Burtici fericite de septembrie-octombrie (138)
Raspunsuri - Pagina 15
mary_07 spune:
Ntz ntz ntz...va spui ce am facut,dar de servit le servesc diseara la party
. Pofticioasele rog sa nu bulbuce ochii la citit...ciorba de fasole cu ciolan afumat, varza cu costita afumata la cuptor si mix grill de pui pe grill
. Puiul e pt saracul sot ( e la regim),noi sanatosii ne indopam de afumatura

.
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
36+, cu
-Razvan
_
AMR - 2 saptamani!!!

lutoniana spune:
Danagie nu ai stricat atmosfera ...stii doar ca suntem aici si pt ras si pt plans.
Distanta doare asa este, ai vazut ca si pe Iulika o doare ca nu e mai aproape de sora ei dar uite ca viata ne mai alunga care pe unde.
Chiar si daca o suni si ii spui cine stie ce nimicuri sunt sigura ca va aprecia ..si te va simti mai aproape de ea.
Nu e obligatoriu sa tii un discurs de imbarbatare....

Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
raluk16 spune:
Dana
imi pare tare rau. Cred ca e la pamant... Sunt sigura ca atata cat o poti tu ajuta, o ajuti si de la distanta. Doar sa incerci sa te gandesti cat mai putin acum la asta... sa nu il afecteze pe bebicul tau necazul asta, ca el n-are nici o vina...
Incearca sa iesi la o plimbare, sa-ti zboare gandul si la altceva. Sunt sigura ca nu e considerata asta o dovada de egoism... Sunt sigura ca si surioara ta e ingrijorata si pentru tine cum te afecteaza vestea asta
.
Doamne ajuta sa vina cat de repede bucuria si in familia lor! 
Nu se stie de ce i se intampla astea?
29+ 
anco spune:
mary07, 

presupun ca vorbiti de mancare asa ca pe cand sa va zic ce am facut azi m-am gandit sa va zic si ce am facut eu ieri de mancare, tot qasa sanatooooooooooooossss: ciorba de cartofi cu costita afumata
, si varza a la cluj
, adica un fel de sarmale, stiti voi.
ei, sanatos nu?
na bine, acum sa va zic, numai ce am ajuns acasa din oras, am mancat, sanatos
, dar nu ce am gatit ieri ci leber cu ceapa rosie
si vreau sa ma laud ca am covor nou pentru bebei si perdea cu tweety.

mor de placere. asa e de faina...dar nu v-o pot arata ca a ramas la taiat si cusut rejansapana joi, iar covorul incerc sa-l caut sa vad daca il gasesc. e galben, galben, oval cu cateva flori, iar perdeaua e tot pe fond galben.
anco
34+
???? si 
poze
mary_07 spune:
Bravo Ancoooo

felicitari pt achizitii,abia asteptam sa le vedem
Cu mare rusine intreb
,ce e ala leber? ![]()
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
36+, cu
-Razvan
_
AMR - 2 saptamani!!!

mary_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anco mary07, leber e numele de cod pentru maiosul nostru ![]() anco 34+ ???? si ![]() poze |
No ashe

My family

Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)si
36+, cu
-Razvan_

AMR - 2 saptamani!!!

anco spune:
moamaaaaaaaa, nu pot sa cred, bine ca mai pot intra inca singura in cada ca dadeam faliment!
http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=16309
anco
34+
???? si 
poze
MangaGirl spune:
vai anco ai spus cuvantul magic...maiosh...abia astept sa vina iarna, sa cumpere ai mei carne de porc sa faca maios.
lucia imi place meniul tau de parc. eu am fost cuminte chipurile...am mancat de aseara pana azi o cutie de lapte condensat din ala dulce si cremos

e o slabiciune de-ale mele mai veche.
aida si raluk 

.
dana imi pare atat de rau. nici nu vreau sa ma gandesc cata durere.
mary si eu am facut un pik de curat, dar cu tot aplecatul m-a luat o durere de burta si de spate...acum stau sa-mi trag sufletul si sa termin ce am inceput ca era ca la nebuni. sunt atat de multe lucruri mici pe care trebuie sa le fac...dar nu am timp. ajung sa fac in mare si detaliile raman mereu si ma enervez ca as vrea sa le am si eu o data puse la punct...mai ales acum ca tot am chef :)
lasa ca ma fac eu mare si nu mai merg la munca...atunci o sa am timp de toate...o sa inaintez cu 1cm pe minut, dar ce conteaza.

ma duc la tura 2 :)
MangaGirl :-)
32+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anco moamaaaaaaaa, nu pot sa cred, bine ca mai pot intra inca singura in cada ca dadeam faliment! http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=16309 anco 34+ ???? si ![]() poze |

29+