*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (69)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ne-am intors si noi din minivacanta de la Busteni. A fost asa de frumos.... intr-adevar ce este frumos se termine repede... si ma bucur ca ea priit aerul de munte... http://family.webshots.com/album/574022654VzVqdD
Oricum.. dorim sa stam cat mai mult in icioare, ne ridicam in patutz fara nici o problema, de fapt o gasesc numai in picioare cand trebuie sa o iau din patutz.

stewie cresc ff repede.. si uite ca vpor pleca si in picioruse.. nu mai au astampar..

oceanborn Felicitari pentru dintisori. Ce de idei nastrusnice are cozanacelul tau. Incredibil cum si-a desfacut el pampersul.

BraveGirlsantate multa Arinnei. sa se faca bine mai repede ca sa plecati la mare.

ginye55 felicitari pentru kg.

Ne-am intors si noi din minivacanta de la Busteni. A fost asa de frumos.... intr-adevar ce este frumos se termine repede... si ma bucur ca ea priit aerul de munte... http://family.webshots.com/album/574022654VzVqdD

stewie cresc ff repede.. si uite ca vpor pleca si in picioruse.. nu mai au astampar..

oceanborn Felicitari pentru dintisori. Ce de idei nastrusnice are cozanacelul tau. Incredibil cum si-a desfacut el pampersul.

BraveGirlsantate multa Arinnei. sa se faca bine mai repede ca sa plecati la mare.

[red]ginye55 felicitari pentru kg.

[red]andutza_02[red] Pe unde stai mai exact. Observ ac stai tot in Militari? Si noi ne plimbam ff mult in week-end in Politehnica. Am vazut doua printese ff frumoase. Sa va traiasca si sa va bucurati in coninuare de cele doua cozanacele. Adevarate domnisoare. Apropo cum le deosebesti?

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Sanatate multa lui David de Malinas. Sa treaca mai repede si auzim repede ca s-a facut bine.

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Bravo... sa o tina tot as..sa zica de acum ff multe cuvinte.. felicitari draga cozanacica.

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Fetelor, Sara a spus MA-MA-MAM-MA.Sunt super fericita!Am fost si cand a spus TA-TA, dar acum e altceva...am fetita mareee.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Flowers
Feliciatri pentru primii pasi. Super... Sa o tineti tot asa.

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Si noi acum suntem pe aici. Multumim ca te-ai gandit la noi. Am fost intr-o minivacanta. Tare bine a fost. Am fost la o pensiune si tare dragutzi au fost gazdele. Am pregatit acolo de mancarica si i-am dat proaspat totul. Am avut bucatarie la dispiztie si asa am putut sa ii dau proaspat totul. I-a priit tare bine, am dormit tare bine si cu papa ammancat la fel cu manca si acasa. Dar aerul a fost straordnar pentru ea. Sanatate si numai bine la toti cozanaceii. Ii pupam pe toti.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Vad ca si Monicus absenteaza in ultima vreme.

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetele
Sanatate puiutilor bolnaviori !
La multe lunite celor care au mai crescut cu 1 luna zilele acestea
Bravegirl multu de informatii (o sa intreb si med. fam cand mergem la control )si relaxare maxima la mare
Mamiseli m-am distrat cu zilele de nastere , multu ca ne-ai zis !
Babyzapi ma bucur ca sunteti bine si distractie placuta in continuare
Monicus s-a vazut ca v-a priit vacanta la munte , am vazut multe si frumoase poze ! Asa m-am mobilizat si am pus si eu cateva de la Bran-Simon din weekendul trecut http://family.webshots.com/photo/2569348020104281140LAybIc

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

8 kg fix, 40°C fix. antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

8 kg fix, 40°C fix. antibiotic.

Of, chiar ma-ntrebam de ce nu mai scrii... sanatate multa!

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Tare fumoase sunt pozele... observ ca tare mult ii place la plimbare.. este ff felxibila la orice fel de miscare in aer liber. .. la piscina.. la mare.. la munte.. si tot asa.. Felicitari pentru cozanacica ff dragutza.. Pupici

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Ceau fetele

Monicus s-a vazut ca v-a priit vacanta la munte , am vazut multe si frumoase poze ! Asa m-am mobilizat si am pus si eu cateva de la Bran-Simon din weekendul trecut http://family.webshots.com/photo/2569348020104281140LAybIc

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am vazut poze cu printesa Ana si scumpa Sofia. Mi-a placut mult de Asa cum se uita ea atenta pe geam. Iar Sofia smechera si-a tras motor, si a mers pe burta, n-a zis nimic. Nu cumva sa faca coada baietii la o tura cu motorul
Alra, mai aveti putin si ne intreceti la greutate. Bine ca a prins fii-mea gustul painii inmuiate in sos si baga si ea in ea. Multa santate!
Malinas, ce mai face verisoara ta? Cum e cu bebe? Alapteaza? Se descurca?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput