Burtici fericite de septembrie-octombrie (138)
Raspunsuri - Pagina 16
delia79 spune:
Neata 
Danagie, imi pare asa de rau pt sora ta 
. Sper sa reuseasca pana la urma sa-si vada visul cu ochii. Sper ca va face ceva investigatii, macar sa stie ce sa trateze daca e cazul. Eu stiu o fata care a pierdut 4 sarcini consecutive, dupa care a adus pe lume 3 copii sanatosi si frumosi. Si doctorii nu i-au putut da nici o explicatie pt sarcinile pierdute. 
32+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
anco spune:
danangie, sunt si eu alaturi de tine pentru suferinta surorii tale.
iulika, tinem pumnii la surioara, sa fie bine si cu ea si cu nepotel.
techila, am zis ca te bat, ca ai plecat azi noapte, dar acum imi pare rau de tine daca zici ca te doare burtica si spatele. te rog sa ai grija, cred ca trebuie sa ne potolim cu chefurile pana dupa alaptat.![]()

anco
34+
???? si 
poze
raluk16 spune:
am mai gasit ceva, tot despre vaccinul de hepatita B
Poate monitorul meu e de vina si la voi se vede mai bine, dar eu trebuie sa dau o pagina in jos ca sa imi apara articolul. Si am intrat si la Related Articles de la sfarsit... foarte interesante.
29+ 
delia79 spune:
Manga, usurel cu treaba ..... pauzele lungi si dese.... serios acum
. Mi-a placut cum ai povestit de plimbarea de aseara 
Mary si Anco..... waw ce gatiti voi mai fetelor. Sa va fie de bine bucatele. Eu am invatat de mult regula ca inainte de a deschide forumul trebuie sa mananc
. Asa ca am bagat omleta cu parmesan si rosii..... sunt imuna la pofte ![]()
Iulika 

pt surioara, sa fie totul bine cu bb. Cum il cheama pe micut?
Luto, da chiar vroiam sa-ti sugerez sa iesi mai mult din casa la plimbare prin parc. Sa vezi ca cioco are gust mai bun in parc 

Raluka, m-a rupt site-ul ala ''renegade health show''. De cateva zile bantui pe-acolo, nu ma mai satur 

Techila, esti mai bine ? Sper ca te relaxezi azi 
Diana, ce smecheras de baiat ai tu
. Il duce mintea la prostioare, zau asa 
Aida, ce tarta faci tu azi? Tot aia cu fructe...... ca ma bate si pe mine gandul ![]()
trimit placinta ca sa nu o pierd
32+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
raluk16 spune:
Delia si mie imi place foarte mult site-ul ala, mai ales ca ei doi nu au nimic cu oamenii care nu fac ca ei
. Pentru mine e foarte important sa nu mi se impuna nimic si sa fiu acceptata asa cum sunt
.
Eu acuma, cautand pe mercola chestii de breastfeeding, am dat de doua articole despre taierea prea rapida a cordonului ombilical. Cred ca s-a mai vorbit pe aici, la voi, cele din strainatati, ca poti alege in birth plan daca vrei sa fie taiat cordonul ombilical doar dupa ce nu mai pulseaza. Ca altfel, cica mult sange care ar trebui sa ajunga la copil nu mai ajunge.
Articolele sunt: articol 1
articol 2
Acuma io am doua intrebari
:
1. oare la noi in tara le poti spune doctorilor ca vrei sa stea sa nu taie cordonul bebeului pana nu mai pulseaza? Si intre timp chiar sa ti-l puna pe piele?
Nu-mi pot imagina situatia in care neonatologul sta si bate din picior de nervi ca nu i se da o data bebeul la spalat, pus picaturi, testat, etc. ![]()
2. Daca totusi se poate alege asa ceva, chestia asta e contraindicata daca noi vrem sa luam celule stem din cordonul ombilical? Oare e ori una, ori alta? 
29+ 
raluk16 spune:
Fug un pic de la calc, ca ma doare capul si nici nu mi-am dat seama ca mi-e sete... 
29+ 
aidaciolac spune:
imediat e gata si varzica mea
si tarta

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
anco spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac imediat e gata si varzica mea si tarta ![]() Aida ... 33+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
tarta vreau si eu

anco
34+
???? si 
poze
MangaGirl spune:
noi azi avem la pranz peste cu mamaliga si cu mujdei. eu mai fac o pauza de la curat ca prea ma doare spatele si al meu copil imi da la coate si picioare, poate s-o linisti nebuna!! doar mare lucru nu ar fi ca a dat el cu aspiratorul cam peste tot si va spala si cu mopul...numai ca aplecatul asta si stersul prafului si baia ma dispera. acu' stau cminte si astept papa.
si dupa aia lost of course si somn de voie!!!
mai raluca despartitorul ala de degete e mortal...la ce oare s-o fi inventat si ala zau ca nu inteleg...

mai raluk tare simpatica esti ca o enciclopedie ambulanta.
cred ca trebuie s-o iau iar cu gatitul naturist, o sa se dea sergiu cu capul de pereti c l-am terorizat acum vreo 2 ani. ajungesem sa gatesc nu cu ulei, ci cu ulei la tub, din ala cu sprit - o calorie la sprit sau ceva de gen numai ca sa fac totul cat mai dietetic. l-am cam terorizat mult timp. hihihihi
MangaGirl :-)
32+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
delia
aida...ce tarta?
MangaGirl :-)
32+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze