*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (69)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

uf,dragele mele dragi,abia daca mai apuc sa respir.nu stiu unde mi-a fugit timpul.nu inteleg ce s-a intamplat,dar parca n-am avut timp niciodata.sant in urma tare cu cititul,sper sa recuperez curand.

noi santem bine.Raducu se lupta cu al 8 lea dintisor.ca si la restul...,se lupta din plin.suge noaptea de-mi vine sa ma ascund.ma stoarce de urma de energie.este f posesiv.nu suporta sa-l las si sa ma ocup de Crinuta sau altceva.vrea in brate sa vada ce/cum fac.si normal ca-l iau,drept urmare...de curand ma confrunt cu ceva probleme de spate.cred ca,daca nu aveam slingul eram de mult anchilozata.noi ii spunem 'viermisor'/'sumo'/'grasu'/'cucu'.comparand cu Crinuta este grasare undeva pe la 9 si un pic de kg.Crinuta,11kg...deci...,este grasmananca bine,uneori linge si farfuria ei.rade toot.tz la discretie.Crinuta se ia uneori la intrecere cu el,dar el o faceea oricat ar manca,nu depune.alaltaieri a facut kk cu sange,i-am recoltat si l-am uitat la cumnata mea in frigider.l-a pastrat cu grija pana azi,cand am rugat-o sa-l arunce ca am facut 'rost' de altulam un pitic cu pielea ei f sensibila.acum are niste muscaturi de ceva,initial am zis tantari,dar ai naibii tantarii...zici ca au tatuat bubitele.nu se dau trecute cu mixtura,neam.in toamna vom merge la Buc la un control(dermatologie/alergologie),daca aveti vreo recomandare,va rog zicet-mi si mie.scarpinatul inca exista,bubitele alea urate dupa scarpinat,inca apar...,mult mai diminuate...,dar sant!
altfel,Crinuta zilele trecute conjuga 'nebun'.tati este nebun.mami este nebunamacar le-a zis corect,nah...sa vad partea buna a intamplariiazi la culcare ma intreaba "mami,cum cresc eu?"...pauza...pauza...mi-au venit pe rand,mancarea ingerata/vitaminele asimilate/organele in plina dezvoltare/natura responsabila si-am zis "mami,asta-i tema pentru maine,acum este tarziu"toata ziua este intr-un 'de ce'...uneori am impreisa ca-l zice fara sa vrea...,doar asa...,sa vada reactii.alteori,ma testeaza la limita,limitelor.si cum nervii mei sant intinsii,limita asta-i din ce in ce mai jos...,asa ca saracuta de ea...ma suporta.ma simt f obosita,Raducu inca are program de trezire 7 fix sau pe langa.Crinuta la max 30 de min dupa el...si apoi incepe distractia.acum facem hainute la papusi,le tundem,coafam dupa chef.
au inceput disputele intre frati.Crinuta de obicei cere voie sau ofera la schimb.cu Raducu nu prea mai are chef.el se supara si-o trage de par.ba chiar se arunca asupra ei,da impresia ca vrea s-o loveasca.ea zice ca-s toate ale ei,inclusiv jucariile noi etc.distrasul merge mai mereu...,dar asa ma enerveaza situatia.aveam impresia ca-i devreme pentru astfel de discutii.
mai sant si momentele de dragoste dintre frati,cand fara s avrea Crinuta il strange cu putere sau il pupa apasat.apoi il ia la 'dans',ea doi pasi inainte,el doi pasi pe sub ea.sau il strange de gat din dragoste,se urca pe el si vrea s afaca "diii calutulll" sau ii pune patura in cap sa-l ascunda...saracu' Raducu...,si-a cam luat-o el...,dar vine 'grasu' din urma si sa vezi apoi scandal.mama-i inca la Buc,n-are nici un stres sa mai vina...,invoca mia de motive.soacra mea este f ocupata cu udat gradina,vine in vizite de 1 ora,o data la 3-4 sapt.frustrari de aici,frustrari de colo si uneori imi vine sa nu mai deschid usa la niciuna.
de curand am fost intr-un concediu la tara langa Focsani.pun-te masa,ia-te masa.nu stres cu gatitul/curatenie/copii.toata lumea s-a simtit super bine.am luat o gura de aer proaspat,am revazut-o pe Diana,gratare zilnice,prajituri,fructe culese din gradina proprie si discutii nocturne cu bericica in fata,in timp ce copii sforaiau.ce viataaaaa,ce viataaaaa...

flori de curte,drag de mov si dor de d

muuuultaaa sanatateeee,cozonaceilor bolnaviori
Alra,acum am citit de febra mare si antibiotic,uf...,sper sa treceti repede peste situatie

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Dandusule, chiar ma gandeam la tine. Ma bucur ca ai scris. Te inteleg cu energia...si Arianna suge toata noaptea. Si tot stirba e . Si plange mititica de mi se rupe sufletul. Nu mai conteaza ca ma scol anchilozata, obosita, vai steaua mea. Sunt suzeta ei care-i alina durarea. Peste zi adoarme linistita in brate si rade in somn. Rade cu gurita ei stirba dupa ce suge...i se lumineaza ochii. Asa ca trece orice durere. Tzitzi rules

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am vazut pozele cu slingul. DAndusa, ai 2 copii superbi. Ce frumos stau ei in sling

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna fetele!

Anca_27

Malinas Alra multa sanatate puilor!

Babyzapi Bravegirl /red] distrati-va fetelor!

[red]Monicus

Azi ne-am intalnit cu dr. A fost f incantat de cum arata Stef: ca s-a dezvoltat frumos, ca arata f bine ....Operatia va avea loc in sept, inca nu a stiut sa-mi spuna o data fixa pt ca are f multe operatii de facut si sa vada cum le grupeaza. Luni sper sa am un raspuns. M-a cam descurajat pt ca mi-a zis ca abia atunci pe masa de operatie poate vedea clar daca ce are piciul se poate rezolva printr-o singura interventie sau prin doua. Om vedea.

Pup fetele!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Buna dimineata
Gynie ma bucur ca dr. a fost asa de incantat de felul cum a evoluat Stef (asta am vazut si noi din poze ) , acum Doame ajuta sa fie vorba doar de o interventie sa scape puiul repede , tinem pumnii in septembrie .
Arla a mai scazut febra?? Sa treaca repede cu antibiotic .
Dandusa ce gagiu blond (cu 8 dinti !!!) am vazut noi acoloo iar cretulina ta frumoasa cu cine sa semene grasuta ?? Incerc sa-mi imaginez cum e cu 2 copii asa micuti dar mi-e groaza te cred pe cuvant ca e greu .Sapt. trecuta cand am fost la munte mi-a fost tot rau , eram ametita , dureri de cap , greata ..si evident ca m-am gandit si la posibilitatea de bb2 si nu mi-a suras deloc ideea ..e prea repede mai ales dupa cezariana
Bravegirl ,Monicus
Flowers pt. cea mai grabita fetita de aici , Sofi mic nu merge nici in 4 labute (da si-a tras motor ), nu are nici dinti inca ..apropos Bravegirl dupa zilele cu febra tot nu au aparut dintii ?
Lauramiron am vazut o mami sexi in piscina cu o Cati ce seamana cu tati de numa si un Boris simpatic foc

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR !!

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

La multi ani , Malinas, sa fi sanatoasa, iubita iar David sa-ti aduca numai bucurii. Sanatate si micutului.

Tuturor Mariutelor de LetyPaty,Lorellay,Andreea23,Monicabo, BraveGirl,Ramo, Z_Iulia,Ducky

Mariilor: Maria28, Mariana 28

M-am delectat cu poze:
Monicus ce incantata e micuta de "peizaje"!!!
Criss, motociclista vrea sa fure toti cozonaceii?
Dandusha,ce strumfi alintati am fazut.Fortza mami, eu ma lupt cu de ce-ul de aproape 7 ani(de fapt 5 ,ca n-am nascut-o vb)
Otilia,exersezi rolul Capritei? Vrei sa vezi daca te descurci cu 3 iezisori?
Gynie tin pumnii stransi pt o singura interventie.
Alrasanatate multa lui Nicolle; Laura e bine?

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Monicus, am vazut poze din vacanta, foarte frumos a fost! La multe lunite printesei Ana!
La multi ani si tuturor Mariilor si sarbatoritilor zilei!

Noi ne laudam cu doi dintisori la Raducu, Anastasia inca nu a "produs" nimic, dar are toate simptomele, inclusiv lipsa de pofta de mancare... nici nu mai stiu ce sa fac, de trei zile refuza aproape tot ce-i dau cu lingurita. In schimb mananca lapte la greu si iaurt. A mai patit cineva asa?

Nu v-am povestit despre minivacanta noastra in Apuseni: a fost frumos, dar scurt... vremea Ok, soare si cald ziua, dar frig seara (trebuia sa dea drumul la centrala in pensiune). Copiii au fost super-cuminti, au mancat bine, au dormit... ne-am descurcat bine si numai noi doi cu ei. Foarte frumos si ca loc (comuna Horea), un aer si niste peisaje... demne de Elvetia! Foarte multa liniste si aproape numai noi, fara inghesuiala de turisti de prin alte parti.

In rest, nu mergem de-a busilea, nu ne ridicam in picioruse, doar stam bine in funduetze... cand citesc ce scrieti voi, deja incep sa ma panichez... ca ei nu fac aproape nimic din astea... dar sunt superbi, rad tot timpul, "povestesc" si se joaca asa frumos...

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Criss si Ginye
Alra cum se mai simte Nicole? a mai scazut febra? multa sanatate

am intrat doar asa scurt pe fuga

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

nicole e mai bine, mersi de intrebari
abia dupa pranz i-a scazut febra, e insa mucoasa si pare ca o doare in zona capsorului, da cu manutele. probabil urechile caci pediatra zicea ca sunt un pic atinse.

mananca bine, bea ceva lichide (mai mult san ) maine cred ca o sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl
Malinas, ce mai face verisoara ta? Cum e cu bebe? Alapteaza? Se descurca?

multumesc de intrebare.Da, e bine.Sunt acasa de marti si bebe e tare cuminte.In prima noaptea nici nu s-a trezit sa pape.I-a dat sa manance in somn. Il alapteaza partial, partial ii da cu biberonul lapte muls fiindca zice ca are rani urate si pana ii trece ii da asa. Roxana ma suna si de 2-3 ori pe zi sa ma intrebe cate ceva, e f stresata ca nu o sa se descurce, dar asa am fost toate la inceput.Eu am incredere in ea.Uite aici cateva www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?ownerId=465228545&artistType=&photoFuid=01003334740300JeRkVg333474" target="_blank">poze cu bebe Darius

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr

Mergi la inceput