*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (69)*
Raspunsuri - Pagina 11
BraveGirl spune:
Spiridusule, ti-am raspuns...nu prea am fost coerenta, ca ma grabesc. Am bagat
pana acum, si acum trebuie sa fug la datorie. Dc mai vrei detalii, da PM. 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
Otiliav spune:
Salut!
Ana are o prietena in vizita de ieri. Am fostcu ele pe trotinete pe la magazine, le-am promis o inghetata daca-s cuminti asa ca s-au comportat exemplar, iar pitic a dormit in carut. Asa da viata!
Anca, are bafta piticul de titi, de ieri m-am simtit bine si fara calmant deci sunt pe drumul cel bun.
S-o laud si eu pe fimea. A golit paharul de 200 de ml cu ciorbita de perisoare
, i-am mai dat si cateva lingurite dupa aceea pana a strambat din nas. Am pus un ou la 400 de grame de carne tocata asa ca mi se pare infima cantitatea de albus per perisoara. Ieri oricum a furat de la noi un colt de clatita si azi am citit pe ambalaj ca avea ou
. Au zisem eu ca la al doilea nu mai poti aplica aceleasi restrictii si uite ca se adevereste la mine.
Spiridus hai zi ce fac nazdravanii tai?
Vad ca si Monicus absenteaza in ultima vreme.
Mami de
Ana Maria(18.12.2004) si
Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
cameliam spune:
Salutare mamici,
Multumim cu intarziere pentru urarile de "La multi ani!" din data de 9. Si dam de baut, tot cu intarziere:
!
Mai nou, suntem toata ziulica in parc, la copii. Alexandra e foarte incantata de hinta, topogan si in special de ceilalti copilasi! Le rade, intinde manutele spre ei. Am avut si un incident, cu un baietel foarte simpatic, cu o zi mai mic decat ea, si-a intins mainile sa-l "dragaleasca", eu mama tembela am lasat-o si ea, hatz!, l-a prins de par pe bietul copil si l-a tras zdravan. Mi-a picat fata, n-am stiut cum sa-i zic la cealalta mamica ce rau imi pare. Baietelul n-a zis nici mac, i-au dat usor lacrimile, dar n-a plans in fata bestiei si mamica lui a fost extrem de politicoasa si a trecut peste incident
.
Asa ca, de-acum o pazesc sa nu se repeada la vreo scafarlie... ca vad ca-i
.
In rest, 9.200g la 9 luni, cm nu stiu cati are, ultima data avea 80.. da' io nu ma pricep s-o mai masor asa ca aflam cand facem vaccinul peste 2 sapt.
Mananca bine, doarme noaptea fara intrerupere 80% din nopti, in restul de 20% se mai trezeste, baga un bibe si se culca la loc.
Azi am fost si m-am tuns, o sa radeti, da' nu mi-am tras nici una din frezele incercate de v-am dat link... l-am tuns doar un pic mai scurt si gata, nu-s pregatita pentru schimbari prea mari, degeaba visez. Ba, de fapt, am schimbat ceva, acum sunt usor mai blonda Si asta din toate punctele de vedere, ca-mi scad neuronii pe zi ce trece.
Noapte buna va doresc 
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
lorellay spune:
neatza...
cine ma mai ajuta si pe mine cu puncte?
multumesc celor care au facut-o deja....
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
BraveGirl spune:
Neatza!
Noi fugim pana la mare. O sa las zanica la mama peste zi si eu o sa lenevesc pe plaja si o sa merg sa fac terapie...prin shopping ![]()
Va doresc un we minunat!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
babyzapi spune:
Coucou mamici si strumfici 
E super in vacanta, zborul a fost ok, piticul s-a jucat si a dormit, a plans doar la decolare si aterizare, i se infundasera urechiusele, nu mai stiam ce sa-i fac, pana la urma am reusit sa-l tin de nas cand expira si asa si-a mai desfundat urechiusele. In al 2-lea zbor (am avut escala) a stat in scoica auto
, super stewardesele... venise o femeie si s-a asezat langa noi ca asa avea locul, dar a venit o stewardesa si i-a spus sa se mute un loc mai in spate ca noi suntem cu bebe si avem nevoie de spatiu
.
In rest e super, cate 2-3 ore pe zi evadez cu iubi si bebe ramane cu bunicii. Din pacate, la plaja am fost doar eu cu iubi. Pediatrii de aici interzic mersul la plaja cu bebe sub 1 an
...si cum socrii exagereaza cu protectia si grija micutului nu o sa mergem cu el la plaja
. Dar are si el o piscinica si il lasam sa se balaceasca 30 de minute pe terasa.
Va pupic dulce pe toate
si 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL
ISABELA
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Corina, drum bun si distractie placuta!
Eu am bagat sa spal...am vreo 2 masini si vreau sa si calc.De luni cred ca incep sa fac bagaje, chiar daca plecam abia vineri
Am de luat o gramada de lucruri pt 10 zile
si subtiri si groase...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Flowers spune:
M-au incoltit niste sentimente de invidie...
...mare, soare,distractie maxima

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze
malinas spune:
salut, noi suntem mai bine, fara febra, fara pb la urechi si gatul doar putin iritat.Tuseste insa si nu am rezolvat cu scaunele moi.
A dat careva sirop eurespal si rhinathiol la bebelusi?
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr
Ramo2007 spune:
Malinas, i-am dat Sarei Eurespal cand avea 1 luna jumatate si racise un pic...a fost ok.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080