Burtici fericite de septembrie-octombrie (138)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Aseara am disparut ca magaru-n ceata ca m-au luat niste dureri de am crezut ca imi rupe tot pe dinauntru asta micu'

Dana,nici eu nu am cuvinte

M-a pus ala cu cornite de dimineata sa tot smotruiesc prin casa si acum ma plang ca o curca beata de dureri de oase

Iulika,scoatem niste agitate pt sora ta

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 36+, cu -Razvan

_

AMR - 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

noi fetita ne-am fi dorit dar a iesit baietel , si-am zis si noi ... pana la urma - sanatos sa fie ca asta e cel mai important!

sper sa iasa cum vrei tu si sa fim sanatosi cu totii!

daci

33+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Asta n-am stiut-o, si vad ca e articol din decembrie: www.naturalnews.com/News_000635_breastfeeding_Facebook_photos.html" target="_blank">facebook a interzis poze cu femei alaptand la san

29+

Mergi la inceput

Melania dar parca saptamana trecuta spuneai ca ai exagerat cu munca prin casa si te-ai hotarat sa nu mai faci prostii din astea

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Stiu Raluk,si chiar o lasasem moale de tot cu treaba...dar cum mama e la servici azi,si am vazut ca is atatea de facut,m-am facut "viteaza"...si acum imi plang de mila. Dar am si facut niste mancaruri de-ti lasa gura apa.....

My family

Poze cu noi

_

si 36+, cu -Razvan

_

AMR - 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Stiu Raluk,si chiar o lasasem moale de tot cu treaba...dar cum mama e la servici azi,si am vazut ca is atatea de facut,m-am facut "viteaza"...si acum imi plang de mila. Dar am si facut niste mancaruri de-ti lasa gura apa.....

My family

Poze cu noi

_

si 36+, cu -Razvan

_

AMR - 2 saptamani!!!

acuma e momentul sa spui tot, ca sunt super satula , deci nu exista nici un risc...

deci "mancaruri", la plural... hmmm mult prea harnica...

Sper ca i-ai facut si Luciei un piure, ca de cand asteapta

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

techila cum esti cu durerile? ai grija sa nu nasti de ziua ta
Mangulico pusi fata , bine ca ai beneficiat de plimbareala si tratatie
luto plimbare placuta
raluk nici eu nu am tragere de inima sa ies din casa asa razna , fara un motiv anume ... nici macar in curte

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

In sfarsit ceva foarte util si la mine la magazin!!!
ce tare
mary_07 nu ai nevoie de invitati la masa la mancarurile alea care iti lasa gura apa?

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

mary, trebuia si mai mic scrisul ala ......vin la mine niste mirosuri de prin vecini ;
eu ma bag la un star trek, cya later

daci

33+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

si ca tot am un motiv de iesit din casa , mai bine merg sa imi iau paine si oo pt tarta si mai vad eu pe ce mai arunc banii , dar de papa sa fie

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

RALUK,DACIANA, AIDA,MARY, CAMY va multumesc.Avea 7 sapt......dar de pe la 6 sapt tot a inceput sa sangereze. Aseara...s-a intamplat ce s-a intamplat....E naspa tare momentul ca ea prima sarcina a ei a fost in 2003 terminata in SEU. Practic i s-a spart trompa......a fst la un pas de d-ne d-ne....., o juma de ora si nu mai era nimik de facut....dar au ocrotit-o toti sfintii......acum duppa 6 ani......acelasi rezultat....a pierdut sarcina.....nici nu stiu cum sa o incurajez......daca era aici langa mine era divers.....dar prin telefon c<am greu........
daca am stricat atmosfera.....

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput