Burtici fericite de septembrie-octombrie (138)
Raspunsuri - Pagina 14
mary_07 spune:

Aseara am disparut ca magaru-n ceata ca m-au luat niste dureri de am crezut ca imi rupe tot pe dinauntru asta micu'
Dana,nici eu nu am cuvinte

M-a pus ala cu cornite de dimineata sa tot smotruiesc prin casa si acum ma plang ca o curca beata de dureri de oase

Iulika,scoatem niste agitate pt sora ta

My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
36+, cu
-Razvan
_
AMR - 2 saptamani!!!

daciana.ilie spune:
noi fetita ne-am fi dorit dar a iesit baietel
, si-am zis si noi ... pana la urma - sanatos sa fie ca asta e cel mai important!
sper sa iasa cum vrei tu si sa fim sanatosi cu totii!
daci
33+ cu Darius Alexandru
raluk16 spune:
Asta n-am stiut-o, si vad ca e articol din decembrie: www.naturalnews.com/News_000635_breastfeeding_Facebook_photos.html" target="_blank">facebook a interzis poze cu femei alaptand la san
29+ 
raluk16 spune:
Melania dar parca saptamana trecuta spuneai ca ai exagerat cu munca prin casa si te-ai hotarat sa nu mai faci prostii din astea 
29+ 
mary_07 spune:
Stiu Raluk,si chiar o lasasem moale de tot cu treaba...dar cum mama e la servici azi,si am vazut ca is atatea de facut,m-am facut "viteaza"...si acum imi plang de mila
. Dar am si facut niste mancaruri de-ti lasa gura apa
.....
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
36+, cu
-Razvan
_
AMR - 2 saptamani!!!

raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 Stiu Raluk,si chiar o lasasem moale de tot cu treaba...dar cum mama e la servici azi,si am vazut ca is atatea de facut,m-am facut "viteaza"...si acum imi plang de mila ![]() . Dar am si facut niste mancaruri de-ti lasa gura apa .....My family ![]() Poze cu noi ![]() _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si 36+, cu -Razvan_ ![]() AMR - 2 saptamani!!!![]() ![]() |
acuma e momentul sa spui tot, ca sunt super satula
deci "mancaruri", la plural... hmmm
mult prea harnica...Sper ca i-ai facut si Luciei un piure, ca de cand asteapta
29+
aidaciolac spune:
techila cum esti cu durerile? ai grija sa nu nasti de ziua ta 
Mangulico pusi fata , bine ca ai beneficiat de plimbareala si tratatie 
luto plimbare placuta 
raluk nici eu nu am tragere de inima sa ies din casa asa razna , fara un motiv anume
... nici macar in curte ![]()
| Citat: |
citat din mesajul lui raluk16![]() ![]() ![]() ![]() ![]() In sfarsit ceva foarte util si la mine la magazin!!! |

ce tare mary_07 nu ai nevoie de invitati la masa la mancarurile alea care iti lasa gura apa?
Aida ... 33+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
daciana.ilie spune:
mary, trebuia si mai mic scrisul ala ...
...vin la mine niste mirosuri de prin vecini 

;
eu ma bag la un star trek, cya later
daci
33+ cu Darius Alexandru
aidaciolac spune:
si ca tot am un motiv de iesit din casa , mai bine merg sa imi iau paine si oo pt tarta
si mai vad eu pe ce mai arunc banii
, dar de papa sa fie 
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
danangie spune:
RALUK,DACIANA, AIDA,MARY, CAMY va multumesc.Avea 7 sapt......dar de pe la 6 sapt tot a inceput sa sangereze. Aseara...s-a intamplat ce s-a intamplat....E naspa tare momentul ca ea prima sarcina a ei a fost in 2003 terminata in SEU. Practic i s-a spart trompa......a fst la un pas de d-ne d-ne.....
, o juma de ora si nu mai era nimik de facut....dar au ocrotit-o toti sfintii......acum duppa 6 ani......acelasi rezultat....a pierdut sarcina.....nici nu stiu cum sa o incurajez......daca era aici langa mine era divers.....dar prin telefon c<am greu........
daca am stricat atmosfera.....
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....