lui DD suntem f bine. Mancam, dormim si ne jucam f bine.

la toate mamicile fara somnic, fug la culcare!

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Salutare!

Concediu placut mamicilor si puiutilor plecati! Ce bine de cei de la mare.....

Miki: Sa-ti traiasca frumosul cu ochi albastri si sa va aduca numai bucurii! Sunteti bine la 9 kg. Eu sper sa facem 8 pana la 8 luni.

La multi ani sarbatoritilor de pe data de 12: Stefan de Ginye, Dimitrie de Eli, Ioana de Bertha, Rares de Futuremother, Diana de Alexutza_26, Matei de Lucie!

Anca: Ati fost la dr. cu bubitzele? Ca daca nu aveti diagnostic de alergie la proteinele de vaca nu are rost sa va chinuiti cu regim. Oricum, rezultatele se vad dupa vreo 3-4 saptamani. Mie imi ziceau astia ca sunt vreo 2 sapt. pana ies proteinele din sistemul meu si inca 2 pana ies dintr-al lui. La noi a durat cam 2 luni pana sa vad o ameliorare pt. ca inca mancam fara sa stiu produse ce contineau derivati din lapte (anumite mezeluri). E f. greu regimul asta (mai ales la inceput) si nu are rost sa va privati de anumite alimente fara un diagnostic clar.

Otilia: Care e programul vostru de masa? cam ce si cat papa Elisa? Andrei a fost bolnavior, cu febra (viral, zicea dr.), si n-a prea mancat sapt. trecuta. Oricum, si-a redus la jumatate cantitatile pe care le manca pana acum o sapt. Sper sa-si revina. Tu zici ca ti-a scazut prductia de lapte si eu am facut a doua mastita in ultima luna (am scapat ca prin urechile acului de antibiotic). Nu stiu de unde am atata lapte, eu, care la inceputuri imi lasam copilul flamand seara ca nu aveam lapte suficient si mai si urmez dieta aia urata.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Andy multumim de urari!

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Z_Iulia pe unde umbli? Te-am visat azi-noaptea cu puii tai! Erau super cuminti! Unde ii puneai acolo statea si nici nu stiai ca ai copii. Si ma compatimeai ca piciul meu e tare nazdravan si tb sa stau numai dupa el.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eu sunt anchilozata de coloana. M-a terminat fi-miu. Si iar nu a dormit azi-noapte. Se anunta o zi grea.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!

ginye din solidaritate cred, nici thomas n-a dormit azi noapte..ieri i-am dat pentru prima oara un buchetel de conopida fiarta sa roada la el si se pare ca din cauza aia a avut saracutul colici toata noaptea...din 20 in 20 de minute s-a trezit...la un moment dat,,capie de cap mi-am dat seama ca de fiecare data cand se trezea tragea cate un partz si i-am facut ceai de colici...a lasat-o mai moale cu trezitul ..oricum pe la 1 inca mai stiam ca pana atunci se trezise de 6 ori...dupa aceea am pierdut sirul...
Il deranjeaza si gingia de sus care e varza..cat de dureros poate fi...saracutii!!!!

Azi mergem la foto sa il pozam(sper sa stea cuminte si sa mearga repede..) ca maine mergem la Roma(again!!!!!!) pentru titlu de calatorie, celalalt a expirat in 31 iulie fara sa-l folosim.. si incet incet ne pregatim de romania..
Al meu flacaiandru tot mai indemanatic face echilibristica in tarc... imi vine sa-l mananc cand il vad, e atat de fericit cand vede ca e capabil sa mearga dintr-un capat in altul fara sa cada

Cand pleaca tati dimineata la serv, obisnuieste sa-i faca cu mana si ii zice "bye bye".. azi dimi i-a raspuns: aiaiaiaiaaaaaaaa, de facut cu mana nu face..
De cateva zile isi duce mana la gurita si face brbrbrbrbr cu toate degetele pe buze, e atat de dulce!
Zicea mamamama cand se mataia, uitandu-se la mine, ei bine de cateva zile zice si el mamamambababa

La multi ani sarbatoritilor de azi!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Felicitari BriannaMi se pare extraordinar cat de batoasa este si ce bine merge si se ridica la 9 luni, bravo
Imi pare rau ca sunt bolnavioare, sanatate multa!

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Pt inceput ma plang , apoi ma laud.
Julia a racit asa ca am intrerupt inotul... si sambata avea un concurs.De as putea s-o pun pe picioare pana joi...
Bria nu se tine mai prejos, are rosu in gat si-i curge nasul.
In schimb...cra cra cra...de ieri paseste , 9 luni si 3 zile.http://www.youtube.com/watch?v=hZL78PnNQxk&feature=channel_page

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

La multi ani, cozonaceilor care se sarbatoresc astazi! , , DImitrie de Eli, Ioana de Bertha, Rares de Futuremother, Stefan de Ginye

Multumim, Andy!
De acord cu greutatea, dar noi la 6 luni aveam 8.1 kg numai din laptic din tzitzi. Am cam stagnat luna a 7a si a 8a (a luat doar 500 g), dar a trecut.

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Miki: Sa-ti traiasca frumosul cu ochi albastri si sa va aduca numai bucurii! Sunteti bine la 9 kg. Eu sper sa facem 8 pana la 8 luni.

Andy, mami de Andrei

Si noi suntem din ce in ce mai siguri pe picioruse, cateva secunde sta singur daca are o jucarie in mana, se ridica pe orice mobila din camera (mai ales pe TV) si merge de la una la alta, iar in tarc ar sta numai in picioare.

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Anca, chiar ma gandeam pe unde umbli Sper sa nu fie ceva alergie bubitele alea! Multumim ca ne-ai spus ca Dandusa e ok

Noi ne pregatim de plecare, pe Rebeca am trimis-o mai devreme cu parintii mei, ca s-a gatit de dimineata si-mi statea tontoroi si ma tot intreba din 5 in 5 minute cand plecam
Insa atat de tare ploua de aseara, de nu-mi vine sa mai plec nicaieriParca ar fi toamna Asta e, bine ca avem terasa acoperita
Va pup si ne auzim duminica seara....sper!

Mergi la inceput